Skoči na vsebino

In memoriam

Marsa

Recommended Posts

zdaj vem, zakaj si šel...

ne morem, verjet..

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Deli na socialnih omrežjih

sedaj mislim, da vem, zakaj si šel

hvala vsem za podporo

JEAN ANOULIH

uf, šele zdele vidla :sori:

Moje sožalje, Kylie xvrtcx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Umrl je Bubo- 40- letni kitarist skupine Bajaga. V soboto so igrali v Mariboru, potem je pa v hotelu umrl v spanju.

:sori: xvrtcx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

• 3 weeks later...

... ne bi verjel, a velikrat mislim nate. x:)x

jasno vse odpustila, to ze zdavnaj, kot mejhna...

ceprav se z enimi stvarmi ne strinjam oz. jih je (blo) tezko odpustit, stekam. in tud mam kej dobrega od tebe: dobro voljo (ko zdaj pomislim, mi je to najbolj vsec, vedno si bil dobre volje in vedno se je vse dalo) in temperament, strast (ceprav mi v teh hladnih okoljih vcas mal 'narobe hod' ;o) - kot je tud teb, zato pa si rinil v 'toplejse okolje', blizje tvojemu znacaju in temperamentu)...

mislim da bi bil morda ponosen na mojo inteligenco (k so te vedno tok zivcnega delal vsi butasti in vse kar je butast), mislim pa tud, da nama je -tud zarad tega- bla prihranjena marsikatera zolcna debata. ;>)... in tud mislim da tud pod razno ne bi *stekal* **moje umetnosti** ;>) - a ne b zamerla ;>))

jutr (nakljucje) bo pa 9 let (!), odkar sem nardila vozniski izpit.... si mel prav. ful rada in dobr vozim (to mam po teb... in fulkrat vidim kragulja med voznjo... pa tud chaplje).

dons (kok hitr mine 8 let!... pravzaprav kok hitr mine 45 let!) ne grem na tvoj grob (sem pa prizgala sveckico in disi po pomaranci, po mojem bi ti blo vsec), ker nimam pravega obcutka plus dezuje in tmurno je... nima smisla, da bi ta datum dokrajcil kar dva marsenica. x:)x

no tko. pocivaj v zivahnem nemiru [ker vem, da ne *pocivas* kot klada ;)] se dalje.

se vidmo! xrainbowx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

:C: oprosti, J.G. moje sožalje, umiral ti je sin in zdaj je odšel

mi pa nismo vedeli in ne razumeli, zakaj si tako odsotna

nimam besed in hudo mi je

R.I.P. xvrtcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ne vem, kaj je letos v zraku

nekaj dni nazaj je naš gost, star 20 let storil samomor

sami mladi ljudje xvrtcx

JEAN ANOULIH

draga A. nisem te šla obiskat, nisem zmogla gledat tvojega trpljenja

vse poletno večerne klepete na tvoji klopci, vse tvoje čudovite vrtnice, bodo pomladi spet vzcvetele....

R.I.P.

xvrtcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

• 2 weeks later...

Odšel je Zlatko Šugman xvrtcx

Naj nam ostane v spominu kot nadangel Gabriel iz Dekamerona, kot Frakelj iz naše krajevne skupnosti kot...še mnogo njegovih odličnih vlog.

http://www.cosgan.de/images/more/flowers/008.GIF

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

kaj govorite ko ne veste zakaj se živi in umre; šamani recimo trdno verjamejo, da duša zapusti telo samo takrat, ko to hoče, je pripravljena, ne glede na to, v kakšnem stanju je telo; če je vzrok bolezen, ali ni malce sebično od nas, da jih še pa še pogrešamo? se opravičujem, veliko prijateljev sem že izgubila, pravzaprav vse, ki so to res bili... in, bilo ni težko, vse teže še postaja... in ostajam tu, sama in se sprašujem ZAKAJ JE TO SPLOH DOBRO, da še živim, od mene tako ni nobene koristi... surviver!? daleč od tega! prešibka sem za npr. samomor.......

• 2 weeks later...

Desetletje sem preživel v prepričanju, da se Silvestrovo ne da pričakati slabše in bolj žalostno kot sem ga doživel takrat :sori:

Lajf ne bi bil lajf (vsaj moj ne), če mi ne bi dokazal da se motim (spet) :xx!: , ne vem s čem sem si zaslužil take novoletne praznike, ampak to mi je najtežji in najmanj zaželen del leta (novoletni prazniki in rojstni dan - SUCKS xnckrivx )

Nerad komurkoli dvakrat izrekam sožalje zaradi izgube člana ožje družine, četudi vmes mine četrt stoletja, če pa gre za potomca je vse skupaj še toliko težje :V:

V nedeljo nisem verjel slišanemu, še danes ne verjamem da si se prostovoljno odločil za ta skok :eek: , vse preveč je razlogov, ki ovržejo trditve Policije, da si skočil sam.Vedno si se pogovarjal z očetom (čeprav dvomim da si se ga resnično spomnjal, ker si bil premlad ob njegovi nepričakovani smrti) pred pomembnimi odločitvami, pogrešal si ga, vse si posvetil njemu, svoje delo in študij (ki si ga končal daleč najuspešnejše v celi žlahti, magisterij z 9.5 :palec: ).Mami si obljubil, da je nikoli ne boš zapustil, še v soboto si ji kupoval darila, z ženo načrtoval praznike in nekaj ur kasneje ......

