pokahontas 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Zivjo! Sem namrec ena teh, ki trenutno izvaja post z javorjevim sirupom. Drugi dan sem ze prezivela . Prijateljica ki ga pila, je vsak dan izgubila kilogram. V lekarni namrec lahko kupis pol litra- za pet kil, ali pa liter- za deset kil. Je pa drag. Zasledila sem vase pogovore, medtem ko sem iskala kaksne informacije o tem postu. Moram rect da sem prvi dan bila tako boga in da sem komaj zdrzala. Danes je ze boljse...upam samo da bom lahko zdrzala naprej, se pravi se naslednjih osem dni. Res tezavno, ampak se splaca. Svetujem psihicno pripravo in zelo mocno voljo!!! LP, pokahontas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Zdravo, hvala za odgovor sebastjan. Pa dobro, bomo pa klistiral. Mogoče pa le ni tako hudo kot se mi je zdel takrat. Pa velik pozitivne energije vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prijateljica ki ga pila, je vsak dan izgubila kilogram. V lekarni namrec lahko kupis pol litra- za pet kil, ali pa liter- za deset kil. Je pa drag. LP, pokahontas vsak dan en kilogram? to bi rada vidla. in kolk misliš da boš v 10 dneh shujšala? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Prijateljica ki ga pila, je vsak dan izgubila kilogram. V lekarni namrec lahko kupis pol litra- za pet kil, ali pa liter- za deset kil. Je pa drag. BEDARIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! :xx!: Pa folk, a res ne veste, kaj zgubljate, ce tako na hitro hujsate!?!?! Mah sej...je brezveze...ker usi se na hitr, pol pa vse nazaj dobis... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 + še kej zraven. pol pa jamranje... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 jst 8 kg v enem letu, prijateljica 20 kg... ampak je bila prej tud razlika v kg. Trenutno ne gre nič dol, se pa že malce oblikuje drugače telo... ampak poznam primere, ko so s sirupom res izgubile velik kg, pa so jih tud nazaj dobile...Pohakontas, dobrodošla mogoče bi si omislila še kakšen šport ali vaje, spremenjeno prehrano, poglej si temo Tibetančki in podobno...držim pesti, da ti uspe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>+ še kej zraven. pol pa jamranje...Aiwa, a nisi ti tud s temle probavala in se navduševala, pa še neki druzga Herbale al kaj je že, a ni bilo uspeha? ja telovadba, pa disciplina, spremenjen način življenja ane kokr te zdaj berem si ful pridna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 a bomo jutr mele luninega? ob 3.22 se začne ponoč.... se pravi cel dan jutri? jz sem za... edino ne vem kaj bo zvečer... če ga ne bomo šli kej pit, k mam zadnji izpit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aiwa, a nisi ti tud s temle probavala in se navduševala, pa še neki druzga Herbale al kaj je že, a ni bilo uspeha? ja telovadba, pa disciplina, spremenjen način življenja ane kokr te zdaj berem si ful pridna ja sem mela par dni. sam ne mi srat s kilo na dan... mogče prvi dan... pol pa itak da ne več.jah zdej sem začela ful telovadit. kile ne grejo nkamor. prehrana... pa čist mem... par dni pridna... pol pa spet vse vase zmečem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 glej z istim načinom, s tem da sem jaz ful več storila, sva v istem času izgubili totalno različno število kg... tko da je odvisno kakšno je začetno stanje, se ti ne zdi... nekomu se 10 kg niti ne pozna na full... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 še zmer ne verjamem da gre 10 dni vsak dan kila dol. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 bi bilo prelepo, ampak če ji je pa šlo, ji je pač šlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 hehehe... sej prvoščm... sam ful se mi zdi neverjetno... blagor enim al kwa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bi bilo prelepo, ampak če ji je pa šlo, ji je pač šlo Mozno, sam najvec vode in misicne mase, kar pa ni dobro. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po mojem včerajšnjem tehtanju lahko rečem, da ni res, da z luninim postom ne hujšaš.... imam 3-4 kg manj, kot sem mislila!! Ob dejstvu, da sem že itak suhica in da sem imela prej kakšnih 10 let stabilno težo (kilo gor al dol), se mi zdi to fuuul. In zmanjšano težo lahko pripišem le postu in tibetancem, drugih pomembnih sprememb v mojem lajfu ni blo... Postim pa se kakšnega pol leta, dvakrat na mesec (mlaj in polna luna), s tibetanci pa sem začela kakšen mesec dva prej. Priporočam. Prvo kot prvo, morate lociti med kvalitetnim hujsanjem oz. izgubo mascobe in stradanjem... pri stradanju izgubljas tako misicno maso, kot tudi mascobo... pri kvalitetnem hujsanju pa predvsem mascobo (nekaj misicne mase je pac neizogibno). Vsako stradanje prinese izgubo mascobe in misicne mase-ce si zenska pa rti je vseeno OK... samo to ni dolgorocna resitev... clovek je zival