tinka 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 za Benazir Bhutto zelo posebna zenska, ki je dobro vedela, kaj tvega in bila kljub temu pripravljena dati zivljenje za idejo v katero je verjela z vsem svojim bitjem. verjamem v njen nacin, njen pogum in njeno iskrenost, naj pociva v miru! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 še ni dolgo kar sva skupaj za mizo sedela,takrat ni še nihče nič vedel sama pa sem pregnala zle slutnje kot lastno blodnjo in danes sem mislila nate kot že dolgo ne , ti mogočni neustrašni lev so mi povedali, da te je bilo strah bil si lep in šarmanten in pogumen in karizmatičen, zame boš zmeraj tak Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Umrl je bivši svetovni šahovski prvak Robert Fischer. Mal je bil čudak, zato sem sam nad sabo presenečen, da nisem zanj nikoli navijal. Kakorkoli Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Bil je svoj po mišljenju - pogledih. Genialen v šahu.Pri 15. velemojster. Z zmago nad Spaskim kasneje svetovni prvak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Heath Ledger-R.I.P. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dark lucy 26. januar 2008 Prijavi Deli 26. januar 2008 že nekaj časa v sebi tiščim žalost....danes sem zbrala pogum da se soočim z vso svojo žalostjo... dragi dedi in opa...ravno smo imeli 1letno obletnico dedijeve smrti...in nekaj dni za tem...izvem da mi je umrl opa... tega nisem pričakovala..nekaj dni po 1letni obletnici dedijeve smrti..in s tem nekaj dni pred mojim 13 rojstnim dnevom... dragi dedi..prve besede namenjam tebi:veliko si mi pomenil...bil si moj najljubši sosed in imela sem te najraje od vseh starih staršev...na zunaj si zgledal jeklen in kot da ti nič ne more do živega,bil si trden kot skala...a ob nas-vnukih si se vedno raznežil...imel si rad otroke in tudi mi otroci smo imeli zelo radi tebe...še posebej jaz...najmlajša vnukinja....ko sem zvedela ,da imaš raka najprej sploh nisem mogla vrjet...nisem mogla vrjet ,da bom vrjetno zelo kamlu ostala brez mojega najljubšega dedka,brez modrega človeka,ki mi je toliko pomenil...hodil si na obsevanja..in zdravniki so rekli , da si ozdravel...zelo sem se razveselila..nato...nekaj mesecev kasneje,ko si odšel na pregled...za vsak slučaj smo rekli...zdraniki so ugotovili da se je rak vrnil..ne samo vrnil..tudi raširil..moral si v bolnišnico..vsi smo molili,da bi ti bilo bolje,da bi preživel...bil si pravi borec..ampak proti temu se nisi mogel boriti...mislim,da ti nisem dovolkrat povedala kako rada te imama in koliko mi pomeniš..vseeno pa sem vesela ,da sem te takrat ošla obiskat v bolnišnico,da sem te (tega se takrat nisem zavedala)še zadnjič objela..ti še zadnjič povedala da te imam rada...dedi..zelo veliko mi pomeniš...ko sem izvedela da te ni več..da te nebom nikoli več videla...še zdaj..ko se samo spomnim tega dneva..in ko se spomnim pogreba...najine zadnje skupne poti....se mi solze ulijejo po obrazu..dedi....upam da ti je kjerkoli že si zelo lepo in wem da paziš name...hvala ti za vse lepe trenutke ,ki sva jih preživela skupaj...hvala ti za vse zgodbi ,ki si mi jih pripovedavol iz svojega življenja...za vse modre nasvete...hvala ti,za vsee....zelo te imam rada in nikoli te ne bom pozabila...živiš v mojem srcu!!!upam da se bova nekega dne zopet srečala... dragi opa...kako sem jezna sama na sebe..wem da se nisma razumela..večino časa si živel v nemčiji saj sta bila z mamo ločena..nisem te dobro poznala...ko sem bila majhna nisva preživela skupaj skoraj nič časa..nikoli me nisi objev..mi povedal da me imaš rad..opa...oprosti ker sem bila jezna na tebe...vedi da sem te imela zelo rada...še vedno te imam...vem da ti nikoli nisem povedala kako zelo rada te imam..da te nikoli nisem poklicala...in da sva se le malokrat videla...ne morem vrjeti ,da sem te zadnič pred tvojo smrtjo videla skoraj eno leto nazaj...če bi to takrat vedela..ko bi le to takrat vedela..vsak dan bi te obiskala,te klicala,in ti povedala kako zelo rada te imam..in ko samo pomislim da si nas zapustil..da si odšel brez da bi vedel kako rada te imam,z mislijo da te ne maram..joj..opa...zelo veliko mi pomeniš...nikoli,nikoli te nebom pozabila,živiš v mojem srcu...hvala ti za vse tiste (sicer kratke)trenutke ki sva jih preživela skupaj..wem da se nisma razumela ampak vseeno:vesela sem da sem te poznala...oprosti mi če sem te kdaj prizadela-vedi ,da ni bilo namerno...