Marsa 11. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2005 Moje sozalje! .. zalostno, da je bil tam notri tako dolgo (ziv, najbrz), da se ni mogel izkopati... zalostna zgodba... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 gora je vsemogočna. Piko naj te spremlja še naprej. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 a sem prav slišala po radiu zjutraj: naša legendarna Marjana Deržaj Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 A res? Taka energicna baba je bila, pa skoz se je smejala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Marjana, Ante, Tina, Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 saj res.. Tina je bila moja 'sosolka' (paralelka, a smo se druzil)...Cist mi je slo iz glave (morda tud zarad drugacnega priimka, nisem rpec povezala).Ja, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Marjani naj sveti večna lučka....leta 1996 si bila nazadnje v našem kraju...in pili smo kavo skupaj....zdaj pa te ni več... v našem spominu boš večna.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Včeraj pri dnevniku Marjana Deržaj 23.05.1936-18.01.2005 Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja Anda Jagodič 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 IN MEMORIAM ANDREJ JAGODIČ - STANE (1926-2004)oficir Cankarjeve brigade, borec NOB, nosilec partizanske spomenice NOB 1941, nazadnje starešina Jehovovih prič Andrej Jagodič , s partizanskim imenom Stane, se je rodil 21. novembra 1926 v Ljubljani, kjer je končal osnovno šolo, gimnazijo, nato pa svoje šolanje nadaljeval na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo. Prišlo je leto 1941, ki je s seboj prineslo vse krutosti vojne. Kot mlad fant je Andrej stopil med partizane in za svojo hrabrost prejel najvišje odlikovanje - partizansko spomenico 1941. Med partizani je njegovo pozornost pritegnila mlada Anda Stojanovič, s katero sta se leta 1955 poročila in istega leta povila prvo hčer, leta 1957 pa še drugo. Kot intelektualec, se je Andrej Jagodič politično udejstvoval v takratni Jugoslaviji, za kar je prejel številna odlikovanja. Radi so ga imeli vsi, od sodelavcev pa do sosedov in znancev. Bil je mož bistrega in nemirnega duha, ki ni poznal počitka in miru. Venomer je iskal boljše rešitve zase in za svojo družino. V svoji skromnosti je vedno znal priskočiti na pomoč ljudem, ki so pomoč potrebovali. Proti koncu življenja je postal s svojo družino član Krščanske skupnosti Jehovovih prič, kjer je kmalu dobil mesto steršine. Z ženo Ando sta oznanjevala po vsej Sloveniji, se trudfila za nov center v Duplici in še kaj bi lahko našteli. Njegova žena Anda, hčere z družinami kot Jehovove priče trdno zaupajo, da ga bo Bog v prihajajočem novem svetu pravičnosti obudil. (Janez 5:28,29; Razodetje 21:1-4) Medtem jih tolaži to, da je Andrej uporabil življenje na najboljši možen način - služil je svojemu Stvarniku. (pripovednik 21:1) Citiraj »Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 kaj naj rečem....Moje sožalje Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Dragi stric ne morem verjeti, da te ni več tukaj ne dojemam... kmalu bo teden dni, odkar mi je mami sporočila. da si umrl. kaj??? ne, ni res!!!! ni res!!!! toliko časa smo se odpravljali spet na Hrvaško. Nazadnje smo bili skupaj, ko sta nama s teto organizirala poporočni žur za mojo žlahto. Maja lani je bilo. V torti opolnoči je bila zataknjena moja spominska, ej, spomnil si se, kako sva s tvojo hčerko pisali v to spominsko!!! Našel si jo po 20 letih in mi pripravil tako presenečenje, da sem zajokala od sreče!! Ti si pa stal zadovoljno in ponosno in naju gledal...Vedno si me tako lepo sprejel, vsake počitnice, ko sem komaj čakala, da pridem iz Ljubljane k vam, kjer je bil zame raj. In ko sem prvič pripeljala mojega moža, si tusi njega lepo sprejel. Znal si se pohecati. Imel si smisel za humor, tudi črnega, da so se znali ljudje zgražati, ti si se pa muzal... Pred petimi leti si povedal, da si dobil hudo sladkorno. Ampak nikoli nisi pokazal, da bi te to kakor koli zlomilo. Še naprej si delal, hja, celo v službi niso ničesar vedeli... "Pridita kdaj s teto, saj ni daleč!" So bile moje zadnje besede tebi. "Ja, bova, enkrat sigurno prideva pogledat, kje si si to uredila dom!" Zdaj vem, da te nikoli ne bo... Po pogrebu smo šli k tebi domov. Polna hiša ljudi... celo tvoji sodelavci iz Avstrije so prišli... Mi tamladi smo sedeli v jedilnici... obrnila sem se k tvoji mlajši hčeri... "Nekdo manjka, a ne..." Ja, ti bi gotovo sedel pri nas, tastari bi ti bili predolgočasni! S tvojo starejšo hčerko sva šle v sobo previt mojo pupiko. Ona je tvoj karakter, veš to, ne? Zato sta se znala tolikokrat špikati. Veš, pogreša te... 55 let je pisalo. 55!!!!!! Naslednjega dne je bilo prečudovito vreme. A ti ga ne boš videl nikoli več... Ne bom se več spraševala, zakaj nisi hotel v bolnišnico, ko si že kri bruhal. Takšna je bila tvoja odločitev. Spoštujem jo, ker te imam rada. Počivaj v miru, predragi moj stric!