nataly 5. oktober 2009 Prijavi Deli 5. oktober 2009 uf Ksenia tako mi je žal. Naj počiva v miru. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 22. oktober 2009 Prijavi Deli 22. oktober 2009 ata Franc xvrtcx Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. november 2009 Prijavi Deli 1. november 2009 Dragi J.... Danes je tisti dan, ko naj bi hodili po grobovih.. jaz grem v hribe, na sonce, v naravo.. Se mi zdi, da bi tudi ti tako naredil.. Zadnjič sem se spomnila namte, sploh nisem vedela, da je spomin po 6,7 letih še tako živ, da te lahko zagledam pred sabo.. Si bil prvi profesor v mojem življenju, ki mi je pokazal, da so lahko prfoksi tudi prijatelji, še kako drugače kot v učilnici.. Fajn se je bilo pogovarjat s tabo, hvala za vse tiste nasvete.. si mi še bolj priljubil biologijo.. Zadnjič sem bila pri tvoji 'šefici'.. začuda je bila dobre volje.. sva se skupaj spomnili nate.. Škoda, da si kar nenadoma odšel.. nekega dne te ni bilo na faks in potem so se začele govorice.. Še zdaj ne vem točno kaj je bilo, niti ne vem kje počivaš... V mislih prižigam svečko zate in grem tjale v gozd, občudovat jesensko naravo... danes zate.Lepo bodi, kjerkoli že si... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. november 2009 Prijavi Deli 14. november 2009 Zadnji vzpon Tomaža Humarja Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. november 2009 Prijavi Deli 14. november 2009 xvrtcx Gora ga je poklicala v svoj objem, v svoje nedrje Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zlata ribica 14. november 2009 Prijavi Deli 14. november 2009 Tomaž, R.I.P. sožalje vsem žalujočim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 14. november 2009 Prijavi Deli 14. november 2009 Tomaž, počivaj v miru. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. november 2009 Prijavi Deli 14. november 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2009 Avtor Prijavi Deli 14. november 2009 Zadnji vzpon Tomaža Humarja Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. november 2009 Prijavi Deli 14. november 2009 :V: Moje sožalje vsem bližnjim. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 14. november 2009 Prijavi Deli 14. november 2009 Tomaž bil si dober prijatelj Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. november 2009 Prijavi Deli 16. november 2009 Sožalje njegovi družini On je med svojimi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. november 2009 Prijavi Deli 30. november 2009 Jerneja Perc (38).Čisti šok. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. november 2009 Avtor Prijavi Deli 30. november 2009 Tudi zame (cisti shok). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. december 2009 Prijavi Deli 3. december 2009 čez dobre tri tedne bi bil 31 počivaj v miru Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 4. december 2009 Prijavi Deli 4. december 2009 Samo hvala bi rada rekla.Za vse. Nasmejanost.Duhovitost.Optimizem. Občutek, da sem doma,da sem pripadala. Za razširjanje tistega mladega obzorja... Samo hvala bi rada rekla-in da mi je žal, da smo šli k čebelarju s tamalimi,ko bi lahko prišli še na "torto... Hvala in se spet srečamo... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. december 2009 Prijavi Deli 4. december 2009 Samo hvala bi rada rekla.Za vse. Nasmejanost.Duhovitost.Optimizem. Občutek, da sem doma,da sem pripadala. Za razširjanje tistega mladega obzorja... Samo hvala bi rada rekla-in da mi je žal, da smo šli k čebelarju s tamalimi,ko bi lahko prišli še na "torto... Hvala in se spet srečamo... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. december 2009 Prijavi Deli 13. december 2009 mama Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2009 Avtor Prijavi Deli 13. december 2009 (drzi se, Nat! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. december 2009 Prijavi Deli 13. december 2009 mama :V: Moje sožalje nataly... xvrtcx Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 13. december 2009 Prijavi Deli 13. december 2009 Sožalje . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. december 2009 Prijavi Deli 13. december 2009 Nataly Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 Nataly, moje sožalje Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 Joj Nat Iskreno sožalje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 Moje sožalje, Nat Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.