Pika Pikica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Glihkar zvedla, da je od kolegice mama umrla...pa to ne morš verjet, no. Stara mal čez 50, zdrava, uspešna ženska in je bla ta teden na bolniški, ker jo je neki glava močno bolela in se je včeri zgrudila v kopalnici in so jo prec v kliničnega pelal, odprli glavo, dihat ni mogla več sama, pred 5 min pa dobila msg, da je ni več med nami. Moje sožalje vsem domačim. S. drži se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 kako žalostno Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 od kolegice mama umrla...Stara mal čez 50 *****nekaj dni nazaj je umrla sorodnica, ki je pomagala pri porodu skoraj vseh nas, njenih žlahtnikov... ima čisto posebno mesto pri meni, saj je bila prva, ki me je pozdravila, ko sem prišla na ta svet in tudi prva, ki je izrekla dobrodošlico moji hčeri... ... umrla je v visoki starosti... čisto mirno, za mizo, ob pijtu čaja je zaspala... Hvala ti, teta ANGEL-a Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Mateja Na miren način je odšla, brez mučenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 za tebe , ki si skočil z mosta..... in za tvojo mami ki mora vse to doživet..... *** če je kje Bog.....naj se obrne stran....če si res vsemogočen...te je treba ukinit....toliko trpljenja in toliko gorja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 ... draga mama,kjerkoli si,bodi srečna in s tem osreči mene....tako rada bi te videla še enkrat.... ......tvoja suha ščepika... Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Lia, lilita in še nekdo. xvrtcx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 mami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Irena, naj te skozi tančico objamem in ti zaželim vse najboljše za zemeljski r. dan. Pogrešam te Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 očetu Marka Breclja (kako srčno osmrtnico, še celo malo humorno so mu posvetili) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rockiy 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 (popravljeno) Živeti s tabo je bilo lepo ljubiti s tabo pa je bilo grdo. sorry Popravljeno 10. marec 2006 -> Rockiy Citiraj Basketball is life Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 mlademu blejcu,ki je v 19 letu izgubil življenje,preživelemu 21 letniku ful hudo in iskreno sožalje obema družinama- Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2006 ~ pa se za eno osebo, tud tragicno preminulo, ki se me je dotaknila... in je ni vec... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 ....zanjo, k se je tud mene dotaknila. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 ... in odšla je danes... še vreme joče za njo... Kjerkoli že si, vedno se te bom spominjala z nasmehom. Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 mlademu blejcu,ki je v 19 letu izgubil življenje,preživelemu 21 letniku ful hudo in iskreno sožalje obema družinama- tud jst se pridružujem izrečenemu sožalju in vsak dan sprot ne morm verjet, kolk jih umre po "svoji" krivdi, zaradi človeške nepazljivosti, preizkušanja mej ... Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 U mislih mam tvoje črne oči, k smejejo se mi,moje srce stoka, oči nimajo več solz,naj bo preklet dan, ko šla si stran,pustila naju sama obupana in zlomljena! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 In memoriam; v spomin tistim, ki so odšli... za nas same, da se potolažimo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 U mislih mam tvoje črne oči, k smejejo se mi,moje srce stoka, oči nimajo več solz,naj bo preklet dan, ko šla si stran,pustila naju sama obupana in zlomljena! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.