Piko 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Draga Čarobna pripovedovalka zgodb, tvoje zgodbe bodo živele naprej, znala si jih govoriti pravim in dobrim ljudem... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Draga moja, vse najboljše za tvoj rojstni dan, ki bi ga danes praznovala na tej strani tančice...velikokrat se misli dotaknejo najinega prijateljstva... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 babi.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> babi.... moje sozalje.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 tudi moje sozalje Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 v četrtek bi mela rojstni dan... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Aiwa, drži se. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 lubčki za babi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja Anda Jagodič 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Iskreno se zahvaljujem vsem, ki ste mi izrekli sožalje ob izgubi mojega dragega očeta. Skromna beseda hvala je samo majhen dokaz moje hvaležnosti. Vendar vas imam vse rada in vsi iz tega foruma ste v mojem srcu. Citiraj »Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Moje sožalje . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Sožalje vsem.....Včeraj je tudi odšla iz naših življenj oseba, ki je ogromno pomenila vsem, ki smo jo poznali.....Adijo babi.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 jz sem kr v redu.... važn da je vedla da sem jo mela rada!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 sožalje vsem, ki ste izgubili drage osebe Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Iskreno sozalje obema ob izgubi! Skoraj vsak je ze koga izgubil, zato bi rad rekel samo to, da lahko svoje drage pocastimo s svojim spominom nanje in dogodke, ki smo jih preziveli skupaj in dokler ti spomini zivijo v nas, jih v resnici nismo izgubili, ali pa vsaj ne pozabili! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Odšla je Jana Čede brez besed sem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 med počitnicami smo v Kamniku pokopali bratca in sestrico, njuna babi in dedi pa sta še v kritičnem stanju ... želim si, da bi lahko moja misel pomagala preživeti to težko preizkušnjo staršem, ki sta naenkrat izgubila oba otroka ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>med počitnicami smo v Kamniku pokopali bratca in sestrico, njuna babi in dedi pa sta še v kritičnem stanju ... želim si, da bi lahko moja misel pomagala preživeti to težko preizkušnjo staršem, ki sta naenkrat izgubila oba otroka ... Grozljivo... ko cesta nenadoma vzame vse, kar ti največ pomeni za starše ... jana Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 :OO!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Mama, danes je pol leta od kar te pogrešam Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mama, danes je pol leta od kar te pogrešam Milf mamico si izgubil samo fizično ona živi dalje v tebi, s teboj...vodi te... misli nate... ta usmerja... bodi pozoren na Tišino in majcene drobne stvari vsakdana....in videl boš da te Čuva in vodi ... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Hvala Principesa Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 milf Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.