bilboa 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 hja torej, ker zivim, v betonski luknji (faradayeva kletka, itaq), ki je velika ravno prav za majhno familijo svizcev, pa nic vec, vrh vsega pa mam ogromno elektronike, me skrbi, da se bo pocasi odprl tukaj en portal v kaksno drugo dimenzijo... ok, cisto resno; zanima me, ce ima kdo kaj pojam o ionizatorjih zraka in ali res tako blagodejno vplivajo na splosno pocutje in kaksna je stvar s temi anioni V PRAXI. razmisljam o nakupu, ampak ni pa mi, da zagonim pol stipendije dobesedno v luft. imate kaksne izkusnje s tem, mi lahko kdo kaj pove? btw, mislim izkljucno ionizatorje, ker vlazilec itaq mam Citiraj nothing is a loss of time, if you enjoy the day:-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Mi ionizator imamo, in sicer DeLonghi, imamo ga v spalnici, ko se spomnim ga vklopim, malo se sliši, malo piha... Kaj je pa pozitivnega pri tem, pa vem samo kaj sem o tem prebrala, čutim pravzaprav nič. Tudi mene zanima še več strokovnih mnenj. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 mene tud zanima, sam se mi zdi brez veze kupovat mačka v žaklju :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Mene tud samo zanima! Nimam izkušenj, imela sem ga pa že v rokah, pa sem se premislila, ravno zaradi tega, ker nisem čist prepričana, niti sem kdaj kaj slišala. Kaj pa solna lučka? Kaj ona ne ionizira zraka? Sem slišala! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Ionizatoorji zvišujejo raven negativnih ionov v prostoru, ne rešijo pa problema zmanjšanja naravnega električnega polja, ki je v prostoru, ki ima značilnosti faradayeve kletke bistveno manjše. Dodatno ga zmanjšujejo še nekateri materiali - talne obloge iz umetnih mas, umetna vlakna za zavese, preproge ...Pri tem pride tudi do povečanja pozitivnih ionov v prostoru, ki so odgovorni za slabo počutje. Zato ionizatorji nedvomno pomagajo. Ne pozabi pa na naravne ionizatorje zraka - slane lučke, kristali ... Dobra finta je tudi sobna fontana, v kateri kroži voda obogatena z morsko soljo, res pa je, da sol skrajšuje življenjsko dobo nekaterih vrst viodnih črpalk, ki jih v fontanah uporabljamo. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala skratka, bolje nekaj kot nič (na ionizatorje mislim) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 nosorog , imam eno vprašanje: kašni kristali (gorski kamen)?? doma imamo klimo z ionizatorjem zraka, solne lučke tudi.. LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 ionizator: nim ga, nevem tut ,če bi ga meu, drgač pa cena skoz na nivoju, hmhm...pobira prašne delce zraka...nekateri ga majo 24 ur na dan pržganga... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Ionizatoorji zvišujejo raven negativnih ionov v prostoru, ne rešijo pa problema zmanjšanja naravnega električnega polja, ki je v prostoru, ki ima značilnosti faradayeve kletke bistveno manjše. Dodatno ga zmanjšujejo še nekateri materiali - talne obloge iz umetnih mas, umetna vlakna za zavese, preproge ...Pri tem pride tudi do povečanja pozitivnih ionov v prostoru, ki so odgovorni za slabo počutje. Zato ionizatorji nedvomno pomagajo. Ne pozabi pa na naravne ionizatorje zraka - slane lučke, kristali ... Dobra finta je tudi sobna fontana, v kateri kroži voda obogatena z morsko soljo, res pa je, da sol skrajšuje življenjsko dobo nekaterih vrst viodnih črpalk, ki jih v fontanah uporabljamo. lalala Ti si slon-nosorog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Ti si slon-nosorog Stane čestitke . Uspel si oddati prispevek, ne da bi omenil sol. V vsebinskem smislu pa se žel spet ne morem strinjati s tabo. :xx!: :xx!: :xx!: Vse si zamešal. Dobro si oglej mojo ikono. Kje vidiš okle, surlo, ogromne uhlje ... Dalo bi se napisati vsaj tri knjige, da bi ti opisal razliko med slonom in nosorogom, a mi tega žal čas ne dopušča. Tralalero - lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Ti si slon-nosorog Stane čestitke . Uspel si oddati prispevek, ne da bi omenil sol. V vsebinskem smislu pa se žel spet ne morem strinjati s tabo. :xx!: :xx!: :xx!: Vse si zamešal. Dobro si oglej mojo ikono. Kje vidiš okle, surlo, ogromne uhlje ... Dalo bi se napisati vsaj tri knjige, da bi ti opisal razliko med slonom in nosorogom, a mi tega žal čas ne dopušča. Tralalero - lalala No, slonček iz quarca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bilboa 21. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2004 aha, hvala za vse dosedanje informacije....Ampak... a se ga splaca KUPITI Citiraj nothing is a loss of time, if you enjoy the day:-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 jah, če maš preveč dnara za elektriko, pa si ga zrihti, sma pravjo pa, da ne porabi veliko; ceu dan nekak je odprt, pa še nič prahu nimaš po bajti potem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Po bajti ne, pač pa na sebi, če si negativno nabit. Ti bo nosorog razložil strokovno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Jaz pa si zelim bioionizator in imam pozitivno mnenje o njem in ga celo cutim oz. njegovo delovanje; gre za nekaksno 'brnenje', ki pa ni zvocno, pac pa nekako... hm, kot morda v zobeh, tezko razlozit ta obcutek...Nekoc sem prisla k prijateljici na obisk in sem rekla, o, kako imas sveze in pospravljeno in vse in v trenutku sem zacela govorit o bioionizatorju, kako ga hocem imeti in vse, pa je rekla - a si ga videla ali kaj? In so ga ravno dobili, jaz pa ga sploh opazila nisem, a sem takoj zacutila, da je nekaj drugace in celo zacela govorit o tem (in sem 100%, da nisem z njo nikoli govorila o tem)...Tudi pri drugi frendici sem opazila, kako ima kul zrak in da je sveze (pa tudi nisem vedela, da ga je dobila), vendar je pa slo za starejsi model in je bil tudi bolj glasen, pa sem ga mogoce opazila tudi zato.Skratka, verjamem v tole in hocem imeti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Ionizatorji zraka (takšni in drugačni) so definitivno Ql, obstaja pa en stranski učinek. Delci prahu se v zraku držijo pozitivnih ionov. Če imamo ionizator zraka, je teh pozitivnih ionov v zraku zelo malo in delci prahu se nimajo "česa prijeti". Zato se oborijo. To daje videz zaprašenosti.Prah moramo torej malo večkrat pobrisati, ga pa zato veliko manj vdahnemo. P.S.: Še prezgodnja ura, da bi ga sral s tralalero in lalalaji. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 kakšni podatki, kje se to lahko kupi, kakšne so cene, kakšni linki mogoče ? (ionizatorji - bioionizatorji kakšna je pa razlika med tem?) na zdravje in na čist zrak Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Amis izvoli, če mi bo ratalo dati link gor tu imaš več ali manj odgovore na vprašanja: http://www.ionizator.com tu pa je link kjer ga lahko naročiš: http://geocities.com/ionizatorji/ Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 JA JE SVEŽ in prezračen prostor... . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Moja "bodoca tasca" ga ima, zadnje case ga ne uporablja, vem pa, da je pobiral tudi macje dlake v zraku (imajo perzijca). Tako da najbrz deluje. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Kakšen učinek ima ga sprobajte na čevljih in boste videli. Jaz sem ga in deluje. Prepisano od Conrada. Ionizator za čevlje.Tudi vas moti neprijeten vonj nog in zaudarjajoči čevlji? S tem ionizatorjem za čevlje lahko uspešno odpravite neprijetne vonjave, saj inonizator širi ioniziran zrak v čevlje. Istočasno uničite nezaželjene bakterije in celo najmočnejši kronični vonj se občutno zmanjša, ker stopala ne prihajajo več v stik z bakterijami neprijetnega vonja. Zadošča 30 minutna uporaba dva do trikrat na teden. Že po dveh dneh boste zagotovo opazili občutno zmanjšanje neprijetnega vonja nog. Ta metoda je bistveno bolj občutljiva od uporabe sprejev in deodorantov, saj ti vonje večinoma le prekrijejo namesto da bi jih odpravili. Ionizator deluje povsem brez kemije in vaše čevlje s svojima dvema načinoma uporabe (trajna in intervalna) takorekoč postavi na prepih. Napravo lahko enostavno transportirate in jo uporabljate kjerkoli, kjer je na voljo omrežna vtičnica. Načina uporabe sta prikazana preko LED diod. Dobava vključuje ustrezni omrežni adapter. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Edini pravi ionizator je sol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Edini pravi ionizator je sol Ne vem, če ne bi sol razžirala noge? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Edini pravi ionizator je sol Ne vem, če ne bi sol razžirala noge? Lepih že ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Ojla! Ionizator sem kupila kakšna dva meseca nazaj. Ponoči imamo vedno vklopljenega in ne zbujam se več z bolečim in presušenim grlom. Občutek imam tudi, da hčerka lažje diha (ima stalno neke probleme z zamašenim nosom ipd.), pa sploh je zrak bolj svež...kot bi bil kje v hribih...morda tudi malo ohladi prostor. Pravijo, da je dobro tudi v poletni vročini namesto klime. Včasih si ga naštimam v kuhinjo...npr. ribe za kosilo.....in potem nam ni treba cel dan luftat. Meni se ne zdi stran vržen denar...cca. 35.000 sit (dobila sem ga na 5 obrokov). Videla sem ga pa tudi v Merkurju v KR (verjetno ga imajo tudi v drugih Merkurjih) za približno enako ceno. Talkole pa piše v prospektu:Pomaga pri težavah z dihali, nespečnosti, stresu, utrujenosti,...Odstrani neprijetne vonjave, cigaretni dim, saje, hišni in cvetni prah, bakterije, alergene snovi, pršice,...Zraven se dobi še osvežilec (lahko se jih več tudi dokupi), katerega lahko naštimamo v ionizator in zrak še dodatno odišavi. Takole...a bo dovolj?Pozdravček, L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.