Guest sstane 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 sstane ...ma kaj se ti ne bi preimenoval v ...KANDIDO... ...mislim da bi ti pristajal ta nik... mislim...pa brez zamere...*** Misliš, potem bi bil vedno na toplem Raje v CUKRČEK, bi bil lizan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 free...nekaj si me zelel vprasat?...ce bom vedela odgovor ti ga bom posredovala ...ce ti bom lahko s cim pomagala pa tudi..) ..nisem pa vseved...tako da..ti kar lepo vprasaj..)sem te praso na drugi strani:Objavljeno: 26. Jan 2004 ob 01:21 - citiram svojo objavo: ...navedene 'bolezni' se lahko ponavljajo kadar imunski sistem oslabi oz. kadar so gljivice ze pristone v organizmu! Morda bo 'smajcica' ali kdo drugi razlozil ali je mozna popolna odstranitev gljivic?morda do mere, da se ne razsirjajo kadar imunski sistem oslabi?in kako je pri starejsih ljudeh, starih? zgleda, da si spregledala anyway hvala Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Free, hvala za tvoje besede. Je pa problem, da se resnice ne da podajati na lažnjiv način in ker resnica največkrat boli, so prve reakcije na resnico najpogosteje na začetku negativne.In ker vem, da knjige nisi prebral, ti posredujem zaključek...ja, cool! zakaj govoris o resnici alineresnici, ko sploh o tem ne govorimo;resnico ali neresnico si itak vsak ustvari sam na podlagi ... bla bla.. !! preprosto!!ampak kako naj ti se drugace povem:se sedaj, kljub temu, se vedno nisi podal niti ene tvoje osebne izkusnje tukaj!?pa ocitno je ne zelis, ok, ni panke torej ocitno se izognes direktno zastavljenim vprasanjem!!kako lahko potem pricakujes da ti bo kdo verjel??ko velkokrat ne odgovoris preprosto tistega kar te nekdo vprasa. anyway, konec koncev pa ... imas to svobodo, ce je tebi cool, je tudi meni! vsak pac ne pade dol, ko prebere tvoj ali moj clanek o nekih trditvah in raziskavah in bla bla...HVALABOGU da ne!! pa zato se ne pomeni, da oni ni kao ozavescen!!ima pac svojo pot, svoj nacin, svoje okoliscine... ki so zanj verjetno najbolj primerni.ce nekomu das 100 kg zavesti, mislis da jo bo absorbiral!!? Ne bo je, ker ni pripravljenzanjo!! ampak je pa pripravljen cutiti energijo, izpoved, lastno izkusnjo.. ki mu bovpodbudila voljo, zanimanje za nekaj, interes. Hkrati pa bo vzel le toliko zavesti, kot jo lahkoin zeli sprejeti ali pa se to ne.zatorej, ... poznam ljudi, ki so rinili in rinili skoz zid... prepricevali, porabili ure in ure v prepricevanju ljudi kaj je za njih dobro in kako ne uvidijo, etc... oh oh... naposledpa so izcrpani sedeli doma in ugotovili, da je brezveze nekaj siliti... in enostavno pustili in se lotilidrugacnega promoviranja, takega nevsiljivega, nedirektnega (pa zato se niso lagali).. in ljudje so samiprisli do njih. zakaj pa se ve! torej, ce nekdo nekaj pojasnjuje v nekaj verjame in zeli dobro ljudem - super!! toda ali se ni primerno vprasati, ce je to v kar verjamemo 100% resnica!!?? ali se ti zdi bolje biti vezan na prepricanje!!??ja, vsi imamo prepricanja, ki so pogojena z lastnimi izkusnjami!! in vedno in torej RES VEDNO se bo nasel nekdo, ki bo nase prepricanje omajal v nasprotnem oz. z drugacno izkusnjo - kakor tudi tole, ki sem ga pravkar navedel lepo bodi in res upam, da bos pomagal k boljsemu zdravju cim vec ljudem!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 kje smo ze? aja....meni je pri takem vnetju pomagal jogurt. navadni, domaci, beli, brez sadja, soli in drugih dodatkov.pa brez odnosov, dokler se stvar ne pozdravi, jemala sem tudi antibiotike (1x) pa tudi takrat brez odnosov in higiena, zrak, bombaz.pri vnetju jajcnikov: domaca (EKO/BIO?kakorkoli ze) cebula, narezana z ekovinsim nozem, zavita v gazo, tampon, 3x na dan, pomagalo mi je pa za vec kot deset let, po tem, ko sem vv dveh mesecih imela 5x vnetje in nisem vec vedla, kateri antibiotik naj se poskusim.pri vnetju mehutja taista cebula pogreta na olivnem olju v gazi polozena na trebuh kot topli obkladek tudi zelo pomaga. govorim o zacetnih fazah. pri vnetjih rodil: pa brez spolnih odnosov. pa brez zamere, lep zdrav dan vsem! