klarus 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 moje sožalje nataly Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 nataly, sožalje drži se. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 Natalie Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 moje sožalje, nataly Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 nataly Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 Iskreno sožalje Nat Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. december 2009 Prijavi Deli 15. december 2009 hvala vsem.pogrešam jo in hvala tebi mama Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 15. december 2009 Prijavi Deli 15. december 2009 moje sožalje Nataly Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Oči, rada te mam.... ....hvala ti! http://www.msn101.com/content/emoticons/candle_CN4UZG.gif Nat, sožalje tudi z moje strani...! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. februar 2010 Prijavi Deli 5. februar 2010 Moje sožalje Ribica Katja drži se in hvala Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. februar 2010 Prijavi Deli 5. februar 2010 Sožalje, ribica Katja Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2010 Ribica, ... Umrl je Momo Kapor. moja generacija se ga bo spominjala po stevilnih knjigah, predvsem Folirantih in Zapiskih neke Ane (pa tudi po stevilnih filmih, za katere je pisal scenarije) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2010 a res? ja, nisem vedela, ga nisem spremljala oz. sploh ne slisala zanj od tedaj, ko sem cca 16-18letna cist shizila (predvsem) na Zapiske neke Ane. Pa ker sem se dost rolala po BG mi je bla blazno blizu ta scena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. marec 2010 Prijavi Deli 4. marec 2010 Oči, rada te mam.... ....hvala ti! http://www.msn101.com/content/emoticons/candle_CN4UZG.gif moje sožalje, ribica Katja Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 Pomladno jutro , vstalo iz noči v predivo megle skrilo je obzorje tam daleč, daleč zdaj, tam je morje, še dlje za morjem sonce je in ti . ( Mila Kačič ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 enja iskreno sožalje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 enja iskreno sožalje Hvala, lia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 Iskreno sožalje tudi od mene. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2010 Enja, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. marec 2010 Prijavi Deli 27. marec 2010 Enja tudi moje sožalje Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 27. marec 2010 Prijavi Deli 27. marec 2010 Michelle, Marsa, nataly, hvala vam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. marec 2010 Prijavi Deli 27. marec 2010 moje sožalje, enja Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. marec 2010 Prijavi Deli 27. marec 2010 Enya Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. marec 2010 Prijavi Deli 27. marec 2010 Moje sožalje Ribica Katja drži se Sožalje, ribica Katja Ribica, moje sožalje, ribica Katja Oh, sploh nisem vidla... hvala vsem! Enja, sožalje tudi od mene... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. april 2010 Prijavi Deli 14. april 2010 moje sožalje, enja Enya Oh, sploh nisem vidla... hvala vsem! Enja, sožalje tudi od mene... Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.