Skoči na vsebino

Recommended Posts

Guest sstane
Ali juho posoliš in začiniš z neko surovo začimbo na krožniku, ali pa v naravni sok daš malo soli, oboje je ok x;)x
Deli na socialnih omrežjih

pridne!

meni pa danes sploh ni xrolleyesx x?x

vem, da bom pojedla eno gromozansko skledo solate s sstanetovo soljo x:px priznam pa, da nimam volje za kaj več kot je zelenjavni dan. nimam volje, motivacije, ne čutim izziva,... xnckrivx x:Dx

drugič!

xcrossfingx :detelca: :palec: za vas

Jaz sem tudi prekinila :(

Ful je cuden dan, sploh nisem zdrzala...tako da sem si kupila jogurt, zdejle sem pa se nadaljevala z lubenico...tako da...tokrat ni slo.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

moja mami tud prekinla. a še kdo vstraja?

jz še kr... čeprav mi je ful težko. sem si v mislih že prpraula pojedino, pol sem se pa mal zmotivirala... in grem raj mal čist u izi laufat... mal tekat... da se zmatram in pozabim...

spet se mi je na bolš poslabšal

no jz bom zih zdržala moj dan 2... kaj pa vem, mogoče se celo odločim za dan 3 :wOOt: x:Dx x:px sam dons je bla kr kriza prele... ene 2 uri nazaj
spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Prejle mi je tamal žlico Vikija u usta porinu. Mi je tko pasal, da sm post prekinla. LUZER SM!!! Vso srečo ostalim... :palec:

Sej bi reku, da je to sam izgovor... ce ne bi vedu kaksno voljo ma tamal!!

Jah si bla pac nemocna. Enormne ambicije 2-letnega diktatorcka po tem, da ti bo zatlacil zlico viki kreme v usta se pac ne da ustavit!!! x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

(popravljeno)
Sej če se ne da lakote ustavt, si pa sadni dan omislite. Sam ni taprava sezona še. Kupljeno sadje (npr. jabolka) iz veleblagovnic je vodenica, ni primerjave s kakšnimi domačimi bobovci..., tud ni tistega efekta, zato je pol tud boljš delat sveže sokove iz kupljenih. Popravljeno -> Sebastjan

Way to go!!! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Mene pa zanima, koliko časa bi moral trajat post brez mesa. Ko sm razmišljal, da bi tudi jaz neki tazga v bližnji prihodnosti sprobal.

Kolk je minimalno in kolk časa je maximalno, da se postiš. Pa to pomen, da ne ješ samo mesa al še kaj drugega?

<{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima, koliko časa bi moral trajat post brez mesa. Ko sm razmišljal, da bi tudi jaz neki tazga v bližnji prihodnosti sprobal.

Kolk je minimalno in kolk časa je maximalno, da se postiš. Pa to pomen, da ne ješ samo mesa al še kaj drugega?

Za mene je post, ko ne ješ nič. Mogoče si prebereš kakšno knjigo o postenju, pa se potem sam odločiš xsrcx ...ena ima naslov Razstrupljanje(je razloženo, kako se po korakih razstrupljaš-omenjeno je meso, zato je morda ta v redu zate), ena je S postom do zdravja-ruediger dahlke jo je napisal, Zdrav post(ne vem avtorja)...no, pa še jih je...sigurno

fish is mute-fish knows everything-G.B.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...