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 free.... 666 -ou....na svoji neslani poti Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 ... pri vnetju jajcnikov: domaca (EKO/BIO?kakorkoli ze) cebula, narezana z ekovinsim nozem, zavita v gazo, tampon, 3x na dan, pomagalo mi je pa za vec kot deset let, po tem, ko sem vv dveh mesecih imela 5x vnetje in nisem vec vedla, kateri antibiotik naj se poskusim.pri vnetju mehutja taista cebula pogreta na olivnem olju v gazi polozena na trebuh kot topli obkladek tudi zelo pomaga. govorim o zacetnih fazah. pri vnetjih rodil: pa brez spolnih odnosov. pa brez zamere, lep zdrav dan vsem!Tole sem hotela tudi sama dodati, pa sem si premislila... Res je, cebula je DBEST za vnetja... najbolj univerzalno naravno zdravilo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Free - desetka za tole! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Free, priznam, da nisem imel nobene osebne izkušnje z vaginalno kandidiazo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 no, smo vsaj nekaj razcistili.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Free, priznam, da nisem imel nobene osebne izkušnje z neplodnostjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 freej, a lahko napišeš še enkrat koliko %soli vsebuje tvoj Izdelek, Goh?Sej sm vedu, da g.Stane skopari z odgovori, ko sm vse to prebrau odvisno ker izdelek od GOH.sigurno tudi sol vsebujejo, saj so nekatera 100% naravna zivila, le da so dehidriranado 30%, da se ne unicijo minerali, encimi, etc... in ker so torej nekatera (govorim o sandovalovih sokovih)povsem naravna, vsebujejo tudi vse naravne sestavine kot jih vsebujejo sadezi in zelenjava, torej tudi sol. david sandoval je sam povedal da v tisti sekundi ko sadez utrgamo z drevesa, se zacne izgubljati energija in pricne se razkroj. pomanjkljivosti: sandovalovi sokovi nimajo toliko prane, kot jo ima svez sadez, kar je logicno, domnevamtudi soncna energija se med procesom zmanjsa oz. sama energija sadeza, domnevam.((ceprav bi bila tu zanimiva debata in kaksne raziskave, saj se energija velikokrat zacne proizvajati sele v telesu v rekacijah med snovmi, vitamini, encimi ??? ob tem pa seveda potrebujemo tudi sol kot pravi sstane!, saj brez te verjetno ni primernega procesa, kakor ga ni tudi brez beljakovin)) - teoreticno sstane tukaj polni moje luknje o znanju dogajanja v telesu, ki je amatersko, ljubiteljsko. vse drugo torej sandovalovi sokovi imajo. prano pa dodamo z FHES (torej negativne ione) v kombinaciji je to hrana, ki je dosegla celo - 750 zeta potencial, kar je zelo zelo veliko. primerjava: svez bio korenckov sok (najvec nekje do -50). vecja pa kot je moc (-) vecja naj bi bila moc antioksidantnosti.pa da nam zdej prevec nakladal... veliko pise na nasi internet strani, le prebrati je potrebno. izkusnje pa: konkretno kako deluje dolocen izdelek na cloveka ali name lahko tudi napisem;sam bo trajal , pa tudi tega me nisi vprasal.hkrati pa je mnogo napisanih na LN GOH forumu. sicer pa sem sedaj dobil se 1 idejo:da bi lahko sstane izmeril zeta potencial svoje soli!!!kajti, ce je le ta dovolj (-), pomeni, da je njegova sol antioksidantska !!??, kar bi bilo COOL!!poznam dr. barbica, ki bi morda hotel celo narediti meritve? ampak saj se strinjamo - lastne izkusnje pa so itak najvec vredne!!se sploh, ce te podkrepimo z znanstvenimi dokazi, dognanji, statistiko in vec mnenji. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Free, vidim, da veliko operiraš z izrazom antioksidant. Kaj pa je to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Preberi si in ne provociraj. