Milf 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Hvala vsem za te lepe besede. Seveda jo čutim vseskozi okoli sebe, vendar bi se je vseeno rad dotaknil, kar sem vse preveč krat pozabljal, ko je še bila tu. Grem ji zdaj rožico nest in svečko prižgat. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
balončica 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Kar sem začela, ko sem prebrala to tvojo zgodbo. Res žalostno, da se komaj takrat, ko ostanemo brez svojih najbližjih zavemo, koliko so nam pomenili. Tudi jaz sem pred kratkim zgubila zelo drago osebo, mojo babico - pravgotovo najboljšo babico na svetu. Še nikoli v življenju nisem srečala tako plemenite osebe. Preprosta kmečka ženska, ki jo je življenje mnogokrat hudo preizkušalo, vendar je vseeno ostala prijazna, ljubeča in zelo mila oseba. Za vsakogar si je našla čas in z njim poklepetala. Pravtako je bila vesela vsakega obiska; čeprav prvega ampak je zmeraj postregla z dobrotami, čeprav jih sama ni imela dosti. Najbolj obžalujem, da sem dopustila drugim, da so mi odmerjali čas , ki bi ga naj preživela z njo. Starša sta ločena, zmeraj sem morala prositi očeta, da bi prišla k njej na obisk. Tako je zbolela in vedeli smo, da ni več upanja. To živahno, drobno ženico, ki je bila venomer polna življenja in prijazne besede je pobrala ena navadna gripa,ironija. In tisti dan, ko je umirala mi je oče "dovolil", da jo še enkrat vidim, vendar je usoda drugače hotela. Ni nama bilo dano, da bi se še zadnjič srečali, da bi jo še zadnjič objela in ji povedala, da jo imam najrajši na svetu. Usoda je bila hitrejša. x!x Zatorej, vas vse, ki tole berete rotim, da NIKOLI NIKOMUR NE DOVOLITE, DA BI VAM PREPREČILI BITI Z NEKOM, MU POVEDATI, KAR ČUTITE IN DELITI Z NJIH VSAK TRENUTEK ŽIVLJENJA. Verjamite, da vam bo večno žal za to. In še ena misel za konec: Povejte ljudem okoli sebe, da jih imate radi in kaj čutite do njih, kajti kdo ve, mogoče več ne boste imeli te šanse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> x!x Zatorej, vas vse, ki tole berete rotim, da NIKOLI NIKOMUR NE DOVOLITE, DA BI VAM PREPREČILI BITI Z NEKOM, MU POVEDATI, KAR ČUTITE IN DELITI Z NJIH VSAK TRENUTEK ŽIVLJENJA. Verjamite, da vam bo večno žal za to. Res je! vsakemu posebej Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
balončica 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Res je! vsakemu posebej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
balončica 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Veš, kaj pa je najbolj ironično?To, da tiste ljudi, ki jih imamo najraje velikokrat nehote ali pa hote prizadenemo , medtem ko se trudimo okoli tistih, ki jih sploh ne poznamo. :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 To je itak vsesplošni paradoks človeške narave (vsaj za veliko večino, jaz mislim). Najbližji so vedno zadnji, imeti morajo najdebelejšo kožo, a od njih se pričakuje toplina, razumevanje itd... Res mo čudni včasih, škoda. Samo, če se človek nekaj nauči iz tega, potem vsaj nekoliko ublaži "krivico". Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
balončica 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 (popravljeno) Milf! So trenutki v življenju, ko nekoga pogrešaš tako močno, da bi ga najraje, potegnil iz sanj in ga objel. Vsaka beseda je odvec, nobena tolazba ne zaleze. Sploh si nocem predstavljati, kaksni mucni trenutki so to zate, nekaj pa vem zagotovo: da je tvoja mama tvoj angelcek, ki bo venomer bedel nad tabo in te vodil skozi zivljenje. Ne boj se, nisi sam. Na tem svetu primanjkuje ljudi, na katere smo lahko upravičeno ponosni in tvoja mama je bila gotovo eden od njih. Verjamem, da bi bila vsak trenutek ponosna nate in zadovoljna, da je vzgojila tako posebno in edinstveno osebo in verjamem, da bo tako tudi v prihodnje. Popravljeno 9. marec 2005 -> balončica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Balončica, Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Draga Micka! Čeprav si bila raje Marija, se te bomo vedno spominjali po "starem" imenu. Precej vase zaprta, mirna, neškodljiva. Dva tedna nazaj sva pregledovala tvoj horoskop in gledala, ali se bo v službi in na sodiščih dobro izteklo in kdaj. Nisva