klarus 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 behijev dedek Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 behijev dedek hvala ti Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Behi, saj veš da je nekje ob tebi ane? tam za levo ramo občutiš njegovo energijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Behi, saj veš da je nekje ob tebi ane? tam za levo ramo občutiš njegovo energijo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Behi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Mali moj...Poznala sem te leto dni...Bil si tako prikuoen malček poln veselja, razigran, živahen, radoveden...In ravno ta tvoja nedolžna radovednost te je pripeljala v nebesa. Sam se nisi znal paziti in zgodila se je nesreča, ki me je zaznomovala za vse vse življenje. Nikoli ne bom pozabila trenutke, ko si obležal na tleh...nikoli te ne bom pozabila...pozabila tvojih objemov, tvojih besed, da me imaš rad...Počivaj v miru Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Upam da se imaš lepo tam gori, da plešeš,poješ in se veliko smejiš! Malo pogrešam tvoje vzpodbudne besede. Nevem zakaj sem se ravno danes spomnila nate. Oprosti, ker se nisi morala posloviti,ti nisem pustila,sem bila preveč sebična, pa da velikokrat nisem hotela razumeti kaj mi želiš povedati, nisis se direktno izrazila, pa nič zato, preveč me je bolelo tam noter nekje, da sem te skoraj zasovražila. Me je minilo, sedaj sem drugačna,oprosti mi. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Jutri prišel bo dan, ko bomo tvoje telo pokopali in še zadnjič stopili skupaj po isti poti..... Bil si premlad, da bi zapustil ta svet, a se je usoda kruto poigrala.... Še danes ne verjamem, da te ni več. Še danes gledam in čakam kdaj bo zazvonil telefon, in mi boš ti na drugi strani rekel, hej mala zbudi se to je bila le nočna mora.... A kaj ko je resnica čisto drugačna.... tako je kruta in žalostna! Za vedno mi boš ostal v srcu! Alen R.I.P. Le dan nista bila skupaj, tudi on se ti je pridružil na drugem svetu..... Dejan R.I.P Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
baby* 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Jutri prišel bo dan, ko bomo tvoje telo pokopali in še zadnjič stopili skupaj po isti poti..... Bil si premlad, da bi zapustil ta svet, a se je usoda kruto poigrala.... Še danes ne verjamem, da te ni več. Še danes gledam in čakam kdaj bo zazvonil telefon, in mi boš ti na drugi strani rekel, hej mala zbudi se to je bila le nočna mora.... A kaj ko je resnica čisto drugačna.... tako je kruta in žalostna! Za vedno mi boš ostal v srcu! Alen R.I.P. Le dan nista bila skupaj, tudi on se ti je pridružil na drugem svetu..... Dejan R.I.P Liu, ti si njega poznala? K jzt poznam negowga kolega. (od Alena) Drgač pa za Alena... R.I.P. (Res ga je blo škoda) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
marjanč 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 ni besed ki bi opisale mojo žalost ob tvoji izgubi.Cele dneve si mi v mislih kako sem te kot osnovno šolčka zbujala za v šolo in preverjala,če si zobe umil,se tudi nasmejem ob tvojih smešnih izjavah...Vedno,vedno boš imel poseben kotiček v mojem srcu,nikoli ne boš pozabljen.Vse njegove prijatelje pa LEPO PROSIM,da se spomnite na Alenove starše in jih obiščete,naj bo to kot da bi obiskali Alena,saj jim bo to OGROMNO pomenilo. ALEN SRČEK ,POČIVAJ V MIRU,vsak večer se v molitvah spomnem na te.Dejan R.I.P. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 2 leti sta minili...ne morem verjeti, da te ze 2 leti ni vec. in se vedno ne dojemam, da se je lahko to zgodilo. kot bi mi vceraj rekel adijo, preden si odhitel domov. ves vesel, ker gres lahko predcasno domov...tja, kjer te je cakal konec. tragedija. nedoumljiva. se danes...ni mi jasno, res ne. bil si res super fant. upam, da si srecen, kjerkoli ze si. zasluzis si. (v spomin pokojnemu sodelavcu) Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Sem nameravala napisati nekaj, pa ne spravim skupaj besed. Mi je že preveč hudo ko vse to berem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 R.I.P.- Tose Proeski. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 R.I.P.- Tose Proeski. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 http://www.youtube.com/watch?v=VD-__qH3GLk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 včeraj je umrl franci slakhttp://www.rtvslo.si/kultura/modload.php?&...&c_id=40596zelo premlad. upam, da je posnel vse filme, ki si jih je želel posnet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 V nedeljo 35 let bi dopolnila. Velikokrat se spomnim nate prijateljica, ne samo ob tvojem prazniku. Prekmalu si odšla in v srcu mnogih pustila globoko praznino. Kmalu bo dve leti od tega. Kako čas mineva, čeprav se je zate ustavil. Kaja je tvoja mala podoba. Ponosna bi bila nanjo. Saj verjetno si. Pogrešam te! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 http://smileys.on-my-web.com/repository/Sad/flower-004.gif Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 danes mineva 10 let od kar te ni več najprej sem mislia, da ne bom mogla nikoli več misliti na tebe, ne da bi dobila solze v očiampak življenje gre dalje vsi ostanemo živi v srcih drugih, tako si tudi ti še danes živhvala za vse, kar si naredil in še boš naredil za mene rada te imam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.