Skoči na vsebino

Recommended Posts

Kot sem že nekje omenil sem enkrat zdržal brez hrane 24 enkrat pa 36 ur. Samo so mi odsvetoval takšno početje.

Če je tle kdo ki zdrži 2-3 dni ali več, ga bom definitivno prehitel. Kaj če bi preredili tekmovanje v takšnem postenju. Samo po 1 mesecu, bi se ti že kaj prilegel. x:)x

Deli na socialnih omrežjih

Samson 23

<{POST_SNAPBACK}>Da ne bova prevec skrenula s puta samo tole: tvoji ukrepi so ucbeniski primer tega kako se NE hujsa-vsaj dolgorocno ne.Mal po ostalih temah na forumu preberi-sej sem ze kar nekaj napisal na to temo pa ostali tudi clani so kar nekaj napisali (nekaj v temi telovadba, nekaj pa v temah o hujsanju in dietah).

Samo ne na tak način. Rekel je da s tem ne moreš dolgoročno shujšat. Ko jaz sem to tud jemal iz stališča hujšanja.

No, ja res je, da s postom ne rešiš(vedno) prehranjevalnih navad, lahko pa dobiš drugačen pogled na hrano. Iz srca ti priporočam knjigo s postom do zdravja. verjamem da boš v njej našel veliko odgovorov.Lp xsrcx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

jz bom pa dons prekinla. k mal preveč na hrano mislm, namest na izpit x:Dx bomo mogoče za vikend nadaljeval... :palec:

grem pogledat kwa mamo od sadja x:px x:px

spet se mi je na bolš poslabšal

naslednja je šele u sredo 3:22... sam lih razmišljam, da bi mi ful ustrezal, da takrat začnem in probam zdržat par dni, ker pol nimam nobenih obveznosti več x;)x x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Samson 23 

Samo ne na tak način. Rekel je da s tem ne moreš dolgoročno shujšat. Ko jaz sem to tud jemal iz stališča hujšanja.

Po mojem včerajšnjem tehtanju lahko rečem, da ni res, da z luninim postom ne hujšaš.... imam 3-4 kg manj, kot sem mislila!! Ob dejstvu, da sem že itak suhica in da sem imela prej kakšnih 10 let stabilno težo (kilo gor al dol), se mi zdi to fuuul. In zmanjšano težo lahko pripišem le postu in tibetancem, drugih pomembnih sprememb v mojem lajfu ni blo...

Postim pa se kakšnega pol leta, dvakrat na mesec (mlaj in polna luna), s tibetanci pa sem začela kakšen mesec dva prej. Priporočam. x:)x

Se mi izteka prvi dan posta.Koliko ostankov ima človek v telesu :wOOt: Sem prijetno umirjena in bi se cartljala x:Ix Sem že pozabila kako paše post.maš tolko časa, pa energije, pa čistejše misli..fajn mi je xsrcx

o julijana super. jz sem si pa danes premislila. res bo v sredo najbolš da začnem večdnevnega. koliko časa pa ti misliš, k praviš da je danes prvi dan?

rada bi čimveč, bom videla kako se bom počutila xsrcx sem si nabrala knjig o postu, pa takih za razvedrilo, pa negi telesa se bom posvetila...celostno se bom očistila x^x . Ugotovila pa sem to, da je lažje če ne začneš zjutraj s postom..gre hitreje čas xsrcx

Teče tretji dan mojega čiščenja..sem pila vodo juhe, ki sem jo ssolila in sok sočen iz korenčka, pomaranče, jabolka in koromača(2,5dcl in 12dcl H2O). mi gre prav dobro-malo sem bila nervozna na trenutke, pa je zdaj kar nekako.Zgleda da se telo res razstruplja x^x

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Teče tretji dan mojega čiščenja..sem pila vodo juhe, ki sem jo ssolila in sok sočen iz korenčka, pomaranče, jabolka in koromača(2,5dcl in 12dcl  H2O). mi gre prav dobro-malo sem bila nervozna na trenutke, pa je zdaj kar nekako.Zgleda da se telo res razstruplja x^x

Sem bil včeraj v Izoli, pa nisem imel tvojega telefona :sori:

Zdravo!

Danes sem polna vprašanj. Imam že en 7dnevni post za sabo. Počutila sem se krasno. Imam pa vprašanje, namreč klistir mi je ena strašno zoprna reč, odkar so me pred porodom klistiral. Ali lahko namesto klistira spijem en liter donata in se spucam od zgoraj navzdol?

Veliko pozitivne energije vsem in hvala za odgovor. xrosex xrosex xrosex

<{POST_SNAPBACK}>Zdravo!

Danes sem polna vprašanj. Imam že en 7dnevni post za sabo. Počutila sem se krasno. Imam pa vprašanje, namreč klistir mi je ena strašno zoprna reč, odkar so me pred porodom klistiral. Ali lahko namesto klistira spijem en liter donata in se spucam od zgoraj navzdol?

Meni je tudi to strasno bedna stvar, zato tudi ne nacrtujem posta. Nisem za take stvari. Ce bi bila kaksna alternativa ( donat, slana voda), potem OK...to me pa tako odbija, da mi prezene zeljo po postu...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

V sili še hudič muhe žre, verjemi. Drugače pa povsod poudarjajo nujno klistiranje med postom, ki traja več kot tri dni.

Če bo pa kdo rekel, da je nenaravno, potem naj pomisli, da si živali tudi ne umivajo zob. Mislim, da je občasno zelo dobro sprati gnojnico iz sebe:)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...