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Jaz poznam ta izraz le iz kemije, pa se mi zdi, da to ni isto. Kje pa naj berem?Porko dindo, zakaj vsak misli, da provociram, če želim le neke pojme poznati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 ... pri vnetju jajcnikov: domaca (EKO/BIO?kakorkoli ze) cebula, narezana z ekovinsim nozem, zavita v gazo, tampon, 3x na dan, pomagalo mi je pa za vec kot deset let, po tem, ko sem vv dveh mesecih imela 5x vnetje in nisem vec vedla, kateri antibiotik naj se poskusim.pri vnetju mehutja taista cebula pogreta na olivnem olju v gazi polozena na trebuh kot topli obkladek tudi zelo pomaga. govorim o zacetnih fazah. pri vnetjih rodil: pa brez spolnih odnosov. pa brez zamere, lep zdrav dan vsem!Tole sem hotela tudi sama dodati, pa sem si premislila... Res je, cebula je DBEST za vnetja... najbolj univerzalno naravno zdravilo. Ko ravno pišeta o čebuli, je ena zadeva tud ful dobra proti kašlju: čebulo namočiš v med in pustiš en dan in potem po žlički piješ sok, ki se izloči To sem že poizkusila pri otrocih in so takoj nehali kašljati, problem je samo spravit to otroku v usta, ker ima grozen okus! :xx!: :xx!: Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Da ne bom vsega sem prenašal, je pa poučno http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...age2.asp?ID=898 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 PROBAJ S POSTOM...ALI PA SE VSAJ IZOGNI MLEKU IN VSEM MLEČNIM IZDELKOM.....KO NAUJO MELE HRANE BOJO CRKNILE.....POL PA LAHKO TUDI BREZ KONDOMA..... pREIZKUŠENO...... Ja, tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Ali pa tole http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...age2.asp?ID=898 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Nekje nazaj v temi smo ziher omenili tudi Hipermangan, dobis ga v vsaki lekarni, je totalno poceni, vijolicna zrnca; das par zrnc v cisto vodo (po moznosti celo prekuhano). In uporabis kot 'kopel', oblivanje oz. se umivas s tem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Jaz imam glivice že dve leti skoraj vsak mesec. Tuširam se le z intimnim milom po celem telesu, nosim le bombažne hlačke, obrišem se s posebej brisačko le enkrat, na intimnem delu se brijem z novo britvico brez pene...............Nič ne pomaga. Nisem še odkrila razloga. Moram pa poskusiti še nekaj stvari: posteljne igrice z umitimi rokami in kondomomnehati moram jesti sladkorali pa si okrepiti imunski sistem.Ginekologinja mi nima kaj več pomagat. Če ne bom tega rešila, bom imela še kje celo uničena rodila in ne bom mogla imeti otrok. Macona, imej prosim milost do sebe in tudi drugih, ki za teboj uporabljajo wc in tako dalje . Glivice je tezko izkoreninit, vendar ni nemogoce, ce je clovek dosleden. Ja, doslednost je tista lastnoist, ki unici glivice. Svetovala bi ti kislo milo za umivanje, vanj si nakapljaj se cajcevo etericno olje, ki je najboljsi naravni antifugicid. Glivic se ne bos znebila, ce se bos odrekala sladkorju, pa ne vem se cemu, samo pravim recem pa ja. Se pa le umivaj z jugurtom spodaj , pa tvoj partner tudi. Se pa bos definitivno zapackala, ce bos takole slampasto in nedosledno poskusala napol malo tu in malo tam. Ce je ginekologinja dvignila roke nad tabo verjetno pomeni, das nisi dosledna pri zdravljenju! Se tvoj partner zdravi skupaj s teboj? Ne bom komentirala vec nicesar, saj ne prosis za to, pravzaprav se ti opravicujem za zgoraj napisano, le tezko pa verjamem, da tako lezerno razmisljas, zraven pa ti gomazijo glivice ze dve leti! (tvoj partner pa s tem nima tezav, ker so moski le prenasalci) In vendar me na daljavo zmrazi in zasrbi; :xx!: -res da se clovek ne vsede na skoljko razen doma, pa vendar razne kljuke, pa stolcki v garderobnih kabinah, pa pomerjanje hlac za nekom...Tole ni hec! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Punce, zdaj pa že malo pretiravate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Enkrat sem brala članek o hrani, ki zvišuje ph telesa in s tem preprečuje razrast glivic in podobnih neprijetnosti. Vem, da so bile vmes tudi suhe smokve, kaj več pa se ne spomnim. Bil je objavljen v Auri.Se kdo kaj spomni?!!! Aja! Tam je lia napisala, da se je treba izogibati mlečnim izdelkom, nekateri pa priporočate jogurt. Kako je zdaj s tem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Mačona, ali res želiš vedeti, česa ti manjka, ali pa samo tako malo druge strašiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Saj nisi, praviš, nadloga te pa vseeno muči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Saj nisi, praviš, nadloga te pa vseeno muči zdrava sol to je to hehe... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.