Skoči na vsebino

Ionizatorji

bilboa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>običajno pri alergijah le ionizator ne pomaga, bistveno bolje je kombinacija čistilca z ionizatorjem. Velikokrat pomaga tudi vlažilec zraka, odvisno od specifike pač. Pregled dejstev si oglejte na ionizator.biz, celovito slovensko ponudbo v Sloveniji pa najdete na zrak.info

Zivjo, dobrodosel in hvala za linka! :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 62
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Tole osvezujem, ker je interes, pa tud zdaj prihaja obdobje, ko ne bomo vec tolk zracili, pa ni odvec si mal ogledat tegale vsega...

kot receno, meni se zdi ionizator kul in definitivno opazim spremembo. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 years later...
Živjo jaz se tudi odločam za nakup enega ionizatorja pa me zanima kateri bi bil najboljši nakup tam za okoli 150€? Soba je kar velika 55 m2 pa nimam glih zadost cajta da bi vse skoz šel, mi lahko kdo kaj priporoči? Vidim da je večina ionizatorjev narejena za prostore do 30 m2. :)
everything

rabimo za firmo plus za mojo sobo :)= torej 2

hvala!!! kako si pa prišla na jacksona? glih-oz že tretji dan vadim njegov moonwalk ----- the greatest dance move of all times!!!! če kdo neve, to je tisto ko tako nazaj slajdaš- enostavno zakon :)

everything

Kar jaz vem:

Za dober zrak potrebujemo minus-ione !

Ionisator preblizno naredi 250.000 minus-ionov v sekundi....

Naprimer: 5m x 5m x 2,5m = 62,5 m2

volumen = 62.500.000 cm3

62.500.000 cm 3 : 250.000 = 250 = 4 min 10 sec za 1 minusion/ cm3 !?

A minus-Ion ima zivljensko dobo izpod sekundo ?!

Fazit: Pomaga ?????

sam ves kaj ej full zoprn in zakaj ionizatorja ne uporabljam: ker umaze vse okol isebe :xx!:

mam ionizatorsko zarnico, ki je mocna, sam postane vec metrov okoli te zarnice crno.

kaksne smisel potem imeti ionizator, ce lahko belimo stanovanje vsake cetrt leta. :sori:

• 1 year later...
  • 1 year later...

Naj povem svoj primer.

Pred 2 leti sem kupil ionizator zraka in čutim, da imam ponoči boljši spanec in manj zbujanj. Zadeva se mi zdi zelo zanimiva in učinkovita po mojih občutkih.

Pred dobrim mesecem sem na velikem LED zaslonu pred Merkurjem v Celju zasledil še ionizator goriva, pri katerem sem bil na začetku bolj skeptičen. Nato sem obiskal www.drius.si, zastopnika za DrionHeat & DrionPower za Slovenijo in se odločil za nakup DrionHeat --> ionizator za oljni gorilec Buderus za ogrevanje hiše.

Razultati so bili presenetljivi. Testiral sem, v kolikšnem času se sanitarna voda ogreje ter meril čas delovanja gorilca. Brez DrionHeat je za ogretje sanitarne vode gorilec potreboval dobrih 5 minut, ko sem čez tri dni, ko se je vse ohladilo zadevo zopet testiral, toda tokrat z DrionHeat, je gorilec sanitarno vodo ogrel v presenetljivih 3 minutah. Nad razultatom sem bil pozitivno presenečen. Se pravi, porabil sem za slabe 2 minute manj goriva. Zadevo lahko le priporočam.

Popravljeno -> Ciko88

• 2 weeks later...

ANIONSKI PREČIŠČEVALEC ZRAKA

post-20739-1316180518,8963_thumb.jpg

Delujena osnovi inovativne tehnologije in ima blagodejen učinek namikro-cirkulacijo. Predvsem se priporoča starejšim osebam, ženskam,otrokom in poslovnim ljudem.

Principdelovanja

Stopnjevanjenizke napetosti v enosmerni negativni tok visoke napetosti s pomočjoimpulzne električne naprave, naredi veliko krono enosmerne visokenapetosti na vrhu ogljikove sonde in tako izpušča veliko količinoelektronov. Ker se elektroni ne morejo obdržati v zraku v takšniobliki, se vežejo z molekulami kisika in oblikujejo anione.

Značilnostiizdelka

Priizdelavi so uporabljene številne edinstvene tehnologije, kot npr.edinstvena tehnologija izmenjave ionov, podobno kot v naravi, ko prinastanku strele nastajajo negativni ioni. Osnovni cilj proizvajanjanegativnih ionov je, da onemogočajo nastajajnje ozona, da dobrovplivajo na mehanizme prilagajanja človeškega telesa in omogočajočistejši zrak. Aparat ima odprtino za zrak, kateri se lahkouravnava na določeno velikost in smer pretoka zraka.

Upravljamoga na dva načina: prek daljinskega upravljalnika ( infrardečižarki) ali preko tipkovnice za lažjo uporabo.

Lahkoga priključimo na priključek vžigalnika v avtu, ali prekoelektričnega adapterja, zato se lahko uporablja v avtomobilu indoma.

Vhodza zrak je prekrit, izhodna odprtina pa se lahko odstrani, kar vveliki meri olajša vzdrževanje in čiščenje.

• 4 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...