Kllical si naj pride po tebe, odšel iz fitnesa in naredil nepredstavljivo :sori:

Cel dogodek nima nobenega smisla, nikoli si nisem mislil, da bi Ti lahko naredil samomor xrolleyesx , če pa že, pa sigurno ne tik pred prazniki, ker si se zavedal, do bomo do konca naših življenj vsako leto med Božičem in Silvestrovim zaviti v temo in žalost, tvoja mama še posebno.Bil si ji nepričakovano darilo, potem pa še spomin na prezgodaj izgubljenega moža.Nikoli ne bom verjel, da si se sam in prostovoljno odločil, čeprav ni nobene druge razlage.Vse skupaj je čudno, skrivnostno in žalostno :V: :sori: :C:

Včeraj smo se poslovili od tebe, a ostal boš v naših mislih še dolgo, ker si odšel prehitro in veliko prezgodaj, da o mladosti sploh ne zgubljam besed (komaj si se bližal tridesetemu letu :V: )

BH :sori: RIP

Na moj, čuden in nevsakdanji način, ti hkrati zamerim in zavidam na storjenemu!Sam sem večkrat premišljeval o tem, a vedno me je ustavilo dejstvo, da bi s tem ubil očeta.Rad ga imam, a niti približno ne toliko kot si Ti imel rad svojo mamo in zato NE VERJAMEM in NIKOLI ne bom, da si skočil z Metalke sam in prostovoljno.

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Ljudje se sploh ne zavedamo kam lahko svoje najbližje in najdražje pripeljemo s pretiranim (ceprav je tudi v "majhnih" količinah škodljivo in, vsaj pri meni, nezaželeno xnckrivx ) egoizmom, sebičnostjo, posesivnostjo in vsemi ostalimi človeškimi željami po posesti in obvadovanju nečesa ali nekoga :cry:

Tako malo bi bilo potrebno potrpeti, malo zmanjšati svoje apetite po .... , pristati na kompromis in vse bi bilo veliko bolje kot je sedaj.Vsi bodo obtoževali druge, nihče pa ne bo pogledal v ogledalo in priznal svoj del krivde za smrt človeka, ki je hotel samo ustreči vsem in vsakomur, pri tem pa še vedno biti v oporo svoji mami.

Sacro egoismo je opravičilo za smrt "civiliziranega" dela človeštva :xx!:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Irena, tiho si se poslovila, bolezen je premagala tvojo močno voljo v teh letih. Poišči v mavrici svoj mir in pazi na svojega sinka. Mislim, da se nekoč še srečava. Vedno bo delček tebe v mojem srcu...

tale post sem prišla poiskat...

mala ne veš kako pogosto si v moji mislih. še vedno sva povezani, pe vedno se pogovarjava, smejeva... danes sem bila pri tebi in danes sva skupaj jokali... rada te imam

• 2 weeks later...
Kako čas hitro mine... je že 9 let... in vendar se še sama najbrž ne zavedam dobro, kako zelo si vplival na moje življenje. xsrcx Vem kako hudo mi je bilo 9 let nazaj. Neizmerno sem hvaležna za vse kar si mi dal, ni bilo trenutka, ko ne bi bil ljubeč do mene (pa čeprav si bil zagrenjen in imel svoje muhe - v odnosu do mene nikoli). Hvala ti za to ljubezen. xsrcx xsrcbumx Hvala ti, da sem vedno bila tvoja Kati... xsrcx xsrcbumx xvrtcx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

• 2 weeks later...
Ljudje se sploh ne zavedamo kam lahko svoje najbližje in najdražje pripeljemo s pretiranim (ceprav je tudi v "majhnih" količinah škodljivo in, vsaj pri meni, nezaželeno xnckrivx ) egoizmom, sebičnostjo, posesivnostjo in vsemi ostalimi človeškimi željami po posesti in obvadovanju nečesa ali nekoga :cry:

Tako malo bi bilo potrebno potrpeti, malo zmanjšati svoje apetite po .... , pristati na kompromis in vse bi bilo veliko bolje kot je sedaj.Vsi bodo obtoževali druge, nihče pa ne bo pogledal v ogledalo in priznal svoj del krivde za smrt človeka, ki je hotel samo ustreči vsem in vsakomur, pri tem pa še vedno biti v oporo svoji mami.

Sacro egoismo je opravičilo za smrt "civiliziranega" dela človeštva :xx!:

se strinjam s tabo, Onix :sad:

JEAN ANOULIH

• 1 month later...

Umrl je Damjan Cavazza! :V:

Naj pociva in uziva v rajskih vrtovih, skupaj s Krisom in njuno mamo... xvrtcx

Moje najiskrenejse sozalje Borisu, Sebastjanu in vsem najblizjim!

Kaksna tragedija! Bolecina! Kako strasno zalostno! :C:

Zelo lepa druzina, ustvarjalci, umetniki, srcni ljudje, pa tako strahotna druzinska usoda!

Bremen pac ne morem(o) odvzeti, z dramaticnim odzivom morda se napihujemo bolecino, a ne morem se ne odzvat!

Prizigam svecko.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...