Marsa 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 *fotka*hihi Ej, ta je pa ZARES glih zame!!! (*pa se res ma glih Luno notri - ne saj ne, pac - v odsevu, ampak a ni fora?) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 FIREOPAL: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Zame tudi joj..predvsem zame..tako ognjeni..strelec začinjen s škorpijonom.... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 surou??? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 http://www.openallday.au.com/opals.html Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Kaj pa beseda, ima kaj zveze z ognjem? Pali, opali, spali, zapali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 as ti iz SOLuna 666 zlobijeu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Ne, iz pravljice o Pepelki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 ja...pepel je proti zastrupitvamche se prevech soli nazhresh 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Bah, ne nori, sol na sol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 as ti iz SOLuna 666 zlobijeuThessaloniki al kwa!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 sam tema je na opale 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Bo pa nosorog povedal, od kod opalu ime, če vidva ne vesta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2004 Bo pa nosorog povedal, od kod opalu ime, če vidva ne vesta Dioskorid (sodobnik Plinija starejšega) je tolmačil besedo opallios kot dragi kamen. V staroindijskem jeziku drugače pomeni beseda upala dragoceni kamen. Aakhut - popolnoma sem prepričan, da gre na nekaterih (beri večini) fotkah za ponarejene opale. Kadar navadni opal "kuhajo" v sladki vodi, dobi žive barve, kakršne so na večini fotk. Od naravnega ga spoznamo po tem, da so nekatere barve - zlasti zelena - preprosto preveč intenzivne.Jebi ga! lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Upala, dragocen kamen, vidiš, nekaj kar upali ali kar da upanje Sanskrt in solvenščina sta si bližja, kot si mislimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 :( Skoda - a vsaj jaz imam prave. Veste kaj pa je res zanimivo...Vceraj s temle opalom taksna rec...Zvecer sem si nesla tja vse salcke z nakitom, ker sem hotela malo zamenjati uhane in verizice in sem potem pristala na zlati s krizcem, potem pa sem si dala se zlate uhane in si izbrala par, ki nosim, na eni strani onikska in na drugi opalcka..In sploh nisem zato si ga dala, ker smo se tu zgovarjali, pac, tako je naneslo...A potem ko se pa zagledam v ogledalu (in se opal modrikasto zelenkasto svetlika), pa se spomnim - halo ali kaj? Pa saj smo glih ful govorili o opalu.Skratka, ga imam v levem usesu, v desnem pa oniksa - kot varianta - jin/jang, pac - crno - 'belo'.Onole pa, ja, verjamem, v bistvu, saj so me res fascinirale tele barve oz. se takih opalov v bistvu nisem videla. Ampak lepi pa so, se posebej modro-rdeci, med prvimi fotkami. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 surlohorn... pa saj ametiste tudi pechejo, da dobijo she lepshe citrineda o barvanju ahatou sploh ne bi :xx!: bljak...fuj...wek 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 So se tudi meni tvoje slikce bolj frnikulam zdele podobne, pa nisem upal povedat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Zame tudi joj..predvsem zame..tako ognjeni..strelec začinjen s škorpijonom.... Evo - že pred časom sem si ga kar sama določila - ognjeni opal...je fotka tamle zraven..hudo...čarovnica gmbh&co. doo. sp...ap...srl...sr...itd Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Evo pa res, jih imamo ze, fotke, a daj kaj si nasla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
black_magy 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 http://www.zupca.net/dnevna_soba/potovanja/pot_opal.htm http://www.maat-center.com/kristali/opal.php http://www.moje-zdravje.com/slo/Kristaloterapija/221/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 wow, cist shizim na VSE opale! men je tud prvi vidno deloval ravno opal. a tko ti je zdrmal vse? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 prima! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.