Skoči na vsebino

In memoriam

Marsa

Recommended Posts

...devica...sozalje :V: xvrtcx xrainbowx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

devica moje sožalje xvrtcx xvrtcx xvrtcx

pa še za mlade atlete, ki so včeraj izgubili življenje :V: xvrtcx xvrtcx xvrtcx

pa rad bi še neki povedu, recimo, da je usoda, ki jo deloma krojimo sami, deloma pa nam je zapisana v zvezdah... vsakemu pride ta dan, na žalost enim zelo zelo (pre)zgodaj :V: v glavnem, mene to uči, da je življenje zelo nepredvidljivo, danes si, jutri te ni...zato se mi zdi, da se v tem enem,kratkem in lepem, če si ga tako narediš, življenju res ne splača preveč sekirat in obremenjevat za stvari iz preteklosti ali pa zamujenih priložnosti, še manj pa se odrekat stvarem, ki ti pashejo in jih počneš z veseljem...v glavnem vsem želim lepo in polno življenje s čim manj stresa.. počnite to kar vas osrečuje in vam pashe in razdajajte svojo ljubezen... x:)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>devica moje sožalje  xvrtcx  xvrtcx  xvrtcx

pa še za mlade atlete, ki so včeraj izgubili življenje  :V:  xvrtcx  xvrtcx  xvrtcx

pa rad bi še neki povedu, recimo, da je usoda, ki jo deloma krojimo sami, deloma pa nam je zapisana v zvezdah... vsakemu pride ta dan, na žalost enim zelo zelo (pre)zgodaj :V:  v glavnem, mene to uči, da je življenje zelo nepredvidljivo, danes si, jutri te ni...zato se mi zdi, da se v tem enem,kratkem in lepem, če si ga tako narediš, življenju res ne splača preveč sekirat in obremenjevat za stvari iz preteklosti ali pa zamujenih priložnosti, še manj pa se odrekat stvarem, ki ti pashejo in jih počneš z veseljem...v glavnem vsem želim lepo in polno življenje s čim manj stresa.. počnite to kar vas osrečuje in vam pashe in razdajajte svojo ljubezen...  x:)x

xvrtcx zelo lepo.... xrolleyesx sočustvujem s starši, kateri izgubijo svoje otroke... :V: :C:

Prevec smrti se je zgodil v zadnjem casu, prevec :C:

Hvala vsem za izreceno sozalje. Jz se nism cist dojela. Sm doma zdej pa nabijam muzko, pa vsake tolk pricakujem, da bo prsu pa reku nej dam bolj na tih :V:

Put your hands in my hands,

And come with me, we'll find another end.

And my head, and my head on anyone's shoulder,

'Cause I can't be with you.

Po moje se nikol v zivljenju nism bla tolk zalostna kokr zadn tedn, kr je bil tak clovk, da si ga mogu met rd. xsrcbumx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

:V: devica moje sožalje, drži se xcrossfingx xvrtcx

včeraj 7.06.2005 je minilo eno leto od smrti očeta mojega fanta...še vedno imam živ spomin da smo se 06.06.2004 ful nasmejali in se pogovarjali dolgo v noč...potem pa je naslednji dan prišel njegov dan...in zapustil nas je...

Naj počiva v miru xvrtcx xvrtcx xvrtcx

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

xrainbowx xvrtcx xvrtcx xvrtcx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

It"s snowy outside. Did you see? it"so beautiful as I am

Save,stronger...and still alive.

nataška kako si vedla,da bo za tvoj pogrebek snežil.

