Skoči na vsebino

In memoriam

Marsa

Recommended Posts

Nika, včeraj si odšla od nas :C: :V: Vedno se te bom spominjala kot dobro sošolko in best frednico. Usoda je hotela tebe, meni pa namenila solze, žalost in bolečino.

Se vidima nekje tam, kjer ni trpljenja in gorja.

Počivaj v miru xvrtcx

Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.
Deli na socialnih omrežjih

Jaz bi pa rada namenila eno besedo v spomin nasi forumovki (zal le za kratek cas) z zalostnim nickom - Razocarani. :V:

Ne vem, kdo si (bila), prisla si sem, se je tvoja zgodba zivljenjska mal prepletla z nasimi.... mislila, da ti bo ratal premagat bolezen, vmes ti je ze ratal.... pa ocitno nisi imela vec dovolj moci.

Pocivaj zdaj v miru. xrainbowx

*

ob temle sem vceraj razmisljala, moji dragi forumovci, da se vemo ne, ali sploh SMO vsi med zivimi......

lajf gre dalje... zgodbe se dogajajo, svasta se je ze zgodilo......

to ni sam en nick, to je clovek, ki je za tem nickom, tu je bil, pogovarjali smo se z njim....

morda bi tako raje lepse energije vsi iz sebe dajali, kajti nikoli ne vemo, kdaj koga morda zadnjic srecamo. xcrossfingx

*

Rajske pocitnice vsem na oni strani in pogum vsem zivim! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

prisel je en prijazen, Jaka se mi zdi, prav javit... ocitno nekdo od bliznjih al pa kak njen prijatelj, se mi je lepo zdelo, da je, v svoji zalosti, se to prisel povedat, pa s tem se poglabljat v bistvu...

Nisem je poznala, pa ko sem rekla Mitji vcer, se mi je kar glas zlomil, mi je slo kar na jok... tko zalostno se mi je zazdelo.... pa sem se oldocila, da nujno jo tule omenim, da bo njen spomin tule...

sla pogledat temo, mal zalostna ratala, ker sem ji nekaj povrsno cvekala nazaj, k sreci v nadaljnji debati opazila, da sem zgleda tedaj tud ugotovila to in se dodatno posvetila, zdaj si mislim, k sreci, da sem ji vsaj mal... casa, par besed iz srca, posvetila...

in pol sem razmisljala... 4000 clanov..... 3 leta pa tole... ze nekak po statistiki se lohk pomisli, da kdo tud umre lohk vmes.... pa me je to nekak..... mi odprlo oci, mal drugac......

xvrtcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

razočarana xvrtcx

K. xvrtcx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Jaz bi pa rada namenila eno besedo v spomin nasi forumovki (zal le za kratek cas) z zalostnim nickom - Razocarani. :V:

Ne vem, kdo si (bila), prisla si sem, se je tvoja zgodba zivljenjska mal prepletla z nasimi.... mislila, da ti bo ratal premagat bolezen, vmes ti je ze ratal.... pa ocitno nisi imela vec dovolj moci.

Pocivaj zdaj v miru.  xrainbowx

*

ob temle sem vceraj razmisljala, moji dragi forumovci, da se vemo ne, ali sploh SMO vsi med zivimi......

lajf gre dalje... zgodbe se dogajajo, svasta se je ze zgodilo......

to ni sam en nick, to je clovek, ki je za tem nickom, tu je bil, pogovarjali smo se z njim....

morda bi tako raje lepse energije vsi iz sebe dajali, kajti nikoli ne vemo, kdaj koga morda zadnjic srecamo. xcrossfingx

*

Rajske pocitnice vsem na oni strani in pogum vsem zivim! :palec:

:C: :V: :palec: xvrtcx xvrtcx xvrtcx xvrtcx xvrtcx xvrtcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Tole moram napisat tudi sem, moram iz sebe dat.... Namenjenu je mojemu sodelavcu, mlademu prijaznemu fantu Matjažu:

PREPROSTO GA MORAŠ IMETI RAD!

Spominjam se njegovega prvega delovnega dne v našem podjetju; mlad karizmatičen fant, pobrit ob straneh, po sredini glave pa dolgi razmršeni lasje, speti v čop, ki mu je silil izpod rdeče kape s šiltom. Že nekaj ob pogledu nanj, te je spravljalo v dobro voljo.

