Skoči na vsebino

Ionizatorji

bilboa

Recommended Posts

LeilaniA hvala za tole x:)x

me pa zanima če kdo ve, a je res kakšna strašna razlika v kvaliteti ionizatorjev glede na različne izdelovalce (firme). spomnim se, da sem pred leti nekje prebrala v neki knjigi, da priporočajo firmo..........in da niso ionizatorji vseh firm OK.

naky hvala tudi tebi. sem videla tvoj odgovor šele danes in si ogledala. se mi zdi zelo zanimivo. opažam pa, da je kar razlika v ceni (mogoče tudi zaradi zmogljivosti, sam ni vse razvidno) od 20-35 000 sit.

ima kdo kakšen komentar ali nasvet x?x

:wub: xrainbowx xrosex

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• 4 months later...
  • Komentarji 62
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Vceraj dobila ionizator xsrcx (ki si ga zelim ze kako leto). x8Dx x:Xx x^x

Podarila tasca....

TAKOJ se pozna - dejansko, nisem se ufurala.

Imamo majhno stanovanje in v isti sobi delava in spiva (pregrajeno je z omarama sicer) in se pozna tole; kajenje, racunalniki itd...

Sicer imam na strani 'pisarne' balkonska vrata, na strani 'spalnice' pa okno in v prostoru imam tudi diseco lucko in par kristalov, vendar je z lucko kar precej ibung... Pomivanje vsakodnevno, dodajanje vode, menjava sveck na cca 4 ure itd...

In ce nimam odprtega okna ponoci, tezko diham...

Danes se je prav cutilo, ker sem imela moznost nekaksnega direktnega 'preizkusa' - ravno vceraj sva namrec kot nalasc ful kadila - ponoci pa je bil cisto lep zrak - in zjutraj.

Ej, jess! Mega, da imam tole, sicer je kar drag spas in si ga, ce nimas rednega dohodka, kot midva, pac tezje privoscis, ker ima vedno nekaj drugega prioriteto, vendar ce pa hodis v sluzbo, imas moznost na kredit in vse tole, pa se zagotovo splaca... Mislim, da se da kupit po obrokih in da stane okoli 30 jurjev.

Tale 'nas' (xsrcx) je firme Amcor.

Noro v bistvu, da ga koncno imam - in to just like that - vceraj je Mitja prisel od mame z juho, jagodami in ionizatorjem (sploh nisem vedela, hocem reci, nic ni omenjala, da nam ga bo dala). :vio: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa hvala za tole :palec: ...a mogoče veš tudi to, kje se ga da kupit oz. v kakšni trgovini se ga dobi?

mogoče mi ga bo pa le uspelo nabaviti naslednjič ko grem v lj, ko pa že nekaj let razmišljam o tem. dobro bi bilo imet tud kakšno realizacijo in ne sam planiranje x^x x:)x x;)x

Amis, bom pozorna, ce kje vidim, porocam.

Ima prijateljica novega, s prospektkom oz. navodili in vsem, pa jo bom prosila, ce posodi, da morda kaj semle podam..

Ma, res, ti pravim, dbest stvar, jaz imam kar 'sirsa' pljuca danes! xDDx x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... :sori: Amis, vceraj sem jo videla in sem ji pozabila reci (sem jo nekaj 'instruirala'), sploh pomislila nisem, se pohvalila se nisem z njim (no saj v tem primeru bi se pa itak psomnila).

Jo poklicem po tel in cimprej zrihtam, ker tudi mene zanimajo navodila. x:Ix :8):

Me pa nekaj zanima - kaj menite - ali je to lahko skoz prizgano? x?x

Picasso

...naravne ionizatorje zraka - slane lučke, kristali ... Dobra finta je tudi sobna fontana, v kateri kroži voda obogatena z morsko soljo...

imam solno lučko in mi je čudovita, tako njena blaga svetloba kot toplota, se spomnim, da mi je enx bilo slabo in sem se kar nanjo naslonila in jo objela, da sem se ob njej grela

zelo všeč take naravne zadevščine

x:)x Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

o marsa, hvala...res bom vesela tega podatka

solne lučke so res super, pa še lepe...sam tega žal ne morem skoz prenašat iz prostora v prostor kot mačka mlade...rabim zato nekaj bolj praktičnega

Samo za informacijo, v Sanolabrjevih trgovinah stanejo ionizatorji 20.800 sit, potem pa so se feng sui, ki so okrogli 24.000, pa potovalni, pa se avtomobilski.Tisti za 20.800 so cisto ql., pa majhni in precej neslisni.Sama ga imam doma,zalo zadovoljna x:)x .

Pa se knjigo od Nerine Darman se dobi zraven tega ionizatorja, ta pa tudi stane nekaj tisocakov, tako da investicija niti ni tako strasna, sploh ce gre za zdravje.

Da se ga dobiti tudi na obroke ( stiri ), ce pa ga kupi upokojenec od 1. do 5. v mesecu , pa je na gotovino 5% popust. Splaca se pogledati...

Prijazen pozdrav

Mojca xrosex

Podajam par linkov, da je cimvec tule na broju

(*s prijateljico se pa od zadnjic se nisem videla)...

http://www.ionizator.com/

http://www.geocities.com/ionizatorji/

Povem se tole - zdaj imam ionizator kak teden in se totalno opazi. :palec:

Ful boljse spim, diham, tudi ce vec kadim, se nekako nevtralizira dim in se ne useda v prostor.

Totalno sem zadovoljna.

Kot veste, ne delam nikakrsne reklame, ionizator sem dobila v dar od 'tasce'.

x^x x8Dx :palec:

p.s. Hvala Tipka za info! :vio: :palec:

Picasso

Marsa ali je bio-ionizator ali navaden, ki ima kovinsko prasketalo?

Ionizator s takšnim delovanjem škodi ozonu, dočim z ogleno pa ne.

In če ga imaš prižganega celo noč (smog transformatorja; smog visokonapetostnega toka;...)?

Joj, Mitos, pojma nimam... kovinsko prasketalo... hmm.., kaj bi pa to bilo...

Po mojem je bio-ionizator...

Po mojem je tak, ki je kul, ker se ne ufuravam kar v ene brezveznarije, ces, ker pac verjamem v tole... me mora prepricat, tudi jaz sem skeptik v bistvu.

No, ja, morda imas pa tudi prav, upam pa, da ne. xDDx

Ja, vso noc ga imam prizganega... :8):

Ugasam ga cez dan, ko imam na stezaj odprta balkonska vrata...

Picasso

Skeptik nikar bit pri tem. To deluje. Tisto o čevljih se nisem nič zmislil, ko sem uporabljal in še zdaj uporabljam ionizator pri čevljih, oziroma pri vseh neprijetnem vonjam tako, kot ti pri cigaretnem dimu. Ga mam sam doma toda ta poceni varianto, takšno ki me je koštala ccm 6 tisoč.

Mitos - saj nisem. :)

Sicer se kar sem... ne kupim kar vsega, to sem mislila...

Picasso

Neverjetno - tole temo sem izbrskala med vcerajsnjimi, pa sva istocasno odgovarjali! :eek:

Po mojem pomaga - jaz imam tudi tezave s tem, pa se mi zdi, da je kar precej bolje - razen na oci mi se malo udari, slabse vidim, in tko... a diham pa lazje in tudi solzim se manj in skoraj nic ne kiham. :palec:

Picasso

• 1 year later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...