Mana 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 se bom potrudla maximalno uživat in tko...še za vse tuki Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Jaz pa bom zgleda mel prisilni post v ponedeljek pa torek.....Hm, je vsaj kak polna luna, krajc, mrk pa to? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Jaz pa bom zgleda mel prisilni post v ponedeljek pa torek.....Hm, je vsaj kak polna luna, krajc, mrk pa to? Nope, šele naslednjo soboto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ane jutri? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ja, sam je za nasledn tedn sprašvow. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 aha v soboto krajec... je boljš da z jutrišnjem mrkom združi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Si nora, da bom k trlica pol Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 al ne zmoreš al se ti ne da al nisi dost vztrajen jst sem že čist v filingu sam verjetno sem bom v soboto s kakšno obarco prekršila ker grem v hribeeee, vsaj močno si želim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Vsega tega po mal No, saj to narava sama poskrbi, bom pa zato imel prisilnega.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ooo ka so eni pridni xrosex ne bi blo slabo če bi se jz tut odločila. pa zdej še razmišlat ne morm preveč o tem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 jst bi pa res.. hm.... a bi blo fajn grešno če v soboto grešim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ful delaš na sebi s telovadbo ane? se ti vidi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 , počutla sem se tako debelo, to me pa mal zaskrbi......ker če si ti lohk počutiš debelo se bo lohk zgodlo, da se bom jz k sumo borec.... :OO!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 jst se pa kr skrijem ko noj.... šibam,mejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 (popravljeno) sej ne vem...sam sem pa tja se mal kle sprehodm... povsod iste face...da bi use to brau??? uuuu velik je usega...pa če bi hotu še kej razmislt? a vi tud sam šetate pa pametujete, nobenga nit ne poslušate...ja k da smo u kafiču... najbl glasn ma prou....ok. rad vas mam stane... al kwa si? a si ti srečn človk?pizda, spet se zmotu... drug forum sm misluno, sej bo itak najdute zgleda sol na net prpopa Popravljeno 21. september 2006 -> janko Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Če se boš še odločila za post, ti priporočam, da se odločiš, ko luna upada, ker se telo takrat še lažje čisti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 zelo dobro mi gre. ja itak da ti gre.si se zgleda prou prpraula. da seb delaš nekej dobrga. pametna pametna.sploh pa si mi dolžna da se osrečiš. ker mam filing, da k si dobre volje pišeš bolš, pol pa sem tut jes bolš vole Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sarona 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Prisrčen in topel pozdrav vsem skupaj xrosex Na vaših straneh sem še popolnoma "frišna" , pravkar prijavljena.Za pogovor z vami sem se pa odločila zato, ker nameravam danes zaključit svoj uspešni 13-dnevni post No, glede na to, da imate tukaj skoraj vsi zelo dobre izkušnje o tem, bi vasprosila, če mi lahko kdo pomaga z nasveti, kako najbolje premostiti prehodna normalno prehranjevanje. Za vsak vaš nasvet vam bom moooočno hvaležna. Recimo, kaj lahko uživam prve dneve po postu, koliko in koliko časa naj ta prehod traja?? V upanju na prijetno sodelovanje v bodče vas vse lepo lepo pozdravljam sarona Citiraj lep je dan....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 pa ti si tko suha da maš pred bajto iz cele občine kosti željne pse,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Teža zna precej lagat. Maš naprimer lahke in manjše kosti kot nekdo z isto višino in pride takoj 10 kil razlike v idealni teži. Se pravi če bi diana napisala da ima 63,7 kg bi bila pa debela ane? Lahko pa bi bila kaka punca težja pa imela manj maščobe. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 ... bi vasprosila, če mi lahko kdo pomaga z nasveti, kako najbolje premostiti prehodna normalno prehranjevanje. Za vsak vaš nasvet vam bom moooočno hvaležna.živjo! upam, da ne boš sledila dianinim načinom. predlagam, da se obrneš recimo na društvo preporod ali prebereš kakšno knjigo o tem. kolikor jaz vem, traja prehod na normalno prehrano skoraj toliko časa kot traja sam post. no, tudi na forumu je ogromno napisanega o tem. iz prve roke; daisy, se mi zdi je pisala o tem. sicer pa je tule link na eno vabilo na njihovo delavnico, spodaj pa email, kamor lahko nasloviš svoja vprašanja. http://www.pozitivke.net/calendar_event.ph...050601224040556 .... da ti želodec sam pove,kaj lahko zbašeš vase po postu. jaz si bom privoščla kar mi bo zapasalo, to pomeni čokolado, košček dobre pizze... Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sarona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Draga Lea, prav lepo se ti zahvaljujem za tvoj nasvet ki mi v teh prehodnih dneh resnično pride prav! Zdaj se prehranjujem več ali manj s sadjem in zelenjavo. Predvsem sem presenečena, ker sembrala, da je med prehodom značilno, da te napadajonenavadni občutki lakote in da hitro pride doprenajedanja, ampak meni se to zaenkrat še nizgodilo. Celo obratno, moram se namreč kar maloprisilit, da pojem kosilo ali večerjo V glavnem, post resnično priporočam VSAKOMUR,ker je rezultat fenomenalen, tako počutje, kot odnosdo hrane. SPLAČA SE!!! Vsem vam želim topel jesenski pozdrav Citiraj lep je dan....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 post je močno orožje, kdor ga ne uporabi pravilno zna narediti več škode kot koristi...suma sumarum na dolgi rok tak pametni se ob ognju ogreje, nespametni pa pogori Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Najhuje je počasi hujšat. Pejd za en mesec na solatke in pusto meso 1x na dan pa maximalno en sadež na dan pa boš vitka. Sploh ni umetnosti tle. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 jst se tud redim, ampak post bi naredila zaradi čiščenja pa drugih težav... ne zberem energije... pa se trudim met uravnoteženo prehrano, večino jem zelenjavo... slabe volje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.