Skoči na vsebino

In memoriam

Marsa

Recommended Posts

Na dva pogreba grem ta teden. Včeraj še ena novica...

Stric soimenjak ne bomo te pozabili! :C:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Vceraj izvedela, da je umrl (naredil samomor :V:) znani Slovenec (ki je SIRIL PO SVETU DOBRO VOLJO!), Borstnar - njegovo ime sem zal pozabila.

On je izdeloval brinjevec in ga posiljal po svetu drzavnikom in podobnim uglednim mozem, Clintonu, Papezu in vsem zivim.

(*tudi mi smo enega nesli dam, nam ga je podaril)...

Blazno je bil gostoljuben, vedno je castil brinjevce v tej njegovi gostilnici, pa zraven 'ponudil' se nastop, prezentacijo itd.

In... se precej  taka kriticna pa taka sem bila (ni se mi dal citer poslusat, pa 'prezentacijo' smo ze 5x dal skoz xDDx), pa je rekel, da sem gajstna al nekaj tacga. :vio: xDDx

Sam sva si bila vseen vsec, je (bil...) model.

Nisem mogla verjet, ko mi je frendica vceraj povedala...

Skoda. V bistvu pa razumem.

Rad je imel mlade punce in same take so delale v njegovi gostilni, so morale bit predvsem mlade pa lustne. :vio:

Sory ker sem zavrnila citre in sploh ves nastop (a saj nisem rabila vsega tega, da vidim, da ste nekaj posebnega in kul, dragi gospod Borstnar. xDDx). :palec:

zelo dobro sem ga poznala- živel je blizu mene, res zanimiv človek, ampak razlog za smrt pa tako banalen: zadolženost.

Našla ga je ravno punca, ki bi pri njem morala začet novo službo tisti dan...Šok .

Istočasno pa se je (zanimivo) obesil tudi njegov sosed- tega bo zdaj dobra 2 tedna... :C:

Dedi, pogrešam tvoj jekleni pogled sivih oči,ki so zame vedno toplo sijale,tvoj nasmeh in tvoj objem. Predvsem pa tvoj nasvet in najine pogovore. Nujno bi potrebovala tvoje mnenje o nečem xsrcbumx če ne gre drugače,pa me obišči v sanjah in mi svetuj, saj si vedno vedel kaj je prav zame. Mislim nate dan za dnem. xvrtcx Tvoja edina vnukinja

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Tebi v slovo...ki si šel, ne da bi vprašal, ali lahko greš...

Nihče ne bi rekel - ja. Vsakdo bi rekel - povej, kaj te muči?!

Pa nisi povedal in si šel. Na najbolj drastičen način, nečloveški.....

In si pustil, da so drugi ostali z bremenom, ki ga ne morejo nositi.

Tvoja parola...od trnja do zvezd... se ni izšla. Ali pač?

In večno vprašanje "ZAKAJ???" ostaja in pridobiva z vsakim dnem neznansko težo....

Če bi vedela, da je teža tako velika, bi ti prisluhnila in naredila, kar želiš...

Ali bi res...? Ne, ne bi.

Danes razmišljam, da bi bil še tu, če bi ti podala roko takrat, kadar si me prosil zanjo. Ampak, prosil si preveč. Prevelika teža vsega....

Jaz bom zmogla. Ti nisi.... Žal....

Se vidiva....

Ali pa tudi ne....

Dolores

<{POST_SNAPBACK}>zelo dobro sem ga poznala- živel je blizu mene, res zanimiv človek, ampak razlog za smrt pa tako banalen: zadolženost.

Našla ga je ravno punca, ki bi pri njem morala začet novo službo tisti dan...Šok .

Istočasno pa se je (zanimivo) obesil tudi njegov sosed- tega bo zdaj dobra 2 tedna...  :C:

Ja, banalen, ampak nekak ga stekam, v bistvu... mislim da je bil Vodnar....

<{POST_SNAPBACK}>xvrtcx Za mojega Jureta, ki je izbral smrt....

:V:

<{POST_SNAPBACK}>Magdaleni :V: , ki je včeraj izgubila očeta, mamo 25-letnega brata in 5-letno hčerko

:O: :sori: :V: (vse naenkrat al kaj?!) :V:

<{POST_SNAPBACK}>Tebi v slovo...ki si šel, ne da bi vprašal, ali lahko greš...

Nihče ne bi rekel - ja. Vsakdo bi rekel - povej, kaj te muči?!

Pa nisi povedal in si šel. Na najbolj drastičen način, nečloveški.....

In si pustil, da so drugi ostali z bremenom, ki ga ne morejo nositi.

Tvoja parola...od trnja do zvezd... se ni izšla. Ali pač?

In večno vprašanje "ZAKAJ???" ostaja in pridobiva z vsakim dnem neznansko težo....

Če bi vedela, da je teža tako velika, bi ti prisluhnila in naredila, kar želiš...

Ali bi res...? Ne, ne bi.

Danes razmišljam, da bi bil še tu, če bi ti  podala roko takrat, kadar si me prosil zanjo. Ampak, prosil si preveč. Prevelika teža vsega....

Jaz bom zmogla. Ti nisi.... Žal....

Se vidiva....

Ali pa tudi ne....

Dolores

:V:

:sori:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kot srebrni val

preko daljnih dalj

misli od srca k srcu se spuste...

in nihče ne sluti

in nihče ne ve

da preko daljnih dalj s srcem pogovarja se srce xvrtcx :cry:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

• 1 month later...
devica :V: xvrtcx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...