Skoči na vsebino

Recommended Posts

14 dan :palec:

Počutje OK, sem ravno iz daljšega sprehoda (2h), mal je mraz ampak gre...

Prvi teden me je cel teden zeblo, sedaj teh težav nimam več. :palec:

Me pa zvečer včasih malo glava boli, čeprav po moje zaradi tega, ker sem ugotovila, da slabše vidim in bom rabla očala.

Javorjev sirup je super. Pijem ga 1-2 na dan. Z limonado seveda.

:yumy:

Sem točno na 2/3, še tedn dni... x:Dx x;)x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )
Deli na socialnih omrežjih

Wau :eek:

Info:

Vroca (zavrela) tekocina ima nizjo povrsinsko napetost kakor hladna, in s tem postane podobnejsa nasi telesni; zatorej lazje preide v celice in s tem o le te manj dehidrirane.

Nas babice so govorile: "Ali si jedel kaj toplega"? - ni bilo brezveze x;)x

V primeru, da vroce tekocine ne pijemo, telo pac samo zniza povrsinsko napetost tekocini, ki jo uzijemo. Za tak postopek potrebuje energijo. Morda celo toploto ali kaj drugega?

Predvidevam, da pijes veliko tudi vrocih cajev? Sicer pa je glavobol neredka pogojenost z dehidracijo telesa.

AH, upam, da se ti bo vid izboljsal z ponovnim vnosom hrane :inocent:

verjetno si enaizmed nas vseh, ki prezivimo kar nekaj casa za racunalnikom..!?

v tem primeru je morda primerno povecano uzivanje A vitamina, ki ga je veliko v korencku (predvsem soku iz korencka). Le at je topen menda samo v mascobah, zato je primerna prilagojena uporaba.

Kaj pravi zdravnik? kaksen je PH tvojega urina, etc..? A si sploh sla k dr.? oz. se ti sploh zdi primerno?

Hkrati pa, ce bi vsi o postu govorili kot nekaj strasnega, se verjetno nihce ne bi postil :o|o: zatorej, ce moje besede na kakrsenkoli nacin ne pridejo do tebe na nacin, ki je zate primeren, dober, se ti oproscam za nazaj in vnaprej :sori:

mislim pa, da so informacije v primeru posta skoraj vedno dobrodosle.

Smo s tabo, pa ce delas sebi dobro ali ne :vio:

Ja tole za korenček sem že slišala, da mora bit z maščobo...

Pri zdravniku nisem bila, tko, da res ne vem kakšen je moj Ph urina.

Se strinjam, da bi blo fino it k zdravniku, ker pa je moj zdravnik malo

:madpro: xzobkox :ukid: se obiskom izogibam, razen če je zelo nujno. Je pa sodelavka zdravnica...tko, da mi daje nasvete... x:Ix

Free, vsakega tvojega posta sem zelo vesela, saj je vedno poučen :palec:

x:Xx x:Xx x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Ti je všeč nova podoba foruma, barve so čisto morsko postne x:Dx

Po pravici povedano, je nekaj čudnega, ker ko sem gledala forum v službi, je bilo čisto svetlo turkizne barve in sploh nisem črk videla. Sedaj ko gledam od doma, je pa ful lepa modra barva. Super! :palec: x:Ix

Scio mi nihil scire

stane, preberi kar pravi selene - pri postu namrec ravno za stradanje NE gre.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>zame en dan brez hrane ni stradanje....

Seveda ne in najbolj zmotno prepričanje med ljudmi je ravno to, da enačijo post s stradanjem. Tudi štiridesetdnevni to ne sme biti. Mora biti le časovno omejen način prehranjevanja, ko v organizem vnašamo manj kalorij, ne pa tudi zraka, vode in elektrolitov. In ravno pri slednjem delajo ljudje največjo napako in celo zbolevajo, namesto, da bi se počutili bolje.

Jutrčk!

No pa je dan 16. x:Dx

Včeraj sem šla mal v Piran s kolegi. Je dan tako hitro minil, s sabo sem mela malico (mešanico limonade, vode in javorjevega sirupa) :palec: , ko so šli ostali jest, sem se jaz z mojim dragim pogovarjala po telefonu... x;)x

Mi je ful smešno, k folk sploh ne razume, da to da oni jejo mene sploh ne gane, zgleda prav smešno k mi pod nosom mahajo s tisto čokolado, ki jo jaz niti pod razno ne bi dala v usta, oni pa mislijo, da umiram od želje po njej. Pa tudi, ko jim poveš, da te ne gane, sploh ne verjamejo. x:Dx

Grem še mal nazaj čekirat, kaj je folk kej za prehranjevanje po postu napisal... :palec:

x:Xx

uuuu pomlad!!! tebe čakam... ful stvari me zanima... k bi dons k je lih dan za post mal mogoče probala.... x:Dx x:px

ej... zakva je treba dat 4 čuke za ta javorjev sirup? kwa ma tazga? k drugi nimajo? pa povej no... vse povej.... vse rabm vedet

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>uuuu pomlad!!! tebe čakam... ful stvari me zanima... k bi dons k je lih dan za post mal mogoče probala.... x:Dx  x:px

ej... zakva je treba dat 4 čuke za ta javorjev sirup? kwa ma tazga? k drugi nimajo? pa povej no... vse povej.... vse rabm vedet

Pa sej ti ne znam odgovorit. Jaz sem pršla tam v lekarno, pravzaprav v Sanolabor in rekla, da bi javorjev sirup. Pa me je vprašala, če navadnega al tistega za hujšat...pa sem seveda rekla, da tistega za hujšat. Jaz nisem potem nič več spraševala, ampak verjamem, da pa bi ti oni znali kaj več povedati o tem... xnckrivx

ja ja vidiš to me zanima. kwa je razlika med navadnim in za hujšat? ker v ceni je ful razlika. no ja... jz sem dons na postu... pa če mi rata in jutri zjutraj ugotovim da mam moč... še jz probam tole z javorjevim... nujno se morm prečistit in mal samokontrole dobit...

eh ja wish me luck!!!

spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...