keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe... sem hotla 5 dni...pa mi je ratal 4. kar je seveda tudi super. mi še nikol ni tok. včerej sem mela mačka... tko da sem spet mal preveč stvari vase nametala... ampak je danes kot nalašč dan za post. za vikend se ne mislim preveč matrat.... drug teden pa še ne vem...bomo premislil... res se fajn počutim... xrosex ajvi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 keti Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ko čist ozdravim... se morm spet spravit. ma res tok se fajn počutim ko sem na postu. samo težko se spravim. bo kr treba hmal en dan... narest še eno spomladansko čiščenje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liv 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Jest se tud kdaj pa kdaj lotim posta, pa mi znese nekje do 10 dni, ampak kar je pa problem, je pa to, da ko pa neham, pa spet na hrano navalim, in to me prov živcira. Takrat ko ne jem, mi ni problem ampak ko pa jem, pa fajn jem, ne znam srednje poti najt in to ni najboljš. Iz ene skrajnosti v drugo, hmmm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 evo. pr men čist isto. ne znam se kotrolirat pr hrani. al ne jem al pa velik jem.... hehe... komi mi rata kšn zmeren dan. vse drugo lahko kontroliram sam to ne... tud to mi bo ratal... no zdej sem vsaj mal bl konkretno začela telovadit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 post je super za prečiščevanje telesa, za hujšat pa niti najmanj ni vredu! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liv 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Jaz sem ene dve leti nazaj imela obdobje dobrega pol leta, ko sem bila večinoma na presni hrani in sem se totalno dobr počutla, tud shujšala sem polna sem bila energije, pol sem mela pa eno manjšo nesrečo in sem bila par mesecev na bolniški in takrat sem se spet začela najedat od samega dolgčasa, pol sem pa čez čas še službo pustila, pa sem bila spet doma in sem še kr naprej jedla in to še kr traja. Pol se pa lotim posta da se prečistim in se znebim vse te nezdrave hrane in sem ful hepi k mi rata , sam kaj k je to za dva meseca pol pa spet po starem. Res bo treba kvalitetno po podstrešju popucat in to za vselej!!! Sej bo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Zoprn, ne! kwa pa ceb mogla tut celice nahrant al pa ti kej druzga manjka ----------Jest se tud kdaj pa kdaj lotim posta, pa mi znese nekje do 10 dni, ampak kar je pa problem, je pa to, da ko pa neham, pa spet na hrano navalim, in to me prov živcira. Takrat ko ne jem, mi ni problem ampak ko pa jem, pa fajn jem, ne znam srednje poti najt in to ni najboljš. Iz ene skrajnosti v drugo, hmmm... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 freeeeee hehehehee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 A ves tist k kljub vecerji al pa kljub vsej zivi hrani, pol se zmer po uno posodo s piskoti ali pa po cokoladao v omaro al pa ipd v hladilnik kr neki manjka... he he... no, vcasih telo pac pravi dej mi unga minerala se mal, k mi ga ze dolg nis da.l al pa une mascobice... rabm rabm RABM RABM ... ti pa to razumes, das lacna, morda. ker telo pac pravi daj ... pa ne vemo kaj hoce? vcasih. morda bi rad samo malo bazicne hrane ali pa bolj uravnan Ph al pa malo celice nahranil in kaksen mineralcek, rudninco... al pa enostavno kej druzga da se malo tudi kaj drugega v nas zaposli ------------Jaz sem ene dve leti nazaj imela obdobje dobrega pol leta, ko sem bila večinoma na presni hrani in sem se totalno dobr počutla, tud shujšala sem polna sem bila energije, pol sem mela pa eno manjšo nesrečo in sem bila par mesecev na bolniški in takrat sem se spet začela najedat od samega dolgčasa, pol sem pa čez čas še službo pustila, pa sem bila spet doma in sem še kr naprej jedla in to še kr traja. Pol se pa lotim posta da se prečistim in se znebim vse te nezdrave hrane in sem ful hepi k mi rata , sam kaj k je to za dva meseca pol pa spet po starem. Res bo treba kvalitetno po podstrešju popucat in to za vselej!!! Sej bo... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 al pa enostavno kej druzga da se malo tudi kaj drugega v nas zaposli ------------Kako pa misliš, da sem jaz post zdržala Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 no, in kwa je tip reku na to?? a on je pa za 2 jedu tacajt Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liv 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Free, sej ni telo tisto, ki rab čokolado, piškote in poln hladilnik ampak psiha, navajenost na nekaj, eni in isti vzorci tlačenja čustev. Glede tega, da bi mi kej druzga manjkal, hmmm, kaj pa maš v mislih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
