Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>običajno pri alergijah le ionizator ne pomaga, bistveno bolje je kombinacija čistilca z ionizatorjem. Velikokrat pomaga tudi vlažilec zraka, odvisno od specifike pač. Pregled dejstev si oglejte na ionizator.biz, celovito slovensko ponudbo v Sloveniji pa najdete na zrak.infoZivjo, dobrodosel in hvala za linka! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Tole osvezujem, ker je interes, pa tud zdaj prihaja obdobje, ko ne bomo vec tolk zracili, pa ni odvec si mal ogledat tegale vsega... kot receno, meni se zdi ionizator kul in definitivno opazim spremembo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
retro 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 Živjo jaz se tudi odločam za nakup enega ionizatorja pa me zanima kateri bi bil najboljši nakup tam za okoli 150€? Soba je kar velika 55 m2 pa nimam glih zadost cajta da bi vse skoz šel, mi lahko kdo kaj priporoči? Vidim da je večina ionizatorjev narejena za prostore do 30 m2. Citiraj everything Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 kaj boš z ionizatorjem? postal michael jackson? enivej, happy birthday ti nisem včeraj rekla, retro. Vse naj naj. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
retro 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 rabimo za firmo plus za mojo sobo = torej 2 hvala!!! kako si pa prišla na jacksona? glih-oz že tretji dan vadim njegov moonwalk ----- the greatest dance move of all times!!!! če kdo neve, to je tisto ko tako nazaj slajdaš- enostavno zakon Citiraj everything Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
inainpia 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Kar jaz vem:Za dober zrak potrebujemo minus-ione !Ionisator preblizno naredi 250.000 minus-ionov v sekundi....Naprimer: 5m x 5m x 2,5m = 62,5 m2volumen = 62.500.000 cm362.500.000 cm 3 : 250.000 = 250 = 4 min 10 sec za 1 minusion/ cm3 !?A minus-Ion ima zivljensko dobo izpod sekundo ?!Fazit: Pomaga ????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 sam ves kaj ej full zoprn in zakaj ionizatorja ne uporabljam: ker umaze vse okol isebe :xx!: mam ionizatorsko zarnico, ki je mocna, sam postane vec metrov okoli te zarnice crno. kaksne smisel potem imeti ionizator, ce lahko belimo stanovanje vsake cetrt leta. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. december 2009 Prijavi Deli 20. december 2009 ja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 20. december 2009 Prijavi Deli 20. december 2009 Jst mam ionizator gor na kuhinjski napi, tam gor pa tud ne gledam kej preveč pogost, da bi lahko ugotavljal, da je kej svinjsk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. december 2009 Prijavi Deli 21. december 2009 jst moram pa kupit enega. najraj bi kupu vlazilec z ionizatorjem. kaj priporocate? rabim pa tudi razvlazilec v enem drugem prostoru. tako bi najraj kupu vse v eem; samo ne najdem sploh. tko da bom zaenkrat kupil samo prvo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ciko88 8. september 2011 Prijavi Deli 8. september 2011 (popravljeno) Naj povem svoj primer. Pred 2 leti sem kupil ionizator zraka in čutim, da imam ponoči boljši spanec in manj zbujanj. Zadeva se mi zdi zelo zanimiva in učinkovita po mojih občutkih.Pred dobrim mesecem sem na velikem LED zaslonu pred Merkurjem v Celju zasledil še ionizator goriva, pri katerem sem bil na začetku bolj skeptičen. Nato sem obiskal www.drius.si, zastopnika za DrionHeat & DrionPower za Slovenijo in se odločil za nakup DrionHeat --> ionizator za oljni gorilec Buderus za ogrevanje hiše.Razultati so bili presenetljivi. Testiral sem, v kolikšnem času se sanitarna voda ogreje ter meril čas delovanja gorilca. Brez DrionHeat je za ogretje sanitarne vode gorilec potreboval dobrih 5 minut, ko sem čez tri dni, ko se je vse ohladilo zadevo zopet testiral, toda tokrat z DrionHeat, je gorilec sanitarno vodo ogrel v presenetljivih 3 minutah. Nad razultatom sem bil pozitivno presenečen. Se pravi, porabil sem za slabe 2 minute manj goriva. Zadevo lahko le priporočam. Popravljeno 8. september 2011 -> Ciko88 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anion 16. september 2011 Prijavi Deli 16. september 2011 ANIONSKI PREČIŠČEVALEC ZRAKA Delujena osnovi inovativne tehnologije in ima blagodejen učinek namikro-cirkulacijo. Predvsem se priporoča starejšim osebam, ženskam,otrokom in poslovnim ljudem. Principdelovanja Stopnjevanjenizke napetosti v enosmerni negativni tok visoke napetosti s pomočjoimpulzne električne naprave, naredi veliko krono enosmerne visokenapetosti na vrhu ogljikove sonde in tako izpušča veliko količinoelektronov. Ker se elektroni ne morejo obdržati v zraku v takšniobliki, se vežejo z molekulami kisika in oblikujejo anione. Značilnostiizdelka Priizdelavi so uporabljene številne edinstvene tehnologije, kot npr.edinstvena tehnologija izmenjave ionov, podobno kot v naravi, ko prinastanku strele nastajajo negativni ioni. Osnovni cilj proizvajanjanegativnih ionov je, da onemogočajo nastajajnje ozona, da dobrovplivajo na mehanizme prilagajanja človeškega telesa in omogočajočistejši zrak. Aparat ima odprtino za zrak, kateri se lahkouravnava na določeno velikost in smer pretoka zraka. Upravljamoga na dva načina: prek daljinskega upravljalnika ( infrardečižarki) ali preko tipkovnice za lažjo uporabo. Lahkoga priključimo na priključek vžigalnika v avtu, ali prekoelektričnega adapterja, zato se lahko uporablja v avtomobilu indoma. Vhodza zrak je prekrit, izhodna odprtina pa se lahko odstrani, kar vveliki meri olajša vzdrževanje in čiščenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 3. februar 2012 Prijavi Deli 3. februar 2012 Mene pa zanimajo himalajske solne lucke... Kje se jih lahko kupi(LJ, KR)? Mislim, cim cenejsa varianta in da je res himalajska x!x Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.