Skoči na vsebino

In memoriam

Marsa

Recommended Posts

• 2 weeks later...

točno pred enim mesecem je umrl človek, ki mi je bil kot oče, najboljši prijatelj poleg tega pa nekdo, ki je bil vedno tam...vedno razumel in dajal občutek, da vse je o.k.

Ne morem govoriti o tem, niti jokat še ne morem, saj sva bila skoraj 10 let povezana na svoj način, ki ga marsikdo niti ni mogel razumeti...

Rada pa bi se mu zahvalila za njegov čas, ki ga je preživljal z mano, ker sem, kar sem tudi zaradi njega...vedno bo z mano... :sori: :sori: :sori:

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare
Deli na socialnih omrežjih

točno pred enim mesecem je umrl človek, ki mi je bil kot oče, najboljši prijatelj poleg tega pa nekdo, ki je bil vedno tam...vedno razumel in dajal občutek, da vse je o.k.

Ne morem govoriti o tem, niti jokat še ne morem, saj sva bila skoraj 10 let povezana na svoj način, ki ga marsikdo niti ni mogel razumeti...

Rada pa bi se mu zahvalila za njegov čas, ki ga je preživljal z mano, ker sem, kar sem tudi zaradi njega...vedno bo z mano... :sori: :sori: :sori:

xsrcx xvrtcx

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Moje sožalje ... Meni je umrl dedek, ki ga nikoli nisem poznala, sploh ne vem, kakšen človek je bil, le na njegov grob lahko hodim, če že drugega in mu prinašam rože, njemu v čast ... Moral je biti nežen človek, saj je bil Riba ... kdo ve, kakšen je bil??? :sori:
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

• 2 weeks later...

Jutro se prebuja,soncna svetloba prodira skozi zavese na njenem oknu. Tiho lezi v postelji,njeni vdihi so globoki,izdihi plitki. sonce sije,svetloba jo navdaja z optimizmom. Ko pomisli na eno samo besedico,ki jo je izgovorila, kot odgovor na vprasanje moskega,ki ga ljubi....njeno telo prepplavijo valovi toplote in sladkega pricakovanja. Vendar nekje zadaj, v njenih mislih, se vedno prihajajo na dan dvomi in strah. Pred cim? Dvomi, da jo on tudi tako ljubi in potrebuje,kot ona njega. Strah,pred osamljenostjo,varanjem. Ceprav mu je dajala obcutek, da jo njegovi skoki cez plot niti malo ne prizadanejo in interisirajo,se je vedno znova sprasevala, kaj njen manjka, kaj mu ona ne more dati, kar mu zenske za eno noc lahko. Ne, ne bo si pokvarila tega prekrasnega dne z razmisljanjem o ne tako lepih straneh njenega odnosa.

Njen pogled se ustavi na telesu,ki lezi poleg nje.

Lasje,crni kot noc,mehki kot svila, strlijo vsak na svojo stran. Nasmeh se ji prikrade na obraz. Njegov obraz odseva izraz razmisljanja,kot da bi nekaj globoko tuhtal. Ce bi imel oci odprte,bi videla njegov prodoren pogled, ki ga je se predobro poznala. Cloveku se zazdi, da gleda skozenj. Ni barva teh oci,oh kot da bi pogledal kristalno cisto reko turkizne barve. das o konstrukciji telesa ne govorimo. Brez dvoma tudi telesno jo je zelo privlacil. res je bil pravi "dec".

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Draga prijateljica xsrcx leto je okrog, kar si odšla. Še vedno nisem prepričana, da je temu tako. Ko zazvoni ob nemogoči uri telefon pomislim, da si ti, včasih se mi zdi, da v množici zagledam tvoj nasmeh in navihan pogled. Še vedno imam v adresarju tvoj mail, kot da bi njegov obstoj zagotavljal, da se boš še kdaj vrnila. Pa se žal ne boš. Velikokrat mislim nate in te vidim v tvoji prelepi hčerkici, ki ti je vedno bolj podobna. Ni te več, pa vendar je en del tebe v Kaji. Njene temne učke se svetijo kot tvoje in nasmešek je čedalje bolj mamin. Prehitro si odšla in pustila praznino v mnogih srcih, tudi v mojem. Vem, da bi bila ponosna na Kajo in njen razvoj, mogoče pa jo gledaš od tam nekje in spremljaš njene prve korake v življenje. Pogrešam te prijateljica, naj te čuvajo angeli! x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Draga prijateljica xsrcx leto je okrog, kar si odšla. Še vedno nisem prepričana, da je temu tako. Ko zazvoni ob nemogoči uri telefon pomislim, da si ti, včasih se mi zdi, da v množici zagledam tvoj nasmeh in navihan pogled. Še vedno imam v adresarju tvoj mail, kot da bi njegov obstoj zagotavljal, da se boš še kdaj vrnila. Pa se žal ne boš. Velikokrat mislim nate in te vidim v tvoji prelepi hčerkici, ki ti je vedno bolj podobna. Ni te več, pa vendar je en del tebe v Kaji. Njene temne učke se svetijo kot tvoje in nasmešek je čedalje bolj mamin. Prehitro si odšla in pustila praznino v mnogih srcih, tudi v mojem. Vem, da bi bila ponosna na Kajo in njen razvoj, mogoče pa jo gledaš od tam nekje in spremljaš njene prve korake v življenje. Pogrešam te prijateljica, naj te čuvajo angeli! x:Xx

xsrcx xvrtcx

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Danes zvečer sem imel freaking izkušnjo. Pred devetimi leti sem izgubil best frenda. Prav tist best frenda... bla ko rit pa srajca... itak mi je faliu... ampak človek se vsega navad... pa se zadnje čase sploh nisem velik spomnil nanj... zadnja leta tud za 1. novembra sploh nisem šel svečko prižgat (mam itak svojo teorijo)... no, ampak danes ponoč pa prav tisto v živo sanjam, da ga spet lumpava... in to prav orto... pizdarije, policija, arest... sem biu zjutraj prav hepi, da sem niko i ništa in svoboden... no, pol grem na bajk pa tut razmišljam kaj za hudiča so ble te sanje... out of the bue... WTF... no, pridem dam... se vsedem za komp, pa mi pogled preleti datum in me kar zmrazi... danes bi bil star 29 let

R.I.P.

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Morda pa vsaj delno osvobaja misel, da trpimo le mi, ki smo ostali... Vsi, ki so odšli se imajo vsekakor bolje (ne glede na to ali tam na drugi strani nekaj obstaja ali ne)...

Sam ego nam ne dovoli, da bi izpustili, da bi bili zgolj srečni ob misli na njih...

Hvala, vsem, ki ste odšli in pustili toliko spominov, ki mi pogosto bežijo čez misli, kljub temu, da je včasih presneto težko...

...

• 2 weeks later...

Little girl don't you forget her face,laughing away your tears,when she was the one who felt all the pain.Little girl never forget her eyes,keep them alive inside,promise to try.

Keep your head held high ride like the wind,never look behind,life isn't fair.That what she said,so try not to care.

xvrtcx xvrtcx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

• 4 weeks later...

Mojemu atiju.... ki je pred 14 leti odšel...nekam....pa ni prišel nazaj.... le kako bi bilo življenje s tabo?!ne vem....in to me boli....čuvaj naju, ampkak res, ker naju je strah prihodnosti...brez tebe, ampak v mislih s tabo... počivaj v miru, a, prosim, ne pozabi na naju....

rada te imava

tvoja M&V

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...