inja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Lep pozdrav! Moram priznati, da ste me s tem poštom močno navdušili, tako da se ga bom lotila tudi sama. Prosim samo, če mi lahko kdo napiše kakšen "recept" - kaj vse lahko pijem in v kakšnih količinah. Post najbrž tudi pomeni, da ne smem zauživati niti sadja in zelenjave? Hvala, inja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Ja, verjetno velikokrat tudi psiha, toda menim, da tudi telo! Kaj mam v mislih... a aaaaa aaaaa .... lego kocke ----------Free, sej ni telo tisto, ki rab čokolado, piškote in poln hladilnik ampak psiha, navajenost na nekaj, eni in isti vzorci tlačenja čustev. Glede tega, da bi mi kej druzga manjkal, hmmm, kaj pa maš v mislih... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Odvisn za kaki post se odlocis! Lahko mas tut sadni post. Lahko samo sokovni, lahko samo zelenjavni, al pa z 1 zelenjavo, al pa samo s krompirjev, al samo z limonado... odvisn kwa hocs dosezt in kwa bi rada spljoh!!?mal si preber tut nazaj - nazaj strani oz. od zacetka, ce hocs, kr sm ze kr neki pisu o tem.Kar jst mislm je to: da je problem predvsem v beljakovinah!! Kako med postom nadomestiti beljakovine!!?? No, jst vem ampak eni pa delajo post tut brez nadomescanja beljakovin.tko. ----------Lep pozdrav! Moram priznati, da ste me s tem poštom močno navdušili, tako da se ga bom lotila tudi sama. Prosim samo, če mi lahko kdo napiše kakšen "recept" - kaj vse lahko pijem in v kakšnih količinah. Post najbrž tudi pomeni, da ne smem zauživati niti sadja in zelenjave? Hvala, inja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 jaz si naredim post enkrat na mesec, takrat se postim s sadjem -jaboolka, pijem pa vodo ali pa nesladkani čaj. včasih pa si skuham zelenjavno juho in jo 3 krat na dan jem, pa pijem vodo in čaj. pomaga prečistiti telo in je vredno poskusiti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 jz bi pa enkrat spet rada post izvedla... sam zdele se sploh ne počutim... k me more prov zagrabt bom se počas začela prpravljat na to. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 2. april 2005 Avtor Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lep pozdrav! Moram priznati, da ste me s tem poštom močno navdušili, tako da se ga bom lotila tudi sama. Prosim samo, če mi lahko kdo napiše kakšen "recept" - kaj vse lahko pijem in v kakšnih količinah. Post najbrž tudi pomeni, da ne smem zauživati niti sadja in zelenjave? Hvala, inja Inja, glede na tvoje vprašanje se mi zdi, da o postu v bistvu veš zelo malo. Ker post ni hec, si nujno preden se spraviš na kaj takega, preberi čimveč o tem. Veliko je napisanega tule na forumu, sicer pa sigurno najdeš v knjižnici polno koristnih knjig. Ena dobrih je Paavo Aerola: post s sadnimi in zelenjavnimi sokovi- ali nbekaj podobnega. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kondor 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Postenje, zdaj u pomlad, eh vi ste mal že prepozni! Sam sem se veliokrat tedensko postil, zadnjič 4 tedene nazaj za 9 dni. Uporabljal sem sokove, vodo, klistriranje, dvakrat savnanje. Učinek je ful dober - spet dobiš občutek za okus, večjo mentalno budnost in še kej. v tem času priporočam le nekajdnevni post čez vikend sicer ni za vzdržat ... recimo onih 10 ali bognedaj 40 dni . Čao, lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Zkaj pa vsi govorite vedno le koliko casa, in kaj ste uzivali in pili, etc...in zakaj ne tudi kaj se je dogajalo s vaso psiho!!???? saj je post menda vecplastna zadeva, kajne!!! (tu bi pohvalil DIANO, ki je navedla tudi nekaj izkusenj v vezi z tem)! Menda je tudi PSIHA tukaj ona od kljucnih dejavnikov in pomena, kajne!!??pa prav noben ne napise kaj je v tem casu razlisljal?? ali to pomeni, da je vase zivljenje potekalo na povsem obichajen nacin?? (kar seveda dvomim),Verjamem tudi, da je bila psihicna zaznava precej ojacana, kajne?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 probi pa boš vidu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 sej zt pa! kr sm probu, pa sm vidu! sicer ni blo dovg... ampak anyway, je dogajal Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 in zdej mormo mi vsi pisat kaj vse smo čutl in razčistl? sej če hočeš lahk sam teb pršepnem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.