Todika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 za vse..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 You who are waited foralthough you don"t wake upYou who I"m calling toalthough you do not answer meYou"re warming up my heartbut it"s cold in youyour eyes are closedbut you see much more sj veš,da sm ti oblubla.to ni nadomesteksj bom,samo da mi svaneje pa tale čist zate,k točn vem,da ti je všeč mračnost te je itak mal rajcalajoj komi čakam da te vidm,da mi poveš kaj ti je nadogajal babnca mojajs te mam še vedno ful radadj se zmenva v sanjahlpo pančki Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Irena, tiho si se poslovila, bolezen je premagala tvojo močno voljo v teh letih. Poišči v mavrici svoj mir in pazi na svojega sinka. Mislim, da se nekoč še srečava. Vedno bo delček tebe v mojem srcu... leto dni je odkar te vsak teden obiščem... kako leto hitro mine. Večkrat se v mislih pogovarjam s teboj in vesela sem, ko vidim, da se je tvoji mami vrnil nasmešek na obraz. Sinko odrašča in vedno, ko vidim njegov navihan nasmeh se spomnim na najine vragolije. Ne bom rekla, da te pogrešam, ker sva najino prijateljstvo zapisali v večnost... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 devica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Lepo si napisala Devica, ganljivo. Sožalje. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2005 Devica..... :( ribica..... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Tri leta je že odkar te ni. Jaz te ne pogrešam, no te včasih, mi pa ni hudo za tabo, ker vem, da si imel lepo življenje in da si sedaj OK, ker si mi to prišel tudi povedat. Pravijo, da sva si podobna...najbrž res...(ne vem, če to rečejo v najbolj pozitivnem smislu).....jaz sem ponosna ne to, da sem ti podobna x!x Hvala, ker si me pripravil na življenje...ti si moj angel varuh. Ata Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artista 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 JAKA... Pred enim tednom si nas kruto zapustil. Tako si se odločil. Tvoja bolečina je morala biti strašna, da si izbral tak izhod. Nikoli ne bom pozabila najinega zadnjega pogovora pred enim letom. Mogoče nisi videl, a sem razumela. Če bi se lahko vrnila v tisti trenutek in kaj spremenila.. rekla besedo... da bi videl, da nisi sam... Morda... Sedaj je prepozno. Upam, da si nekje, kjer ni bolečine, ni trpljenja, ni obžalovanja... Citiraj "I learned to make my mind large,as the universe is large,so that there is room for paradoxes."-Maxine Hong Kingston Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Draga stara mama ... že 2 leti in pol je odkar si odšla, a še vedno se mi zdi, kot da je blo včeraj ... pogrešam tvoj smeh, tvoj glas, tvoje oči, vesele, polne življenja ... nikoli ne bom pozabila, ko sem zadnjič prišla k tebi na obisk in si mi reka: ''Sam Bog te je prinesel!'' ... naslednji dan si že šla v bolnico ... in čez en mesec si že ležala v grobu ... in nikoli ne bom pozabila ... tebe ... ko sem te zadnjič obiskala v bolnišnici ... ko sem te prijela za roko in si počasi odprla oči in me prepoznala ... slabotno rekla: ''O Tanjika, ti si ...'' .... rada te imam mama ... pogrešam ta tvoj pozdrav ... žal mi je, da takrat nisem ostala ob tebi ... očitam si, velikokrat, da sem v joku zbežala ven iz bolniške sobe in da se nisem več vrnila ... oprosti mi, ker me ni bilo ob tebi, ker mi je bilo gledati te, kako trpiš, prehudo breme zame ... mislim si ... morda bi pa vseeno preživela ... morda ... žal mi je da te nisem večkrat objela in ti povedala, kako zelo te imam rada in koliko mi pomeniš ... morda se tega niti zavedala nisem, dokler nisi odšla ... oprosti mi ... bila si moj angel varuh in še vedno si ... vem, da paziš name, da moliš zame in da si še vedno ob meni, kadar te potrebujem ... hvala ti za vse draga mama Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>JAKA... Pred enim tednom si nas kruto zapustil. Tako si se odločil. Tvoja bolečina je morala biti strašna, da si izbral tak izhod. Nikoli ne bom pozabila najinega zadnjega pogovora pred enim letom. Mogoče nisi videl, a sem razumela. Če bi se lahko vrnila v tisti trenutek in kaj spremenila.. rekla besedo... da bi videl, da nisi sam... Morda... Sedaj je prepozno. Upam, da si nekje, kjer ni bolečine, ni trpljenja, ni obžalovanja... <{POST_SNAPBACK}>Draga stara mama ... že 2 leti in pol je odkar si odšla, a še vedno se mi zdi, kot da je blo včeraj ... pogrešam tvoj smeh, tvoj glas, tvoje oči, vesele, polne življenja ... nikoli ne bom pozabila, ko sem zadnjič prišla k tebi na obisk in si mi reka: ''Sam Bog te je prinesel!'' ... naslednji dan si že šla v bolnico ... in čez en mesec si že ležala v grobu ... in nikoli ne bom pozabila ... tebe ... ko sem te zadnjič obiskala v bolnišnici ... ko sem te prijela za roko in si počasi odprla oči in me prepoznala ... slabotno rekla: ''O Tanjika, ti si ...'' .... rada te imam mama ... pogrešam ta tvoj pozdrav ... žal mi je, da takrat nisem ostala ob tebi ... očitam si, velikokrat, da sem v joku zbežala ven iz bolniške sobe in da se nisem več vrnila ... oprosti mi, ker me ni bilo ob tebi, ker mi je bilo gledati te, kako trpiš, prehudo breme zame ... mislim si ... morda bi pa vseeno preživela ... morda ... žal mi je da te nisem večkrat objela in ti povedala, kako zelo te imam rada in koliko mi pomeniš ... morda se tega niti zavedala nisem, dokler nisi odšla ... oprosti mi ... bila si moj angel varuh in še vedno si ... vem, da paziš name, da moliš zame in da si še vedno ob meni, kadar te potrebujem ... hvala ti za vse draga mama * tale tema je pa tko lepa, ceprav je zlo zalostna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Za gospo Anico, ki je umrla pred kratkim, brez ožjih sorodnikov...preostanek sorodstva ni niti organiziral pogreba, vse so naredile prijateljice... a sorodniki so že dan po pogrebu prihrumeli s kamionom in kot mrhovinarji začeli odnašati stvari umrle gospe in iskati denar po hiši... Kaj takega res redko doživiš in to v bližnji soseščini... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>... a sorodniki so že dan po pogrebu prihrumeli Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 V spomin 15 letni Evi in njenemu očku... kruta usoda... naj počivata v miru... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 za vse, ki so nas prezgodaj (vedno je prezgodaj) zapustiliNik, upam, da si nekje na neskončnem travniku, vesel in razigran kot si bil samo TI, Pogrešam te Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Bog vam daj večni mir.Ta vaš pogled poln dobrote in preprostosti.Babica z ruto. Za vedno boste ostali z nami.Najlepša vam hvala za vse dobro,tako smo se veselili, da boste praznovali 100 let,a žal vas je bolezen malo prehitela.Rekli ste koliko držav ste preživeli,koliko vnukov dočakali...Prazno bo na domačiji brez vas. Radi vas imamo. Še včeraj sem šla od vas iz bolnice z upanjem, a pomagat vam nisem znala... žal mi je Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Stankaa, sožalje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Stanka, iskreno sožalje Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.