Skoči na vsebino

Recommended Posts

Ja je lustn...se posebi men, k rada mal eksperimentiram s hrano zadnje case x;)x

Aha, sem vidla, da je jutri ugoden dan :palec: 3 dni ne bi zdrzala...pa se prblizuje se kolokvij, pa morm bit zbrana....prevec lacna, pa nisem zbrana :o|o:

Amalthea, uspesen post :palec: x^x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Tok si moramo zadat, kot zmoremo (*no pravzaprav vedno za vsaj en korak vec od tega xDDx) - v temje ves catch - ne samo pri postu...

To je kot obljuba, ki si jo pol prisiljen brejknit, ce jo prehitro dajes. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

p.s. kdor misli, da ne bo zdrzal, naj si priskrbi mal sadja in takega stafa...

pa naj ima TAK post pac.

Saj ni nekih trdnih rpavil, smao precistit se pac, pa dovajat vse te kalcije in magnezije & staf.

Ker se ljudje ne postijo pravilno, ali ne deluje ali pa jim celo skodi.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no tako bom jaz naredila... z malo sadja... mam prenaporen urnik da ne bi čisto nič. ampak res pa razmišljam, da bi ga podalšala. eh... ne vem. bomo vidli jutri. škodval mi neb.
spet se mi je na bolš poslabšal

eh jz bi bla kr ene 3 dni če bi mi ratal... no ampak vsaj enga bomo probal... sem se že zmenla doma, če bo kriza bomo kšn sokec v sokovniku nardil. x:px
spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>eh jz bi bla kr ene 3 dni če bi mi ratal... no ampak vsaj enga bomo probal... sem se že zmenla doma, če bo kriza bomo kšn sokec v sokovniku nardil. x:px

Sokovnik je zakon. :palec: Sm pr frendici enkrat probala sok...Je zmetala not zeleno, jabke...svašta, ampak blo je pa njaamii...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Jaz sem pa danes zeleno grickala - ampak ne stebelne - gomolj sem olupila... nekak se mi je zazdelo, da mora bit dbest tud za srce, poleg da cisti in to...

Pa ima tak nenavaden okus, a osvezilen, men sede. :palec:

Picasso

Hm, nism je še grickala...Mogoč nekoč... x:Dx :palec:

Mami ga da (gomolj) v juho pa v rižoto pa prav, da vodo odvaja...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Jaz tud, obvezno v juho, pa se kam, sam moji ne marajo, pa ne tezim s tem, pol je pa dam samo malo, ostalo pa jaz pozrckam...

Vedno sem imela rada te 'shtorchke' pa taksno, je rekla mama, ti bo slabo. :D

jaz pa shizila cist. :)

Picasso

Sem bla prele v trgovini....ker mi je zmanjkalo cajev...sem si kupila zelenega, divjo cesnjo in Asicev postni caj - kaj je fora tega caja...a je za kej?

Ja ne vem, kaj je notri, ves da je ok ziher, najbrz je dal cistilne caje v recepturo, torej ziher preslico, najbrz tudi bezeg, morda tud koruzne laske, morda rman.

No preslica skor mora bit pri postu. x^x

Poglej kaj je not, pa napisi.

Picasso

Kopriva seveda!!!! xrolleyesx sem vedla, da sem nekaj pozabila.

aMPAK - no vidis, preslica. ;)

Ima najvec kremenceve kisline, zato je rpedvsem tolk dbest... malokatera zadeva ima tolk tega, sploh v rastlinskem svetu... xyesx

Fajn! :palec: ja, pa kamilica - stara dobra kamilica... x^x

Breze jaz ne furam, tako da ne morem nic rect, kumino pa itak (imam mleto in jo podturim, pa nihce ne opazi x;)x)...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Sokovnik je zakon.  :palec: Sm pr frendici enkrat probala sok...Je zmetala not zeleno, jabke...svašta, ampak blo je pa njaamii...

Sokovnik je res zakon ! :palec:

Jaz si doma delam sok 3x na teden z raznimi zadeži in zelenjavo zmešano skupaj...kot naprimer : korenček, limona, pomaranča, avokado, papaja, jabolko, jagode...itd. :palec:

Boljšega soka ne kupiš nikjer, kot tistega ko si sam naredim !! x;)x

Kljub temu, da pride stat eno uko iz glave...sam se splača ! :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Se strinjam s stanosom. Najboljsi so doma narejeni x:px Ceprav, jaz si kar ne upam prevec kombinirati sadja in zelenjave....ne vem no...ne pase mi skupaj. V trgovini kupljeni sadni sokovi so mi ponavadi presladki :xx!:

Jaz si doma delam sok 3x na teden z raznimi zadeži in zelenjavo zmešano skupaj...kot naprimer : korenček, limona, pomaranča, avokado, papaja, jabolko, jagode...itd

Vse to skupaj zmesas?? Pa je dobro?

Jaz imam avokado ful rada, ga poskusam cim vec uporabljat, ker ima taprave-nasicene mascobe :palec: Ce ma kdo kak dober recept z avkodom in brez meska - :wOOt: i wanna x;)x

Ok, v temi post smo. Danes sem fajn zdrzala...najbrz bo panika bolj jutri zjutraj, k zgodi ustanem...ob enih pa ugriznem v jabolko :palec: :palec:

free, hvala x;)x

Mene pa zanima kako je s postom če si slabokrven? Imam namreč čisto malo železa in nizek hemoglobin. Ali je v mojem primeru zdravo napraviti večdnevni post ali ne? Kakšne so lahko posledice?

Jaz bi se posvetoval z zdravnikom. Upam, da imaš vredu zdravnika. Lahko pa vprašaš tudi Videnška na email preporod@amis.net . Po mojem par dnevni do enotedenski post ne bi smel škoditi, ker ni ravno finta, da bi ti železa še bolj manjkalo .... drugače pa sproti opazuj svoje počutje. Jaz sem v svojem 14dnevnem postu zaključil dan ali dva pred načrtovanim koncem, zaradi sunkovito narasle utrujenosti.

Sicer pa je tudi vprašanje, zakaj si slabokrvna, vzrok neabsorbiranja železa iz hrane je lahko meddrugim tudi kava ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...