če bi lahko zavrtela čas nazaj bi spremenila mnogo stvari...opa..oprosti....rada te imam...zelo ,zelo,zelo te imam rada čeprav ti tega nisem nikoli povedala in to še vedno obžalujem...upam da ti je sedaj bolše,da si svoboden upam da sta z dedijem skupaj in si ob kozarcu vina pripovedujeta o svojem življenju...rada te imam... wem da pazita name..hvala vama za vse kar sta mi podarila..najbol pa wama hvala za vse lepe trenutke in modre nasvete...rada vaju imam..nikoli vaju ne bom pozabila...vajino mesto je v mojem srcu!!!!in nikoli ne pozabita..nikoli ,res nikoli ne pozabita ,da vaju imam zelo ,zelo,zelo rada... pošiljam vama močan objem in velik poljubček... Citiraj Xx_EmO Is LoVe <3_xX Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Heath Ledger-R.I.P. ..........In Memory of Heath Ledger........ 10 Things I Hate About You R.I.P. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 Naj počiva v miru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Oprosti mi...nisem našla moči,da bi bila prisotna na tvojem pogrebu.Preveč krhka in ranljiva sem v tem času...Vedno boš v mojem srčku...Počivaj v miru. Tale komad... vedno me bo spominjal nate .. in na najino prijateljstvo.. Ni smrt tisto,kar nas loči,in življenje ni,kar druži nas.So vezi močnejše.Brez pomena zanje so razdalje,kraj in čas. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 3. marec 2008 Prijavi Deli 3. marec 2008 Oprosti mi...nisem našla moči,da bi bila prisotna na tvojem pogrebu.Preveč krhka in ranljiva sem v tem času...Vedno boš v mojem srčku...Počivaj v miru. Tale komad... vedno me bo spominjal nate .. in na najino prijateljstvo.. Ni smrt tisto,kar nas loči,in življenje ni,kar druži nas.So vezi močnejše.Brez pomena zanje so razdalje,kraj in čas. Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Smrt fašizmu - svoboda narodu Pred 28. leti se je ob 15:04 (če me spomin ne vara ), vsaj za trenutek, ustavilo življenje v pokojni SFRJ, ko je v Kliničnem centru umrl oče države Josip Broz - Tito Po agoniji nekaj mesečnega umiranja voditelja se je začela precej daljša in krvava agonija umiranja države RIP Tito in SFRJ Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 dr. Andrej MarušičR.I.P. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 dr. Andrej MarušičR.I.P. Žal, smrt ne izbira, ampak nas samo opominja, da nihče ni večen. Naj počiva v miru. In večna luč naj ti sveti... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 dr. Andrej MarušičR.I.P. Ja.Njegova smrt me je pa kar precej prizadela. Škoda. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 Ajde Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 dediju v spomin Res ne razumem zakaj si nas zapustil tako hitro... pogresam te.... upam, da vsaj tam ni tako krut svet kot je tu na Zemlji.... Pogresam te in rada te imam!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanjalica 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 240 ur bo kmalu poteklo od trenutka, ko sem vzela slovo od svojega, takrat še živečega prijatelja in odšla domov... Uro zatem sem dobila SMS: Ati je zaspal. Tisto noč so se od nič prikradli oblaki, veter, strele, neurje... Mene je preganjal pogled na umirajočega prijatelja. V strašnih mukah je umrl. Vzel ga je rak. Prepričana sem bila, da se ga ne bom mogla več spomniti kot normalnega človeka, ampak kot tisto "lutko-mumijo", ki je tam hlastala za vsakim vzdihljajem. In 240 ur mineva od takrat, v meni pa več ni bolečine. Je mir. Nasmehnem se, ko se spomnim nanj. Ko pa sem prebirala vaša razmišljanja, me je spreletelo, če sem brezčutna; ker sem samo v desetih dneh sposobna izbrisati iz spomina njegovo trpljenje in se v mu v mislih zahvaljevati za trenutke, ko je bil še zdrav. Neka misel je, ki me vedno znova dvigne, ko sem na tleh; Bog nam naloži samo toliko bremen, kolikor smo je sposobni nositi. Nič več. In zato ne razumem tistih, ki objokujejo sebe, ker so ostali; kot tudi ne tistih, ki mrtvim dušam ne pustijo miren odhod... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. avgust 2008 Prijavi Deli 13. avgust 2008 sanjala sem,da si šel v Egipt,in tam mlad umrl,odpeljali so rakev in tvoj obraz,ni te več bilo,solze obupa so se mi ulile,naokoli vse preživahno je bilo. ko bi te lahko pregnala iz spomina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 Včeraj me je zapustil moj Aleš, moja ljubezen.Zakaj si to storil??? Nebi smel!!!! o, kako sem jezna nate!! Zakaj si šel? Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 Kylie Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 nimam besedumrla bom od žalosti Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 Kylie Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 drži se, kylie... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 moje sožalje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 Iskreno sožalje Kylie...tudi jaz ti pošiljam en topel objem Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.