čeprov si se prehitr poslovila,na zlo žalostn način,

si zdj na lepem kraju in pazš na nas.

mačkica,vedno boš v mojem srčku

sožalje vsem,ki ste koga izgubili xvrtcx

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

xvrtcx xvrtcx :V:

Dear Human,

sm se spomnla nate, ne vem zakaj glih dans, mogoč zato k bo čez par dni točno 11 let......joj kak krempl si biv, treba ti je blo rint tja, pa da je pol tko se nardil, pa sej nima veze, zdej je kar je, živim prov fajn zdej, čeprov sm takrat bla prepričana da se mi je svet podru in da je konc vsega.......nisem jezna, ne več, takrat sm pa bla, pa še dolgo pol, zaka si tak cepec biv, pa sm študirala da če bi tko blo kt sma se zmenla bi še dans mogoč bluzu tu okol....sam verjetn je ž mogl tk bit, sm pa še zmeri žalostna mal včas zarad tebe, k bi tolk fajnih stvari lohk še dala skupi skoz......enivej, tko te imam vsaj v lepmu spominu, najino otroštvo, mladost, vse najine tumarije, kaj vse sma ušpilala, vse debate sila resne k sma jih mela......tvojo hecno čupo s ktero si opletov po svetu....vse to in še mnogo več je z mano, v mojem srcu in tko bo ostalo......no evo pa so mi solze stople v oči......pa sej je kul verjetno, č po tolk cajta mal pojokcam zarad tebe a ne? mogoč bi pa dons na smrt bla skregana, če bi še tu biv, gdo ve, tko si pa car zame še vedno.

ti bom kako svečko še pržgala te dni, pa mal podebatirala s tabo v mislih, tko kt sma učasih.....mej se

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>sm se spomnla nate, ne vem zakaj glih dans, mogoč zato k bo čez par dni točno 11 let......joj kak krempl si biv, treba ti je blo rint tja, pa da je pol tko se nardil, pa sej nima veze, zdej je kar je, živim prov fajn zdej, čeprov sm takrat bla prepričana da se mi je svet podru in da je konc vsega.......nisem jezna, ne več, takrat sm pa bla, pa še dolgo pol, zaka si tak cepec biv, pa sm študirala da če bi tko blo kt sma se zmenla bi še dans mogoč bluzu tu okol....sam verjetn je ž mogl tk bit, sm pa še zmeri žalostna mal včas zarad tebe, k bi tolk fajnih stvari lohk še dala skupi skoz......enivej, tko te imam vsaj v lepmu spominu, najino otroštvo, mladost, vse najine tumarije, kaj vse sma ušpilala, vse debate sila resne k sma jih mela......tvojo hecno čupo s ktero si opletov po svetu....vse to in še mnogo več je z mano, v mojem srcu in tko bo ostalo......no evo pa so mi solze stople v oči......pa sej je kul verjetno, č po tolk cajta mal pojokcam zarad tebe a ne? mogoč bi pa dons na smrt bla skregana, če bi še tu biv, gdo ve, tko si pa car zame še vedno.

ti bom kako svečko še pržgala te dni, pa mal podebatirala s tabo v mislih, tko kt sma učasih.....mej se

xvrtcx Lepo Todika

It's better be dead and cool than alive and uncool

Včeraj sem izvedela, da se je smrtno ponesrečil Joakim Karlsson, menda naj bi bil del ekipe Ghostrider team iz Švedske. Škoda ga je, tako kot vsake žrtve, ki jo vzame otok... :C: Legende pa itak še naprej živijo. R.I.P.

Danes je minilo pet let odkar si me zapustila. Čeprav sem bila pred petimi leti le neubogljiv deklič, sem se tistega dne zavedala, da si odšla od nas in s seboj odnesla delček srca- največji delček mojega srca. Nikoli ti nisem znala povedati, da te imam neizmerno rada, da si bila moja vzornica-trdna, močna, ljubezniva ženska, ki so jo imeli vsi radi. Se še spomniš, ko sva se pogovarjali pozno v noč? Pripovedovala si mi dogodke iz svojega težkega življenja. Tako zelo rada sem te poslušala.

Prababica pogrešam te, se vidima nekje tam, kjer ni trpljenja in solza xvrtcx

Vedno boš v mojem srcu xsrcx

Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...