S svojo odkritosrčnostjo je bil pravi fenomen. Ničesar ni znal skriti in ko si prisluhnil zgodbam iz njegovega življenja, te je njegovo živo pripovedovanje dobesedno prisililo, da si skupaj z njim podoživljal dogodke.

Že zelo zgodaj, ga je življenje prisililo, da se je osamosvojil in s sabo potegnil tudi svojega mlajšega brata. Takšne bratske ljubezni človek ne sreča vsak dan. Bila sta brata v pravem pomenu besede. Dopolnjevala sta drug drugega, dokončevala drug drugemu stavke, kot bi bila eno. Brat ga je občudoval. Matjaž pa je imel vlogo odgovornega starejšega brata. Bil je njegov svetovalec in varuh. Vlogo je sprejel in opravljal po najboljših močeh in z veliko ljubezni.

V njegovem karakterju ni bilo prostora za agresivnost in zamerljivost. Iskrive oči in nasmeh, ki sta krasila njegov obraz, sta govorila o svobodnem človeku, ki ljubi življenje, o ljubeznivi, pozorni in radodarni osebi, o velikem odkritem šaljivcu največkrat na svoj račun, ki je znal spraviti v dobro voljo še tako zakamranega človeka in nenazadnje je opisoval človeka, ki zna spoštovati sočloveka.

Prepričana pa sem, da Matjaž, ravno zaradi svojega velikega pozitivizma ne bi prenesel solz in žalosti. Kot, da stoji tu pred mano, z svojimi iskrivimi očmi, nasmejanim obrazom v modri delovni halji in nam sporoča, da je življenje predragoceno, prelepo in prekratko, da bi ga zalivali z žalostjo. Kako ga potem človek ne bi imel rad…

Dragi Matjaž!

Ostajaš z nami v naših srcih in tvoj duh iskrenosti in radoživosti nas bo opominjal, kako brezvezno se je obremenjevati z malenkostmi, ki nas motijo in kako pomembno je gledati vsako stvar z vidika pozitivnega, z odprtim srcem in iskrico upanja v očeh.

Hvala ker si bil in si z nami!

:flower: :flower: :flower:

Še eno sporočilce iz onostranstva, ki sem ga potegnila iz Kerševanovih kartic:

NIČ NI TVOJEGA,

TUDI ŽALOST NE.

IZTOČI SOLZE, KO TI JE HUDO

IN JIH VRNI REKI.....

(R. Kerševan)

Razočarana tudi zate

xflowx xflowx xflowx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

• 2 weeks later...

V sebi vem, da sem sprejela in hodim naprej od tistega trenutka lansko leto, ko smo te "predali" ... brez obžalovanj - čeprav mi je ob takih trenutkih hudo in težko, ker ni tvojega teleščka ki bi ga objela in polupčkala, da bi te čutila. Vidim da te pogrešam, zelo! Ampak si tukaj, vedno kot spomin, lep in si moj x:)x hvaležna ker si bila, točno takšno kot sem te potrebovala, da izpopolniš moje življenje in me naučila uporabljati svoje srce, občutiti in videti tisto kar je skrito... in razumeti.

Boš vedno v mojem xsrcx x:Xx

x:)x ja in omelce... je bilo namenjeno, vem, točno tisti dan da ga najdem - še vedno ga hranim! Hvala ti xrainbowx enkrat pri mavričnem mostu x:Xx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

xvrtcx xsrcbumx :V:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

jp, za vse: xvrtcx

*

Dons je 5. obletnica ocetove smrti.

Veckrat se spomnim nanj, sem vidla na fotki eni, da mava podoben nasmeh.

Ko si ga predstavljam, si ga tacga.... cist nasponanega in s hudomusnim nasmehom: 'kam gremo tokrat in kaj bomo tokrat uspicili'. xDDx

Fajn da mam tak spomin (in ne drugacnega).

xrainbowx

Picasso

xvrtcx

*

pa še za eno mamo, ki je v soboto zaprla oči xvrtcx za petnajst let preživela in objokovala smrt prerano izgubljenega sina :V:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...