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Rudolph Moshammer (* 27. September 1940 in München; † 14. Januar 2005 veliki dobrotnik brezdomcev Naj še dolgo živi njegova psička Dezzy Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Ob 60 letnici osvoboditve Auswitcha.......ena za vse žrtve holokavsta, velike sramote evropske zgodovine. Kukam slovesnost na LJ 1. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Draga sestrica! Večkrat se sprašujem, kako bi bilo, če bi bila TI še živa..sprašujem se, kje sedaj biva tvoja duša..in ali se je ta dušica takrat sploh zavedala, da živi..pogrešam te, čeprav te nikoli nisem zares poznala..vem, da si nekje tam..in me vzpodbujaš in vlivaš moč, da grem naprej...kot starejša sestra..pa čeprav samo nekaj minut..vem, da bi mi bilo v življenju lažje, če bi ti živela..velikokrat sem bila postavljena v take situacije, v katerih je bilo pravo mesto zate, za tvojo pomoč..a te žal ni bilo ob meni...zagotovo pa si z menoj v mislih...ko mi ne gre najbolje, se spomnim nate...in vem, da bi ti želela, da živim in uživam življenje..se trudim po najboljših močeh zase in zate, ki nisi imela te priložnosti..zato bom močna in šla proti svojim ciljem in skušala uresničiti svoje sanje ter iz življenja iztisnila kar največ.. bodi v miru Maja Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Hedvika 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 V ponedeljek, 29. maja, je na svojem domu v Caloundra, na Sunshine Coastu, Queensland, nenadoma umrl ANTON RAPAC. Rojen je bil 6.4.1935. v Mezici na Koroškem. S starši je leta 1956 prispel v Avstralijo. Šolal se je v Melbournu, kjer se je kasneje v avstralski armiji izucil za fitterja in turnerja. Zadnja tri leta je zivel na Sunshine Coast, kjer je bil zaposlen kot taksist. Bil je zelo priljubljen pri svojih delavnih tovariših. Zapušca zalostno mater Viki, ki zivi na Sunshine Coastu, ženo Hedviko,dva sinova, hcerko, brata Jozefa, strica Ivana Vercona in teto Elizabeto v Beenleighu, Queensland. Maša zadušnica je bila v cerkvi Our Lady of the Rosary v Caloundri, nato je bil upepeljen. Izrekamo iskreno sozalje zenam zgoraj omenjenih, njihovim sinovom in hceram, tudi vnuckom, bratom in sestram ter sorodnikom in prijateljem pokojnih. Hkrati pa zagotavljamo molitveno pomoc, kakor pokojnim, tako tudi vsem, ki jih pogrešajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2005 Moje sozalje vsem. ... eni tko pretresljivo pisete, da gre se meni na jok... Mick, lepo da si se spomnil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja Anda Jagodič 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 Danes bi morala z možem slaviti zlato poroko - 50 let skupnega življenja, a njega že nekaj mesecev ni več med nami... Citiraj »Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2005 Zalostno, ker ga ni tu, a vsa ta leta lepa so pa 'ostala'. Moje sozalje! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Mama, danes mineva pet mesecev odkat te ni. Pogrešam te.http://radio.terra.com.br/busca/musicas.ph...20In%20Paradise Stranger in paradise:SARAH BRIGHTMAN Take my hand I'm a stranger in paradise All lost in a wonderland A stranger in paradise If I stand starry-eyed That's the danger in paradise For mortals who stand beside an angel like you I saw your face and I ascended Out of the commonplace into the rare Somewhere in space I hang suspended Until I know there's a chance that you care Won't you answer this fervent prayer Of a stranger in paradise Don't send me in dark despair From all that I hunger for But open your angel's arms To this stranger in paradise And tell him that he need be A stranger no more Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Vsak dan odide nekdo, za keterim joče nekdo....zaradi katerega boli in solze se komaj sproti suše...... Danes odšla si Ti,in srce me neskončno boli solze tečejo iz mojih oči..... Cvetka , sonček....tvoj nasmeh ne bo nikoli utihnil ....ostala boš sonček našega življenja,v spominih.... Od zdaj naprej boš zvezdica sijoča na nebu..... Naj ti bo lepo......počivaj v miru.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja Anda Jagodič 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Vsem ljudem - smrt pomeni konec. Srečni so tisti, ki umirajo s prepričanjem, da zaslužijo solze tistih, ki ostanejo. (Friedrich Veliki) Svojo življensko pot je sklenil naš skrbni mož, oče, dede, pradedek in prapradedek ALEKSANDER STOJANOVIČ1906-2005 Luč v srcih bo vedno gorela zate in spomin nikoli zbledel. Globoko žalujoči: žena Danijela, hči Anda, vnukinji Cvetka in Sonja z možena, pravnuki in prapravnuki Maribor, 20. 02. 2005 Citiraj »Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 moje sožalje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 g.Andreja Jagodič moje iskreno sožalje..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Sožalje. Skor stotka Lepo. Častitljiva starost. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.