Skoči na vsebino

In memoriam

Marsa

Recommended Posts

Glihkar zvedla, da je od kolegice mama umrla...pa to ne morš verjet, no. Stara mal čez 50, zdrava, uspešna ženska in je bla ta teden na bolniški, ker jo je neki glava močno bolela in se je včeri zgrudila v kopalnici in so jo prec v kliničnega pelal, odprli glavo, dihat ni mogla več sama, pred 5 min pa dobila msg, da je ni več med nami. :V:

Moje sožalje vsem domačim. xvrtcx

S. drži se. xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

od kolegice mama umrla...Stara mal čez 50
:V: xvrtcx

nekaj dni nazaj je umrla sorodnica, ki je pomagala pri porodu skoraj vseh nas, njenih žlahtnikov... ima čisto posebno mesto pri meni, saj je bila prva, ki me je pozdravila, ko sem prišla na ta svet in tudi prva, ki je izrekla dobrodošlico moji hčeri... ... umrla je v visoki starosti... čisto mirno, za mizo, ob pijtu čaja je zaspala... Hvala ti, teta ANGEL-a xsrcx xrainbowx xsrcx

• 2 weeks later...

xvrtcx za tebe , ki si skočil z mosta.....

in za tvojo mami :V: ki mora vse to doživet.....

če je kje Bog.....naj se obrne stran....če si res vsemogočen...te je treba ukinit....toliko trpljenja in toliko gorja :C: :V:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

xvrtcx

~

pa se xvrtcx za eno osebo, tud tragicno preminulo, ki se me je dotaknila... in je ni vec... :(

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xvrtcx :V: mlademu blejcu,ki je v 19 letu izgubil življenje,preživelemu 21 letniku :V: ful hudo in :V: iskreno sožalje obema družinama- :V: :V: xvrtcx

tud jst se pridružujem izrečenemu sožalju xvrtcx

in vsak dan sprot ne morm verjet, kolk jih umre po "svoji" krivdi, zaradi človeške nepazljivosti, preizkušanja mej ...

V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan)

U mislih mam tvoje črne oči, k smejejo se mi,

moje srce stoka, oči nimajo več solz,

naj bo preklet dan, ko šla si stran,

pustila naju sama obupana in zlomljena! :V:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

U mislih mam tvoje črne oči, k smejejo se mi,

moje srce stoka, oči nimajo več solz,

naj bo preklet dan, ko šla si stran,

pustila naju sama obupana in zlomljena! :V:

:V: :C:

xsrcx xvrtcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...