contesa 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Dedi, kako lepo, da sem te lahko spet objela, pa čeprav samo v sanjah Najin objem je bil tako realen in močan, da sem se zbudila zelo srečna. Vedno si mi dal prav, če si v svojem poštenju in modrosti vedel, da je moje ravnanje takšno in spet sem dobila tvojo potrditev. Le kaj je lahko lepšega. Res, da ne morem več spati, samo tvoja podoba je spet tako živa, kot bi se včeraj skupaj smejala, pa čeprav je že dvajset let od tega. Tvoj objem in nasmeh in tvoje besede:"Kako si punčka?" so v meni prebudili spomine nate in moje otroštvo v tvojem varstvu. Vedno sem vesela tvojega obiska, pa čeprav samo v sanjah. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Za tvojega dedija Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Stanka Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Tanci, Amis, Selene, devica, astra Iskrena Hvala. Contesa zanimivo, da sem sama tudi sanjala Objem.Ko je umrla letos šefinja, me je v sanjah objela...in tudi verjamem, da je to bil resnični obisk, ne le sanje.Prejšnji teden pa sem v sanjah jaz objela prijatelja,ki mu je umrl oče... a takrat še nisem vedela, da je to res... Objem. Toplina sočloveka. Pozdrav. Tolažba. Bližina. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 V mislih se pogovarjam s teboj, odhajaš, ne vem kaj mi je težje v tem trenutku, tvoja bolečina, spremljanje tebe, ko nekako kar izparevaš pred mojimi očmi, spiš... Ne upam, se vprašati ali tudi sanjaš medtem, ko cele dneve skoraj že prespiš...odhajaš tja, kjer so sanje doma?Kje si, ko te več ni? Kje boš? Vem, da te bolelo več ne bo, tuzemske težave bodo izginile, izpuhtele.Hvala za lepe trenutke, ki si mi jih naklonila, hvala za topel sprejem in za vse stvari, ki si jih storila za mene.Tega ti ne morem izreči, vendar vem, da jih čutiš, saj v sanjah ti angelci nosijo moja sporočila in molitve, za tvojo odrešitev. Hvala ti Stanka za tvojo babi Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 cosma.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Mala, žal mi je moje sožalje vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 hvala selenca. ata hudo mi je. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 ...sozaljexvrtcx Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 hwala. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala selenca.ata hudo mi je. sožalje Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Iz knjige "Verzi za tkanje vezi med ljudmi" ( avtorica Ljuba Žerovc) sem prepisala nekaj verzov, ki jih lahko dodamo v levi zgornji kot osmrtnic: Srce nam žalost je ranila,ker te več med nami ni.Čeprav te zemlja je pokrila,duh tvoj z nami še živi. V srcih kljuva bolečina,ki jo odhod povzroča tvoj,v njej prisotna je tišina,ki zdaj ostaja za teboj. Skozi kopreno, izvezeno iz solza,v tišini se poslavljamo od tebe.Odkar v objem te vzela je bela gospa,nam ostra bolečina srca grebe. Ko v agoniji bolečinese zadnja solza posuši,srce kot oster meč prešinespoznanje, da tu več te ni. Pride čas, ko si izmučenosrce želi le spati,v sen večni potovati,ko življenje je zaključeno. Nikar ne jočite za mano -pomahajte mi le v slovo,ko me nebo objelo bos svetlobo, iz ljubezni stkano! Hvala ti za dragoceni čas,ko lahko bili smo s tabo!Zdaj pa, ko poslavljaš se od nas,delček nas odnašaš s sabo! Spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,spomin je svetloba, ki dušo obliva,spomin je ljubezen, ki v srcih prebiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 ... za 12-letnega dečka, ki ga je včeraj na prehodu za pešce do smrti povozil en divji voznik ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 praznina...spomini vrejo na dan...obup in bolečina...življenje in nek boj...ni se ti potrebno več boriti...in ni več bolečine..... tvoje tople oči , tvoj nasmeh kamorkoli pogledam...in tist tvoj zamah z roko...kaj pa ljudje vejo oprosti za vsa moja otroška sitna vprašanja, hvala za tvoj čas in prijetne trenutke,za vse tiste dolge zimske večere in hvala za tiste žive in gibke, mehke, nežne roke... ....prinesla ti bom rdečih vrtnic, z belim šlajerjem , tistih , ki so ti bile zmeraj tako pri srcu....ne morem k tebi z vencem tvoja sled je tu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 r.i.p. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 za Dragana..... tako polno si živel....kot bi vedu da nimaš dost časa.....tako poln energije, optimizma, miljon enih idej in opravkov, nikol nisi kazal kake slabe volje, kot da ti je vse kar počneš v največje veslje, tudi stvari ob katerih bi gdo drug fasal živčni zlom....26 let ni starost, v kateri bi moral umreti...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.