in koncentracija leptinov uravnava njegovo lakoto-vsako odrekanje hrani pripelje do yo-yo efekta-zadeva je cisto fizioloska!! Organizem vidi, da smo v krizi-ni hrane, metabolizem se upocasni-T3 pade, lakota se poveca-koncentracija leptina pade. In ko zacnes s5 jesti, se lahko ob enaki kolicini hrane kot pred postom zredis(manj T3-metabolizem je manj potrosen), zelo verjetno pa je, da bos jedla/jedel celo vec kot prej(manjsa koncentracija leptinov-vecja lakota-cisto fizioloski mehanizem omogocanja samoohranitve cloveku). Mogoce se lahko upiras po postu temu kak dan, teden... samo na dolgi rok se post kot metoda hujsanja zagotovo ne obnese... o njegovih ociscevalnih ucinkih ne bi debatiral...samo kot sredstvo hujsanja je zagotovo vsaj manj primeren, da ne recem kaj hujsega! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Jaz mislim oz. sem prepričana, da je hujšat s postom nesmiselno oz. neumno...post bi naj bil očiščevalno-zdravilni proces. razne bulice in drugi nepridipravi ne dobijo hrane in odmrejo, tako kot je napisala mantis. Jaz se postim zato, da si očistim črevesje in dam telesu moč, da malo zadiha...Pravijo pa, da bi moral jesti med postom tudi kuhano(juha oz. voda od juhe, ali pa vsaj malo pokuhat sok, ki ga sočiš), ker surova hrana deluje preveč na eterično telo in si zato potem odbluzen..Jaz sem se nazadnje postila tri dni(sem pisala) in uživala sol, juhe in sokove in mi ni nič manjkalo-počutila sem se super-ni bilo evforije, kot ponavadi, sem pa imela občutek, da sem prizemljena-mene je pri postih najbolj frkala neprizemljenost, zato se na dolge roke nisem šla tega, sem pa poskušala s presno hrano...v knjigah in skriptah o antropozofiji(R. Steiner,F. Božjak, E. Nastati), pa sem prebirala o človeških telesih (fizično,eterično,duša ali astralno- čustveno-mentalno telo in duhovno telo ) in o tem, da pač človek rabi vso hrano AMPAK V NORMALNIH KOLIČINAH-da hraniš telo ne pa čustva. veliko ljudi pa hrano zlorablja in potem se telo odzove z boleznijo.Pa še to-trdijo, da človeško telo zmore s pomočjo položajev planetov proizvesti zadostne količine železa, kalcija, natrija..a mi v tem svetu nismo sposobni pretvorbe nastajanja le-teh in si z dodatki zastrupljamo organizem in uničujemo predvsem jetra...Npr.-Ko so sile Marsa na zemlji najbolj občutne bo v tistih 30-60 minutah enkrat mesečno ali vsakih 28 dni v naši krvi več železa, za kar 5-20%...mah, veliko je tega, kar me še žene prebrat-pa malo sem odbluzila tu Vedno bolj me jezi, da se delamo take reževe, ko pa imamo neskočno moč-samo priznati si jo moramo Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> da pač človek rabi vso hrano AMPAK V NORMALNIH KOLIČINAH-da hraniš telo ne pa čustva. veliko ljudi pa hrano zlorablja in potem se telo odzove z boleznijo. Vedno bolj me jezi, da se delamo take reževe, ko pa imamo neskočno moč-samo priznati si jo moramo tudi jaz mislim, da naj bi se post izvajal za čiščenje. Imam občutek, da meni telo tud zadnje čase nekaj dopoveduje, pa nimam volje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 ste kej pridne? jz dones nisem na postu. je blo preveč stvari, pa ne morš kr skoz... bom si ga pa hmal enkrat omislila. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Tudi moje mnenje je, da post ni za hujšanje, ampak za čiščenje organizma. Če pa pri tem zgubimo kako odvečno kilo, pa ni za odmet. Tako je moje mnenje. Jaz naprimer se postim samo kadar ni kaj v redu z mano. Pa velik pozitivne energije vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tudi moje mnenje je, da post ni za hujšanje, ampak za čiščenje organizma. Če pa pri tem zgubimo kako odvečno kilo, pa ni za odmet. Tako je moje mnenje. Jaz naprimer se postim samo kadar ni kaj v redu z mano. Pa velik pozitivne energije vsem. tud jz tko mislm. evo dons se počutim fino za post Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Cimprej in zdrzi na postu vsaj 1 leto... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 polna luna je ze mick.zacela se je okrog sestih zjutraj, ce se ne motim.torej ...zdaj! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 v temi hujšamo z luno, vam zmeri napišem kdaj je dons ob 6.14 se je začel gud lak vsem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Ma pejte nekam... lih sm razmišljala, kok bom čez eno uro en dobr sendvič maznla, pol pa tale post.... :xx!: pa še brala sm, kaj ste včer kej jedl in sm se čist na tuno zapalila za dons...ne vjem, če bo ratal...škodil mi itak ne bi, a ne, sam...klinc, k je pa hrana toooooook dobraaaaaa! Nč, bom kr jedla lepo, pa grem raj zvečer rolat al pa kolesart mal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 ti kr jej. sej bom jz tud... hehe... post si lahk tud kšn drug dan nardiš... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.