Marsa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Joj tole ravno ne paše v to temo, bolj v hujšanje...Torej, kaj veste, da moški izgubi 3000 kalorij pri sexu? 200 kalorij pri samem "dejanju", ostalih 2800 pa, ko se hvali in baha naokrog Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 &x Mick...saj veš, imaš dve možnosti...na koncu ti pa še vedno lahko post pride prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>mmm, pršut, mocarela, paradajz z baziliko, svež francoz, liptauer, heh, ma kaki post daj nehaj, sn se zaj nažrl za cel tedn naprej pa nazaj Glej jo zlehto kaj nagaja Micku! Mick ne se pustit zrajcat! x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 ...saj ni blema, tolk gudijev zadnje čase, da bo zdej bit kak dan brez njih pravo olajšanje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 A je post ali kaj? Jaz sem si tudi ob pol polnoči kuhala hrenovke, pa veliko gorčice zraven, mljask! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>A je post ali kaj? Jaz sem si tudi ob pol polnoči kuhala hrenavke, pa veliko gorčice zraven, mljask! Če so prave, telećje, v naravnem črevesu, so najboljše kar surove, veš to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Jem samo bele,brez ovoja, ki so narejene iz piščančjega fileja iz skupine izdelkov Zdravo življenje! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Pa ti nos in jezik potrjujeta reklamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Definitivno! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Moram poizkusiti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 ...ste ...... Brez posebnih težav do sedaj, ena gobja juha z ajdovimi žganci me je mal zamikala, sicer pa "no problemo". Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Mami je pripravila super pršut ovit v grisine, pa pikanten sir,pa lososov in tunin namaz, za sladice pa nebeško mano! Super je bilo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Bom pa še jz! Nubenga posta, smo se nažiral k svine,sam smo tud vse pokurl! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Zlobe na okupu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Hehehehehe,tako rođen znaš! Kaj čmo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Kr,bo pa za nas več ostal! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amalthea 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 *No..pa se še jaz prištulim v ta topic... * Pozdravljeni! ravno se pripravljam (ze nekje od zacetka leta.. ) na daljsi post.. ..sem malo brskala po internetu... in našla vas! pozitivna energija kar izžareva..iz ekrana...lol.. torej... jutri začnem... Citiraj http://img.photobucket.com/albums/v283/nautilus55/horse6.gifGood, better, best; never let it rest till your good is better and your better is best." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Dobrodošla, Amalthea! Pa vso srečo in volje in vsega, kar rabiš, da izpelješ post. Naj dobro učinkuje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Pozdravljena in dobrodosla! pa 'porocaj' kaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 p.s. Dobro si si izbrala - *glih pisem nasvet. Dober dan bo jutri za post. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 ha ha, imamo pa par tem odprtih njamskih, a cmo ukinit za 24 ur forum prehrana al kaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ha ha, imamo pa par tem odprtih njamskih, a cmo ukinit za 24 ur forum prehrana al kaj? Joj ja...jst pa jutri po luni sploh ne bom odpirala unih tem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 ne saj a nisi videla zgoraj?OK bo! - za post... Te teme sem zalaufala pred ali med vikendom, pa pac laufajo, ker je o hrani skoraj vedno lusten govort - no vsaj nam gurmanom. Ti kar furni post - zelo fajn dan za post, celo bi bilo fajn za tridnevnega, ce bi se kdo tako odlocil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.