pa gledala, ali te bo morda sin zaštihal. Ker tega nikoli ne gledamo. A tudi če bi se to videlo, vprašanje, kako bi speljala ta del pogovora - upam, da se strinjaš. Ker sem ti hotel prihraniti vsaj malo bolečine, ti tudi nisem povedal, da se sin Polja ne bo rešil. In da bo svojo pot končal zelo tragično, v kar sem prepričan še zdaj. Da pa bo prej kot svojo pot končal tudi tvojo ... Če si oddelala svoje (a o tem bi se dalo spisati knjigo...), potem dobro. Dobro se imej. In za naslednjo inkarnacijo upam, da ti bo prihranjeno marsikaj od tega, kar si imela na programu zdaj. Ker to bi bilo pa že preveč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 BREDI moja maloprej sem izvedela da te ni več!!!!!! Ne morem verjet RAK tahitri v 14 dneh..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Umrl je Vekoslav Grmič, med drugim tudi častni občan Maribora......zame ena največjih osebnosti slovenske cerkve. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Umrl je Vekoslav Grmič, med drugim tudi častni občan Maribora......zame ena največjih osebnosti slovenske cerkve. res je, SPOŠTOVANJA VREDEN ČLOVEK.. rada sem ga poslušala.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Ljudina x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 Vceraj izvedela, da je umrl (naredil samomor ) znani Slovenec (ki je SIRIL PO SVETU DOBRO VOLJO!), Borstnar - njegovo ime sem zal pozabila. On je izdeloval brinjevec in ga posiljal po svetu drzavnikom in podobnim uglednim mozem, Clintonu, Papezu in vsem zivim.(*tudi mi smo enega nesli dam, nam ga je podaril)... Blazno je bil gostoljuben, vedno je castil brinjevce v tej njegovi gostilnici, pa zraven 'ponudil' se nastop, prezentacijo itd.In... se precej taka kriticna pa taka sem bila (ni se mi dal citer poslusat, pa 'prezentacijo' smo ze 5x dal skoz ), pa je rekel, da sem gajstna al nekaj tacga. Sam sva si bila vseen vsec, je (bil...) model.Nisem mogla verjet, ko mi je frendica vceraj povedala...Skoda. V bistvu pa razumem. Rad je imel mlade punce in same take so delale v njegovi gostilni, so morale bit predvsem mlade pa lustne. Sory ker sem zavrnila citre in sploh ves nastop (a saj nisem rabila vsega tega, da vidim, da ste nekaj posebnega in kul, dragi gospod Borstnar. ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 naj čimprej pride na drugo stran mavrice, naj ga verniki ne zadržujejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 za mojo babi, pa dedka... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš, kaj pa je najbolj ironično?To, da tiste ljudi, ki jih imamo najraje velikokrat nehote ali pa hote prizadenemo , medtem ko se trudimo okoli tistih, ki jih sploh ne poznamo. :xx!: :xx!: :xx!: ja...tole pa takšna kruta izjava. Ker je resnična. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Zalki... Sva se malo zakacila na foromu.. v bistvu brez veze.. pa je prej umrla, kot sva se uspela ponovno srecat.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš, kaj pa je najbolj ironično?To, da tiste ljudi, ki jih imamo najraje velikokrat nehote ali pa hote prizadenemo , medtem ko se trudimo okoli tistih, ki jih sploh ne poznamo. :xx!: :xx!: :xx!: Na tole sm eno temo odprla (partnerstvo) pa je malgdo bistvo zakopčov... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 dedku od mojga sončka ki ga danes pokolpljemo naj počiva v miru sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Bila si kot slap, kot žarek življenjske močne energije, ki smo ga bili deležni vsi ki smo te poznali. Odtisi tvoje energije bodo večno živeli v nas, če bi te morala opisati z eno besedo bi rekla ČLOVEKINJA Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Hvala vam za vse! Želela bi si skupaj z vami naprej, a sedaj čeprav moram sama, čutim, da ste z mano. Bili ste najboljša šefinja. Hvala, rada vas imam! Danes v sanjah sva bile skupaj tu v pisarni in tako ste žareli, veselo..., me stisnili k sebi, rekli, da je bilo bv. v bolnici in da komaj čakate, da začnema skupaj delat, nato sem vas iskala po hladnem in tihem hodniku. Nisem vas našla.Šli ste se poslavljat še od drugih, vem... Naj vam bo dobro tam čez, kjer se nekoč znova snidemo! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.