contesa 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Hvala Valkira Mick saj vem da moram sprejeti, ker se je tako odločila, samo je težko, se bom pa potrudila. Hvala ljubezen moja ker veš kako mi je in kaj čutim. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Ne razumem te! Kako si lahko naredila nekaj takega, vse je bilo še pred teboj in pismo v katerem si se poslovila V sredo bi dopolnila 34 let rekla si da si srečna, še en mesec nazaj....kako minljivo je vse, tega res ne bi smela, bila si del mene, v osnovni šoli sva postali krvni sestri in verjeli, da sva pravi....z danes na jutri lahko ostaneš brez vsega, brez veselja, brez ljubezni, brez tolažbe in brez razumevanja še vedno imam tvoj prstan s tvojo inicialko, ti si imela mojega, danes me je pekla koža pod tigrovim očesom, ko sem ga nosila, nisem vedela zakaj, a zdaj vem! Zakaj prijateljica, zakaj me nisi poklicala kot vedno, če sva potrebovali druga drugo, zakaj? Če se je to zgodilo tebi, ki si bila tako pozitivna oseba, rada bi izkričala svojo bolečino, pa jo lahko samo napišem in res je to, ko smo zlomljeni lahko samo ječimo! Nikoli te ne bom pozabila! conti, saj veš da bi bila vsaka beseda odveč, a upam da se tvoje srce pomiri z odločitvijo, ki jo je sprejela tvoja prijateljica only time will tell... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Contesa, tudi od mene sožalje Približno vem, kako čutim in vem, da boš mogla sama čez to, nobena beseda, zdaj ne bo pomagala...Bo pa sčasoma boljše, obljubim Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Sožalje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 xvrtcx Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2006 Contesa, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Contesa, Valkira... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 conti, velkira Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Besede so nepotrebne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Contesa, Valkira Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 dragi sošolec,zelo žal mi je bilo zate, ko sem slišal, da je bilo breme tvojega življenja pretežko. Da si se ga odločil končati preden si zagledal luč upanja pred seboj Želim, da boš našel srečo v drugem svetu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 dragi sošolec,zelo žal mi je bilo zate, ko sem slišal, da je bilo breme tvojega življenja pretežko. Da si se ga odločil končati preden si zagledal luč upanja pred seboj Želim, da boš našel srečo v drugem svetu Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 dragi sošolec,zelo žal mi je bilo zate, ko sem slišal, da je bilo breme tvojega življenja pretežko. Da si se ga odločil končati preden si zagledal luč upanja pred seboj Želim, da boš našel srečo v drugem svetu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ne morem verjet, da je minilo že 9 let takra sem mislila, da ne bom nikoli prenehala žalovat in da bo spomin na tebe vedno solzen čeprav te res močno pogrešam, vem da si z mano in da boš vedno z mano rada te mam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
panthera nera 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Danes mineva 16 let odkar te ni več zraven mene. Užila sva resnično tisto popolno srečo, izvirno, pravo, iskreno ljubezen, ki jo še vedno iščem. Obupala bi, če ne bi bile tvoje zadnje besede 'Ne obupaj...Se vrnem...'.In jaz te čakam....ogenj upanja se je s časom ohladil na drobno tlečo žerjavico....upam da prideš, še preden ugasne... (še) vedno tvojapanthera Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Uh, upam da se kmalu vidiva ...malo sem jezna...pravzaprav koga slepim....ful sem jezna, pa bo bolje. Dihaj,dihaj.... Sej se delam veselo,pa lahko skačem do stropa....čeprav v sebi tega nikoli ne počnem....Prosim, čakaj me tam kjer si zdaj.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Draga D., s tvojim odhodom je v življenju (pa ne samo mojem) zazevala ogromna praznina življenje do tebe ni bilo pravično in prizanesljivo.Vest me peče, ker se zadnja leta nisem nič oglašal in ker sva izgubila stike priznam da sem se bal tega, žal pričakovanega in neizogibnega, trenutka, ko nas boš zapustila.Upam da si vsaj zadnja leta preživela ob človeku, ki ti je nudil iskreno in brezpogojno ljubezen, ki je ob bivšem možu nikoli nisi bila deležna.Upam je itak neprimerna beseda, ker vem da ti je N. vse to nudil!Žal je danes le še senca nekdaj postavnega in zaljubljenega človeka, življenje se mu je s tvojim odhodom (še enkrat) sesulo Upam da si končno dočakala mir in spokojnost, ker zadnje leto življenja je bilo (telesno in zdravstveno) vse prej kot prijetno.Občudoval sem (in jo še vedno) tvojo moč in voljo do življenja, pogum za soočanje z boleznijo, zakonskimi in družinskimi težavami.Če bi sin dedoval vsaj malo tvoje moči in poguma, bi ....................... RIP Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
diadrem 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 * * * Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Umrla je mami moje najboljše prijateljice na celem svetu. Edina njena svetla točka v družini. Zdaj je ostala sama pod nemogočimi pogoji. Ne morem verjet, da je vse tako nefer. Počivaj v miru http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/d020.gif Bom stala tvoji hčerki še naprej ob strani in ji poskušala dati vse, kar bo potrebovala v tem težkem času Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.