Skoči na vsebino

In memoriam

Marsa

Recommended Posts

Iskreno se zahvaljujem vsem, ki ste mi izrekli sožalje ob izgubi mojega dragega očeta. Skromna beseda hvala je samo majhen dokaz moje hvaležnosti. Vendar vas imam vse rada in vsi iz tega foruma ste v mojem srcu.
»Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11)
Deli na socialnih omrežjih

Iskreno sozalje obema ob izgubi! xvrtcx

Skoraj vsak je ze koga izgubil, zato bi rad rekel samo to, da lahko svoje drage pocastimo s svojim spominom nanje in dogodke, ki smo jih preziveli skupaj in dokler ti spomini zivijo v nas, jih v resnici nismo izgubili, ali pa vsaj ne pozabili! :palec:

Odšla je Jana Čede :V:

brez besed sem xvrtcx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

med počitnicami smo v Kamniku pokopali bratca in sestrico, njuna babi in dedi pa sta še v kritičnem stanju :V: :C: xvrtcx ... želim si, da bi lahko moja misel pomagala preživeti to težko preizkušnjo staršem, ki sta naenkrat izgubila oba otroka ... xgoldfishx xsrcbumx xrainbowx

<{POST_SNAPBACK}>med počitnicami smo v Kamniku pokopali bratca in sestrico, njuna babi in dedi pa sta še v kritičnem stanju  :V:  :C:  xvrtcx ... želim si, da bi lahko moja misel pomagala preživeti to težko preizkušnjo staršem, ki sta naenkrat izgubila oba otroka ...  xgoldfishx  xsrcbumx  xrainbowx

Grozljivo... ko cesta nenadoma vzame vse, kar ti največ pomeni :sori: :V: :C:

za starše xvrtcx xsrcbumx xrainbowx

... jana :V: xvrtcx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

<{POST_SNAPBACK}>:C: Mama, danes je pol leta od kar te pogrešam :C:  :C:  xvrtcx

:2src: Milf mamico si izgubil samo fizično :V: ona živi dalje xDDx v tebi, s teboj...vodi te... misli nate... ta usmerja... bodi pozoren na Tišino x:)x in majcene drobne stvari vsakdana....in videl boš da te Čuva in vodi ... xegox xflowx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...