Peter Pan 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Zlata ribica! Pliz! Naj mi uspe na svojem (ti že veš kje) - za vse ki jih imam rad! Naj se že enkrat končajo vprašanja, očitki in neprespane noči - kakorkoli x!x In naj pridejo že enkrat jasni sončni dnevi in noči polne zvezd (tudi vsem vam!)! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Zlata ribica, tudi jaz te nekaj prosim : Daj, da pojutrišnjem zadanem na lotu glavni dobitek, ali pa vsaj Lotka! (Ma sem skromna!) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Tamara evo glavni dobitek ti prepustim, jaz bi pa 6 lahko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Selene, hvala za tvojo širokogrudnost! Btw: imaš pravo ikonco! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 o hvala sej 6 lahko podelim še s kom iz tu sam da vas ne bo preveč pa ne pozabte glavni dobitek pripada Tamari, ta pa nas potem povabi na dopust ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 ... glavni dobitek pripada Tamari, ta pa nas potem povabi na dopust ane OBLJUBIM! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Ole! Tudi jaz imam eno prošnjo!!!!!! Zadnje čase se v mojem življenju dogaja veliko sprememb. Zlata ribica x!x Prosim te iz srca , da bi bile te spremembe zame ugodne in da bi mi prinesle veliko veselja ter zadovoljstva. Okronaj me s srečo tudi na tistih področjih, na katerih bi bilo nekaj sprememb zeeelooo dobrodošlih x!x Prosim te!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.