Pika Pikica 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Mystica za dedija, lia za tvojo prijateljico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Natalija.... ne bom te pozabila.... Počivaj v miru.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Pa te je bolezen premagala. Osem let si se borila. Imela si me za hči, sinova za sestro. Hvala za vse trenutke, ki sem jih preživela s teboj. Tetka moja, rada te imam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Ljubi Peter! Mnogo premladega, na mnogo prekrut način te nam je usoda ukradla. Koliko življenja, energije je bilo v tebi! V teh 25 letih si naredil tako veliko, toliko doživel, toliko življenj in src se dotaknil... Vesela sem, da sva bila prijatelja. Nikdar te ne bom pozabila. Rada te imam. In verjamem, da si nekje "na boljšem", ker si tako lep človek. Hvala za vse. Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Hudo je ko preberem v časopisu da so ceste spet vzele malado življenjeŠe huje je če je to bilo življenje osebe ki sem jo poznalVčeraj...Blanka Rot...Počivaj v miru Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Hudo je ko preberem v časopisu da so ceste spet vzele malado življenjeŠe huje je če je to bilo življenje osebe ki sem jo poznalVčeraj...Blanka Rot...Počivaj v miru Jz pa Natalijo poznala... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Pa te je bolezen premagala. Osem let si se borila. Imela si me za hči, sinova za sestro. Hvala za vse trenutke, ki sem jih preživela s teboj. Tetka moja, rada te imam Zdaj te pa cuva! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tejko 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Blankaaaaaaaaaaaa Sonce je posijalo v sobo a tebe ni! Bila sva eno in skupaj sva odkrila raj! Življenje te je teplo upam, da si sedaj našla svoj mir! Vedno tvoj Matej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Za deklici, ki sta na predbozicni vecer izgubili zivljenje pred Lipo... Sozalje svojcem... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Za punci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2005 Avtor Prijavi Deli 24. december 2005 Moje sozalje vsem prizadetim. (lepo, ko si se spomnila, devica) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Ob vsej tragediji pa bi se le pridružil komentatorju v "Delu" : Kaj se starši niso nič vprašali, kaj počne 15 letna hči sredi noči zunaj? Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Ob vsej tragediji pa bi se le pridružil komentatorju v "Delu" : Kaj se starši niso nič vprašali, kaj počne 15 letna hči sredi noči zunaj? to si bodo najbrž očitali vse življenje... sožalje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 za še tretje dekle, ki je izgubilo življenje pred diskoteko lipa... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Sploh ne morem verjeti, da je minilo pet let...Mama še zmeraj te imam najraj! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ALANA 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Veliko bliznjih je odslo iz mojega zivljenja in zelo jih pogresam. Edina stvar ki si jo ne morem oprostiti je ta da jim nisem povedala kako jih imam rada ko so bili zivi..... Kako jim naj povem sedaj.... In obstaja bolecina in obstajajo tam nekje grobovi, ki so nemi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Zamislimo si,kako nam nevidno stojijo ob strani naši preminuli dragi...Vsaka misel,ki se nam poraja jo oni začutijo in vse vedo...Odgovor najdemo v stvareh,ki se zdijo nepomembni..Ptiček,ki prileti v našo bližino in nas gleda..naključna glasba,ki jo slišimo in nas na nekaj spominja..knjiga,ki jo dobimo v dar od znanca..srečanje z neznancem,ki nas spominja na rajnega-rajno...Veliko je takih skritih govorov,ki se jih naučimo sčasoma razumeti..energija je neumrljiva. Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 mami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.