pomlad 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Sej je logično, zato je pa neumno razmišljat, da se postiš samo zato, da se znebiš kilogramov. Sigurno se jih, ni pa to smisel posta, no vsaj zame ni bil. Sicer sem zelo vesela, da sem se jih, ampak poznam tudi druge načine. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej je logi?no, zato je pa neumno razmi?ljat, da se posti? samo zato, da se znebi? kilogramov. x!x Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Yeah!! -----------...Še zmeri ful verjamem v moč misli. Pri men to deluje 100 na uro. Aja, pa od zdej naprej ne bo več mesa na mojem jedilniku. Sej ga že prej ni blo ne vem kolk, zdej se mi je pa prov mal "zameru". Pa sej če mi bo kdaj ful ful zapasal ga bom, sam rajš ribice...Bom bl zdrav stil furala, pa seveda zdej začela z intenzivno telovadbo, ker vem, da moj telo to rab!Mogoče se še kej spomnim, pa napišem. Lep dan! free Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 evo odločila sem se za pardnevni post z čajčki in čistimi zelenjavnimi juhami. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 dan 1 za mano... da vidmo če zdržimo še dan 2 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 aiwa Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 tenks free... ok dan 2 za mano... pa dejmo probat še dan 3 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 aiwa Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 hehe free kok si mi kul k me tko lepo spodbujaš včeri je bil zvečer prekršek... ampak nč hudga. nadaljujem.danes probam zdržat dan 4. morm rečt da me je včer po neumnosti mal zanesl... k drugač ni blo več tok težko zdržat. je blo lažje k prve dva dni. tko da dons tud upam, da ne bo problemov. počutim se super. lahkotno. ugotavljam, kaj točno morm pr seb zrihtat. ena stvarca k sem si jo mal prikrivala... in grem zdej v napad in rešt tole. spim super odkar se postim. res... rabm manj spanja... spim pa ful dobr. se zbudim vsa spočita in dobre volje. če še kej ugotovim ti sporočim free Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Aiwica, kul naj ti uspe. Ampak ne morem da ne bi povprašala - klistir?Boš videla kolk bo drugače...naj ti uspe še en dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 ne rabm. spila 3 požirke odvajalnega čaja... drug dan šla 4 x srat če bo pa treba... bomo pa tud to Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 mislim da to ni isto, ampak jaz nisem stručko tko da, jaz sem se po klistiranju super počutila, res. No Aiwica držim pesti da ti uspe še en dan, pa še en oz. toliko kolikor se jih boš namenila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 ne vem... kle k sem brala je bil klistir omenjen in kot druge varjante še ful stvari.... tko da ni blo nujno klistir... sploh tko k sem se jz spucala... sej če ne bo šlo... bom nabavla... itaq... zakwa pa ne. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 aiwa klistirja ne maram :xx!: sam vecina prav, da je skor nujna zadeva ob vecdnevnem postu! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 ja ne vem... če po čaju vse vn spravm... zakwa bi pol še tist... če bo nujno bo nujno.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Aiwa če si prepričana da po čaju vse ven spraviš, potem je tko kul... čeprav s klistiranjem se odstrani balast na stenah črevesja. Sicer pa svoje telo sama najbolj poznaš :palec:bom glede klistiranja sedaj naprej molčala, prav upam, da bo danes naslednji dan, ko boš rekla jesss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 jz tud, jz tud!!! za enkrat gre dobr Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Ja ful dobr Aiwa! A ne, kako ti kake stvari ratajo bl jasne... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 ful! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kernc 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Lep pozdrav,Torej, odloču sm se za 7-dnevni post z Ašičevim postnim čajem, cedevito in vodo. V nedelo sm sicer brou vse od začetka, pa do nekje 7 strani, pa nisem nikjer zaslediu... ....1.) mi lahko kdo pove, če je kajenje v času posta sprejemljivo (vsaj do te mere, kot je sicer ) ....2.) a lahko pijem cedevito in supradyn (neke vitaminske-mineralne tablete) kot nadomestek vitaminov in mineralov? Če ma kdo odgovor pr rok, lahko odgovori Zelo hvaležen.- Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 jz ti odsvetujem umetne vitamine... fuj.... čiki pa.... če lahko zdržiš brez se bo telo res fajn očistilo... če pa ne... hehehe pa pušiš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Kako pa ves, ce vse vn spravis? jst se na to niti malo ne spoznam, tko da... si sam predstavlam.----------ja ne vem... če po čaju vse vn spravm... zakwa bi pol še tist... če bo nujno bo nujno.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 da, sploh pa ne cedevite, ki zmesana z vodo ponavadi celo zniza ORP sami vodi. :xx!: torej jo naredi bolj mrtvo, kot je ze sicer. pri vsej hrani in pijaci, ki je mrtva (torej ima ORP +), pa moramo sami investirati svojo energijo, da tisto ozivimo in sele nato dobimo iz te hrane in pijace tisto kar rabimo.Temu se pac lahko izognemo z FHES , ki je pac najmocenjsi znani prehransk iantioksidant in ima ORP celo do -750 - kar pomeni, da je se kako ziva zadeva! torej bols pol kej naravenga pouzit pomoje. vec o ORP, FHES antiksidantu, ipd, je na forumu:GOH slovenija - tema izkusnje z FHESaliFHES- ali lahko celice zivijo do 4x dlje... -----------jz ti odsvetujem umetne vitamine... fuj.... čiki pa.... če lahko zdržiš brez se bo telo res fajn očistilo... če pa ne... hehehe pa pušiš Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe free kok si mi kul k me tko lepo spodbuja‰ v?eri je bil zve?er prekr‰ek... ampak n? hudga. nadaljujem.danes probam zdr?at dan 4. morm re?t da me je v?er po neumnosti mal zanesl... k druga? ni blo ve? tok te?ko zdr?at. je blo la?je k prve dva dni. tko da dons tud upam, da ne bo problemov. po?utim se super. lahkotno. ugotavljam, kaj to?no morm pr seb zrihtat. ena stvarca k sem si jo mal prikrivala... in grem zdej v napad in re‰t tole. spim super odkar se postim. res... rabm manj spanja... spim pa ful dobr. se zbudim vsa spo?ita in dobre volje. ?e ‰e kej ugotovim ti sporo?im free no, aiwica, povej kako ti je slo? a ti je ratal toliko kolikor si si zadala? a se kar vztrajas, mogoce? tako tiho si, da imam obcutek, da se vedno tekmujes sama s sabo x!x Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 hehe... sem hotla 5 dni...pa mi je ratal 4. kar je seveda tudi super. mi še nikol ni tok. včerej sem mela mačka... tko da sem spet mal preveč stvari vase nametala... ampak je danes kot nalašč dan za post. za vikend se ne mislim preveč matrat.... drug teden pa še ne vem...bomo premislil... res se fajn počutim... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.