Skoči na vsebino

Recommended Posts

Guest sstane

Zaradi tega ti pa res ni potrebno imeti moralnega mačka. Malo kdo zdrži tako dolgo.

Sicer boš pa morda po tej pavzi nadaljevala, če boš presodila, da je smiselno.

Kakorkoli, bil je velik podvig že do sedaj.:palec:

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Zaradi tega ti pa res ni potrebno imeti moralnega mačka. Malo kdo zdrži tako dolgo.

Sicer boš pa morda po tej pavzi nadaljevala, če boš presodila, da je smiselno.

Kakorkoli, bil je velik podvig že do sedaj.:palec:

Hvala Stane. Sem mela v načrtu 21 dni, pa se mogoče res spet do ponedeljka postim... :palec: x:Dx

Pa ti moram priznat, da mi slano ful paše... xrolleyesx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Ja, punce so fajn ja; :V: :C: x:Dx x;)x

--------

tenks punce. sej tud to je bil dosežek zame... ker zadnje čase tud en dan nisem zržala. se pa zdej pripravljam na večdnevni post...

bommogoče že v četrtek probala... al pa spet en do dva dni... bom videla. do takrat pa priprave, psihično sem se zelo dobro prepričala in odločila, zdej sam še fizično telo pripravim... bo mal stradov že zdej(glede na prej, k sem tooookkkk žrla) sam vitaminčkov mu pa nav mankal x;)x

ve punce ste ful carice!  x:Xx  x:Xx keti in selene tnx.

pomlad :onfire:  :onfire:  :palec: bravo. aja sem škorpjonček, kwas že ti?

no pomlad čestitke od mene!!! res svaka čast... dobra si da si tkole zdržala... tolk dni... skor bi se lahk rekl tedni brez hrane... đizs!

tko da zarad ene solatke se ne bomo sekiral... itak si carica xokx

jz dons planiram met bl lahek dan... samo kšno sadje in mogoče solata... v sredo pa se spet postim.

free x:Xx x:Xx x:Xx oplost k te nism omenva!!! x:o)x w:Iw hwawa tud tebi! x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>no pomlad čestitke od mene!!! res svaka čast... dobra si da si tkole zdržala... tolk dni... skor bi se lahk rekl tedni brez hrane... đizs!

tko da zarad ene solatke se ne bomo sekiral... itak si carica xokx

jz dons planiram met bl lahek dan... samo kšno sadje in mogoče solata... v sredo pa se spet postim.

free  x:Xx  x:Xx  x:Xx oplost k te nism omenva!!! x:o)x  w:Iw hwawa tud tebi! x;)x

Ja hvala... x:Ix za vspodbudo. Zdej pa res ni več daleč x:Dx :palec:

Dan 21. x:Dx x:px :eek:

Konec je, POmlad?

Ti je ratal al kaj?

x^x x8Dx :palec:

cestitke, mater si jackica!! :palec: :palec:

Zdaj pa ne pretiravaj, lepo modro 'nazaj'. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sejs res faca! :palec:

jst se se 1 dan nism postil, pa sm tanajbl pameten tuki x:Dx :vio: x:Ix x:o)x

v glavenm BRAVO!

Ce cs pis se naprej kle, da vidmo kako bo potekal postopek prihoda na 'normalno' prehrano???? (mislim, pocutje, kaj ti pase jest, katera hrana di disi, kaj ti pase piti, ali ti pasejo bolj OH, ali mascobe, ali beljakovine, sadje, etc...). Kako reagira telo na doloceno hrano, etc... pocutje, kako se odziva psiha?

-------------

Ja hvala... x:Ix  za vspodbudo. Zdej pa res ni več daleč  x:Dx  :palec:

Dan 21.  x:Dx  x:px  :eek:

Tis pomoje full 1 tak prizemljen clovk, a?

pi... sploh ne pisete o tem, recimo kaj se je dogajlo s psiho, naj kaj si mislila?

a so se kaki vzorci iz podzavesti pojavljali, prisli na povrsje? ali si preciscevala tudi psiho in kako je to izgledalo, potekalo pri tebi? s cem si se najbolj soocala, katera misel ali spomin ipd , se ti je najbolj pojavljal med postom. ali morda kaka oseba? kaj te je gnalo? cilj? zelja? strast x:px ke si iskala motivacijo v sebi? iz kje? zakaj si se odlocila postiti' ali je prvotna zelja bila motivacija za dosego cilja? ali imas po postu koga raje kakor prej? kot, da ga bolj sprejemas? ali obratno? ali imas kaksne zadeve v glavi, custvih, umu, srcu bolj razciscene??

mah, mene vse to zanima x:px

saj takih osebnih (avtobiografskih) izpovedi o postu nisem se zasledil.

itak je post vecplasta zadeva in sigurno poteka post na mnogih nivojih; telesni z vitalno energijo in konkretno telesom; psihicni nivo z custvi, mentalom... in verjetno je vkljucen tudi duhovni nivo. slednji duh, ki ni pripravljen, se je izkazalo, da so ljudje pristali v umobolnici kot je povedala Lia. Ker pac nekdo ni vajen pritiska, discipilne duha, ipd. Poveprecen clovek ni. Zato je zame post kakrsenga si neredila resnicno podvig.

