Samson23 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh sej po mojem ce kaksn cukr zraven papcas(javorjev sirup, med...)TUKAJ GOVORIM O TEM, DA CE SE POSTIS OB KAKEM NAPITKU NA BAZI PRETEZNO ENOSTAVNIH OGLJIKOVIH HIDRATOV NPR. JAVORJEV SIRUP Z LIMONADO, MED Z LIMONADO niti ni tolk nevarn, al pa ce mas posten %BFCE SI NEKOLIKO NAD SVOJIM IDEALNIM ODSTOTKOM MASCOB(BAROCNE POSTAVE ), sam ce gre pa recmo za lean oseboOSEBA, KI NI BAROCNE POSTAVE-PRI MOSKIH POD 12% TEL. MASCOBE, PRI ZENSKAH POD 20% TEL. MASCOBE, pa daljsi post ob vodi... POST, KJER RAZEN VODE, NE ZAUZIJES NICESAR, NITI LIMON, NITI SIRUPOV, NITI NIC Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 tenkjuverimač.com Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 niti ni tolk nevarn, al pa ce mas posten %BFCE SI NEKOLIKO NAD SVOJIM IDEALNIM ODSTOTKOM MASCOB(BAROCNE POSTAVE )Sej veš, da pašem v to kategorijo Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>niti ni tolk nevarn, al pa ce mas posten %BFCE SI NEKOLIKO NAD SVOJIM IDEALNIM ODSTOTKOM MASCOB(BAROCNE POSTAVE )Sej veš, da pašem v to kategorijo Kaj pa vem...casi se spreminjajo in mi z njimi.Sej vcas-tam konc 3.letnka si bla pa oreng fit!!!Zdej te pa itak ze kaxn let nism vidu, tko da tezko recem. P.S.:Kaxn pujs sem bil pa jest vcas... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa vem...casi se spreminjajo in mi z njimi.Sej vcas-tam konc 3.letnka si bla pa oreng fit!!!Zdej te pa itak ze kaxn let nism vidu, tko da tezko recem. P.S.:Kaxn pujs sem bil pa jest vcas... No jaz sem skoz + - 5, kokr se pa spomnim si pa nazadnje k sem te vidla, prov dobr zgledal x!x Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 No jaz sem skoz + - 5, kokr se pa spomnim si pa nazadnje k sem te vidla, prov dobr zgledal x!x Bohloncki, enako zate! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bohloncki, enako zate!Hvala Da me nau aiwa tepla Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 hehehehehe pazi se me k te dobim! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehehehe pazi se me k te dobim! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 da se nauš zdej od hudga sestradala!!! ihihihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> da se nauš zdej od hudga sestradala!!! ihihihihibom, bom Kaj če mamo kmal reunion? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Kaj če mamo kmal reunion? To bi blo fajn... najboljs, da ga kar ti organiziras-k si lih na FOV hodila... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 sošolciiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To bi blo fajn... najboljs, da ga kar ti organiziras-k si lih na FOV hodila... No sej predsednik pa tajnik sta se že sestala...sem bla zapisnikar . Po moje bo neki, ker je jesen 10 let odkar smo se vpisal. Bom mal prtisnla na Tevža <{POST_SNAPBACK}>sošolciiiii Ma smo bli tko fajn! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 deset let!!!! kristus božjiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 V današnji ONI piše, da nobeno neslano postenje ni zdravo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 Mene pa kar malo skrbi, ko berem tele pogovorčke o postenju kar tako, pa malo z vodo in limonado in sirupom itd..... pa zaradi par kilc dol .... Sem že pisala in ponovno opozarjam, da pravi post ni enostaven in da je resna stvar, lahko si fentaš organizem- kakšna jetra ali kaj podobnega, če se ne držiš pravil.... za PRED in predvsem za PO postu Post mora biti točno določen- ali delaš tistega takratkega z javorjevim sirupom- imaš tudi točna navodila kako in kaj, ali delaš takega z zelenjavnimi sokovi (ki je daleč najboljši in najbolj zdrav)- od par dni do več dni.... Ravno sladkarije so recimo med postom strup (za moje pojme tudi javorjev sirup), saj omogočajo razraščanje škodljive mikroflore v črevesju. Zadeva ni zelo komplicirana, treba pa se je držat določenih stvari, o katerih smo ravno v tej temi že dosti pisali, na začetku gotovo, verjetno pa tudi kje vmes (nekaj časa nisem spremljala tzeme).Ljudje dostikrat stvar vzamejo zelo površno, potem pa lahko pride do posledic in vsi udrihajo čez post namesto čez premalo vsetno "izvedbo". Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Koristna in zanimiva povezava v angleščini: http://www.lammd.com/A3R_brief_in_doc_form...#FastingCleanse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>V današnji ONI piše, da nobeno neslano postenje ni zdravo Naj uganem: ti si avtor clanka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ravno sladkarije so recimo med postom strup (za moje pojme tudi javorjev sirup), saj omogočajo razraščanje škodljive mikroflore v črevesju. To je eno, drugo pa, da je sladkarija (ja, tudi industrijsko pridelan sladkor) mrtva hrana, saj ne vsebuje encimov, ki so nujno potrebni pri prebavi, zato samo prebavo zelo obremenjuje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rabraminca 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>TUDI JAZ SEM SE ODLOČILA ZA POST. PRIJATELJICA VSAKO LETO NAREDI KURO JAVORJEVIM SIRUPOM IN SE POTEM ODLIČNO POČUTI. MENI PA OKUS NIKAKOR NE ODGOVARJA.ZATO BI VAS PROSILA ZA NASVET. KATERE DRUGE SOKOVE SE LAHKO UŽIVA V ČASU POSTENJA IN KOLIKO LITROV, NA DAN SE JIH SME POPITI.ZA ODGOVORE SE VAM ŽE V NAPREJ ZAHVALJUJEM. Popijes jih lahko kolikor jih hoces in katere imas najrajsi, samo da so brez umetnih dodatkov in res naravni, ce ze moras sladkaj z medom. Meni osebno je najbolj vsec rdeca pesa korenje zelena z malo ingverja, vendar ne vedno, za dan ali dva se mi upre pa poskusim kaj drugega npr. cebulno juhco ampak samo tekocino ali pa samo soncno vodo cez cel dan, kadar mi zapase in zlahkoto sem se prepostil 48 dni in vem da bi se lahko se dlje. V glavnem ni bojazni. Ce bos imela kaksne tezave pa vedi da so le prehodne in da se proces ciscenja v tvojem telesu zacenja in ti ni treba takoj leteti k zdravniku. Delaj in uzivaj kar ti resnicno pase, pa ti ne bo skodovalo, nasprotno presenecena bos iz dneva v dan. Popravljeno 4. junij 2005 -> Rabraminca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 5. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2005 Kupljeni sokovi niso "živi" in nimajo nobene energije, človek je lačen in nezadovoljen, brez energije.Če sok istisneš sam in ga spiješ nekako v četrt ure ali 10 minutah, je stvar popolnoma drugačna. Resnično !!! x!x Enega svojih postov sem mislila delat s kupljenimi sokovi, ker se mi ni ljubilo sočit.... Ko sem videla, da to ni to in da sem se pri prejšnjem postu počutila odlično, sedaj pa sem bila čisto fuč, sem si spet začela sama delat sokove vsaj dvakrat na dan in stvar se je v hipu bistveno spremenila. Zjutraj sem si stianila citruse (pomaranče, rdečo grenivko..), opoldan skorajda vedno korenček(cca 40 dag korenja za cca 3 dl soka), včasih še kaj zraven (pesa, blitva...), zvečer pa magari kupljen bio 100% sok.Korenček je za krajši post idealen (in seveda tudi za daljši- samo pri daljšem je treba dodajat še kakšno drugo ZELNJAVO- ne piti samo sadja, zelenjava ima več v sebi, predvsem mineralov) Je sladkastega, prijetnega okusa in IZJEMNO zdravilen in koristen. Sveže istisnjen ima popolnima drugaćen okus kot kupljen, kupljenega nikoli nisem marala. Je super, poživi te kot skodelica kave ali čaja. En teden sigurno lahko živiš na korenčku. Ne dodajaj medu, ker ga prav nič ne ne rabiš . Če boš pila naravne sokove bo lakota po dnevu, dveh izginila (če sploh bo) in ne bo nobenih problemov. S količino se ne obremenjuj, popij kolikor ti paše- več kot toliko človek itak ne popije.Za sočenje lahko uporabiš katerikoli električni sokovnik.... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rabraminca 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Oj oprosti daisy, pozabil sem povedat da soke stiskam izkljucno z Omega 9000, ki res odlicno soci in obenem hladi pravkar ozet sok, ven pa pritece samo sok in malo fine penice na vrhu. Zelodec se tako res minimalno obremenjuje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 idealen čas za post... (se mi zdi da sem to že prejšn tedn rekla) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 no tko. dons začnem sem kr sama sebe presenetla, k sem si včeri zvečer PLAN nardila. organizacija na višku... bom mela post s tekočinami. javorjev... ne vem če bom. ga mam za vsak slučaj. bl kšni čajčki pridejo u poštev, pa kšne 3 dcl čiste juhce če bo lakota. pa probejmo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.