Marsa 6. november 2005 Avtor Prijavi Deli 6. november 2005 Seal! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Allegra 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Danes je preminil moj prijatelj in sošolec... Andrej upam, da si vredu... Citiraj Every man gotta right to decide his own desteny!Robert Nesta Marley Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ...in za vse.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Allegra 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 joj morm povedat še enkrat... Andrej je bil res krasen človek... mal poseben, poln humorja, veselja... ampak s premalo vere vase... jst sm pa zaupala vanj... sm misnla, da mu bo uspelo... ko je bil že skor na koncu predora... luč se je že vidla, pa se je kar nazaj obrnu... :xx!: ne bi smel obupat!!!! mu kar malo zamerim... Citiraj Every man gotta right to decide his own desteny!Robert Nesta Marley Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 moj kuža Miki je šou dones med anglčke - r.i.p. xvrtcx Za tvojega kužka.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 joj morm povedat še enkrat... Andrej je bil res krasen človek... mal poseben, poln humorja, veselja... ampak s premalo vere vase... jst sm pa zaupala vanj... sm misnla, da mu bo uspelo... ko je bil že skor na koncu predora... luč se je že vidla, pa se je kar nazaj obrnu... :xx!: ne bi smel obupat!!!! mu kar malo zamerim... za andreja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 za Bongino mamico... joj morm povedat še enkrat... Andrej je bil res krasen človek... mal poseben, poln humorja, veselja... ampak s premalo vere vase... jst sm pa zaupala vanj... sm misnla, da mu bo uspelo... ko je bil že skor na koncu predora... luč se je že vidla, pa se je kar nazaj obrnu... :xx!: ne bi smel obupat!!!! mu kar malo zamerim... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 za Bongino mamico... ...hvala LIA .... rozica zate (se kar stresem, ko slisim ime Andrej, toliko jih poznam!) Tudi zate Andrejcek tale ... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Danes je tocno 9 mesecev odkar nimam mamice.... pridna bodi, cuvaj me, angelcek moj! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 binga bonga moje sožalje Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 binga bonga moje sožalje Ah Principeska, kaj cmo? Vsi bomo odsli, pa si zapojmo: Naaasa cetica koraka stumno in veseeelodrug za drugim v ravni vrsti zdaj gremo v neznaaano. neskončni ciklus življenja in smrti... HVALA Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 moji babici Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 babici in atu sta obadva šla letos... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 za mojo mickno sestrico, ki je nisem poznala, pa bi jo rada.... Pa vem, da pazi na mene, tko kot moja babica....., ki pa jo pogresam Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 LIU AIWA Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Odšla je Jana Čede brez besed sem Nisem vedela, hvala, zal mi je! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Hvala ti Dejan.Bil si uredu človek in prijatelj.V svojih 26 si naredil več, kot nekateri v 90 tih.Vedno boš v naših .Še enkrat hvala ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Draga Omi, danes praznujeva tvoj rojstni dan v različnih dimenzijah . Vem da čutiš, da sem v mislih s teboj, da se spominjam vsega lepega skupaj doživetega in da upam, da si imela vsaj približno toliko od tega kot jaz. Lepo praznuj, kakorkoli to že tam poteka . Sicer se pa itak spet srečava enkrat . Hvala za vse Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 indigo pujsa Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 hvala ti za vse tiste kavice, nasmehe in za vso dobrotljivost.... ni nama uspelo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.