Seveda, cetudi ima nekdo mocnega duha, izvezbanega odrekanja (kajti nasa dusa nam ne bi odrekla nicesar saj nas pomoje ljubi v celoti in prezpogojno), se lahko zatakne pri fizicnem telesu, ki lahko tudi odpove (znanih veliko primerov)..

V tem primeru se verjetno zgodi, da neko prepricanje nadvlada telo, ta podleze in nosi posledice in v skrajnem primeru nastopi dolgotrajna bolezen ali poskodba organov ali celo smrt.

Seveda, ce bi gledali le 'slabe' izkusnje posameznikov, potem se ne bi nihce postil, se tisti ne, ki se lahko, kakor ti, in je to zanje primerno.

In tako verjetno lahko vsak od na preveri kej se mu zatakne, ce se pricne postiti?

:o|o: ce sploh proba x;)x no, nekateri vedo se preden se postijo, da pac trenutno ne cutijo tako.

--------

No pa sem na cilju.  x:Dx  :palec:

Pojedla sem en jogurt, mmm. Pozneje bom pa še kakšno sadje, zdele sem ful sita!

Hvala, ker ste verjel vame x;)x  x:Dx  x:Ix

Provzaprov res. Sem pred postom kolebala med dvema tipoma, pa se mi je med postm prov posvetl kateri je zame pravi. x:Dx :palec: x:Ix

Pa tud par stvari v zvezi z eno kolegico sem se odločla, čeprav mam še zmeri mal slabo vest glede vsega skupaj...ampak se morta zmer dva trudt!

Motivacija ja, ne vem, včasih hočem sama seb neki dokazat. Jaz zase mislim, da vse zmorem sam če hočem...pa še zmeri sem si to dokazala.

Pa na živce mi grejo ljudje, k skoz neki jamrajo, da ne morjo...vse se da, ker je fora samo v glavi. Še zmeri ful verjamem v moč misli. Pri men to deluje 100 na uro.

Aja, pa od zdej naprej ne bo več mesa na mojem jedilniku. Sej ga že prej ni blo ne vem kolk, zdej se mi je pa prov mal "zameru". Pa sej če mi bo kdaj ful ful zapasal ga bom, sam rajš ribice...

Bom bl zdrav stil furala, pa seveda zdej začela z intenzivno telovadbo, ker vem, da moj telo to rab!

Mogoče se še kej spomnim, pa napišem.

Lep dan!

free x:Xx

CESTITAM, POMLAD!Za voljo in tudi za to, da je tvoje telo vseeno toliko fit, da je mirno preneslo tole!

Kako je zdaj, ko si ze bolj nazaj...s prehrano pa to? A imas kaj tezav z zelodcem? Ali se je vse lepo izteklo? Predvsem me pa zanima (saj ves, babja firbcnost!) koliko kg si sla v minus x?x

:irs:

<{POST_SNAPBACK}>CESTITAM, POMLAD!Za voljo in tudi za to, da je tvoje telo vseeno toliko fit, da je mirno preneslo tole!

Kako je zdaj, ko si ze bolj nazaj...s prehrano pa to? A imas kaj tezav z zelodcem? Ali se je vse lepo izteklo? Predvsem me pa zanima (saj ves, babja firbcnost!) koliko kg si sla v minus x?x

:irs:

Hvala za čestitke x;)x x:Ix

Ma zdej jem že vse :xx!: (no razen mesa)

Ni blo čist nobenih problemov...res ne, mogoče tud zato, ker je*** svoje telo že odkar pomnim in je vsega hudega vajeno. :o|o:

Shujšala sem za 5 kg. xrolleyesx x:Dx

malo, ce tako pogledas, je pa precej logicno. vsaj po taksnih zdravnisko-matematicno-nutricisticnih( saj se tako rece, ane?) izracunih! tako lahko izracunas koliko ccal porabis dnevno. povprecje je malo manj kot 2000. dober pouk za vse, ki bi radi cez noc vse: 21 dni ne smes 0 jest pa shujsas 5 kg. tako...povprecno!

se racun:

x;)x

5 kg x 8000 ccal = 40.000

40.000 / 21 = cca 1900 ccal

x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...