Guest sstane 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 To te Nino le zeza, jaz sem ti mislil predlagati morsko vodo, še nisi slišala za to metodo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Mačona, potem je pa res najbolje, da Rubin nasvet poslušaš in se odpoveš sexu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 bAJE POMAGA-AMPAK MORATE BIT PRAVOČASNE-HRASTOVO LUBJE, SI NAREDITE PREVRETEK IN ULIJETE V LAVOR-PA ČEPITE NEKEJ ČASA NAD NJIM....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 bAJE POMAGA-AMPAK MORATE BIT PRAVOČASNE-HRASTOVO LUBJE, SI NAREDITE PREVRETEK IN ULIJETE V LAVOR-PA ČEPITE NEKEJ ČASA NAD NJIM.......Rakica, ti mi delaš najboljšo reklamo Kaj pa, če se ti noge zatresejo, pa not čofneš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Ne moreš, ker maš mišice na nogah.Al pa kašn star lavorček, pa v školjko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Ne moreš, ker maš mišice na nogah.Al pa kašn star lavorček, pa v školjko.Se ti ne zdi spiranje z morsko vodo bolj enostavno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Za osnovni vzrok za nastanek kandidiaze, ki jo povzročajo glivice kvasovke, se navaja prevelika zakisanost organizma vsled uživanja hrane pretežno na bazi sladkorja in enostavnih ogljikovih hidratov.Iz kemije pa vemo, da obstoje snovi, ki držijo kislo bazično ravnotežje medija, v katerem potekajo reakcije na določeni stabilni vrednosti pH ne glede na različno vrednost pH vstopnih reagensov. Te snovi se imenujejo pufri.Osnovni pufer vseh telesnih tekočin človeškega organizma pa je zdrava sol v vseh svojih sestavinah in njeno pomanjkanje povzroča poleg ostalih problemov tudi nestabilnost pH, oziroma preveliko zakisanost organizma.Torej, kot pri večini bolezni, gre tudi pri tej za isti problem. Reštev pa je enostavna in ni niti uradno niti alternativno medicinska, ampak kuharska.BIODIETA Z ZDRAVO SOLJO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Jaz sem imela kar precej težav s takimi vnetji in sem si jih pozdravila v vaginaletami mlečnokislinskih bakterij, ko pa sem si pozdravila simptome, pa sem začela z vsakodnevnim uživanjem probiotičnega jogurta (cca lonček na dan) in od takrat nimam nobenih težav Ženskam ki imajo težave s tem priporočam čim manj sladkarij in ostalih ogljikovih hidratov, veliko vode in (v primeru odvečnih kg) dieto. Če se težave ponavljajo je pametno it na predled sladkorja v krvi, ker so pogosta glivična vnetja lahko znak sladkorne bolezni upam, da bo to kateri pomagalo Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 In kaj bi storila ti, če bi ti odkrili veliko cukra v krvi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 ga na srečo nimam in ne vem, kaj bi nardila ker mam zlo zlo rada sladkarije bi bla kriza bi moral prasat tiste, ki na zalost majo te tezave :o|o: :o|o: Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Nič ne sprašuj, ampak preberi mojo knjigo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Hej ja, še zmer okrog te teme... hehjej, , tale tvoja knjiga... hm ja sem se spomnil, me je mama spraševala zakaj soli ne prekuhat, po njenem skromnem mnenju je sol še vedno sol če jo prekuhaš al ne,... vsaj slana bi morala bit enako.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Nino, povej mami, da o čem takem ne moreš imeti skromnega mnenj, ker to ni politika. Tako trditev moraš enostavno preizkusiti.Najvažnejša informacija zdrave soli je kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Nino, povej mami, da o čem takem ne moreš imeti skromnega mnenj, ker to ni politika. Tako trditev moraš enostavno preizkusiti.Najvažnejša informacija zdrave soli je kaj ja ampak kemično zakaj je prekuhana sol dvakrat bolj slana... hja ona ne bo zadovoljna z tem da je dvakrat bolj slana, temveč bo hotela vedet zakaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Tega ji pa ne povem, naj dožene sama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Bu, kam si pa izginil. Tu imaš nekaj o pufrih http://medenosrce.ksmf.org/pogled.asp?ID=289 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Tega ji pa ne povem, naj dožene sama Hja nič nisem zginil zdaj grem jest kosilo ti pa meni lepo napiši, zakaj natančno k ona je sama dognala da to ni res, da če sol prekuhaš je enako slana, edino če recimo voda izhlapi ven in je zarad teag pol bolj slana k jo je manj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Jau, jezik ji ne dela dobro Bu je pa poki, ne ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 aha buena... hja ej veš kak so eni ljudje ne verjamejo če vidijo in čutijo... ona pravi da če daš enako natrija notr ga pride enako ven... in enako velja za Cl ... in vsako napeljevanje na naj poskusi dobiš nazaj ma dej ma saj si nor, kdo je ta tipo.... k to prodaja... pa nekaj zavija z očmi mam js hude stranke tle doma se ne pustijo prepričat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Haha, in grem direkt v Polje. Dokler vem zase, bom seksala kot zajec.Jaz niti nimam teh problemov, na srečo. No, ene parkrat sem imela vnetje, ampak sem ga tudi vedno uspešno pozdravila, včasih sem ukrepala še preden se je "razvilo", takoj ko sem začutila, da nekaj ne štima, sem si začela vagino spirat s kamilicami in tudi seksu sem se odrekla, dokler se ni postavilo v normalno stanje. Mačona ne vem zakaj se je tako hudo odreči seksu za nekaj časa, vsaj toliko da se pozdraviš . Verjamem da si dosledna in da se trudiš, ampak poglej, če imaš težavo in jo zdraviš, pa se ti že na pol pozdravi in ti partner vnese bakterije nazaj... nima smisla kajne? Tudi če se on zdravi skupaj s tabo... Se je pač treba malo vzdržat toliko, da se oba pozdravita, pol pa kar veselo naprej kot zajca Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 aha buena... hja ej veš kak so eni ljudje ne verjamejo če vidijo in čutijo... ona pravi da če daš enako natrija notr ga pride enako ven... in enako velja za Cl ... in vsako napeljevanje na naj poskusi dobiš nazaj ma dej ma saj si nor, kdo je ta tipo.... k to prodaja... pa nekaj zavija z očmi mam js hude stranke tle doma se ne pustijo prepričat...No, vidiš, to je tisto, kar pravim v knjigi, da niso dedne bolezni, ampak kuharski recepti in stare navade. In, največji spori med starši in otroci so največkrat okoli hrane. Otrok instinktivno čuti, da je hrana dekodirana, mati pa, če ne boš jedel, boš umrčku :xx!: Mimogrede, v piskru juhe, ki jo kuhaš s soljo, nista samo klor in natrij, ampak še vsi ostali elementi periodičnega sistema, ki med sabo tvorijo vse sorte Vsaj po en atom ali molekula Če ne verjame, naj jih išče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Se je pač treba malo vzdržat toliko, da se oba pozdravita, pol pa kar veselo naprej kot zajca Če bosta oba dovolj slana vedno, ne bo potrebne pavze zaradi glivic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 In, največji spori med starši in otroci so največkrat okoli hrane. Otrok instinktivno čuti, da je hrana dekodirana, mati pa, če ne boš jedel, boš umrčku : tako ja, bemtija :xx!: ka sm jest mogu vse slišet in preslišet, de sm sploh prežweu, zanimivoje to,da sm raje trmo slušau,kt pa žlico juhe in podobne čebulne dišave Na konci sm mogu sam kuhat od ~14 leta dalje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>pa odišavljen toaletni papir je tud kritičen, baje je opisala Marsa baje pomaga tudi navadni jogurt + tampon... Jah, jogurt+tampon pomaga le pri blažjem vnetju (Candida), pri kroničnem pa ne. Torej, če se ženski dozdeva, da spodaj neki ni v redu, naj naredi kuro z jogurtom in tamponom. Postopek: odviješ folijo s tampona in ga na hitro potunkaš v jogurt, nato ga čimprej vstaviš v nožnico (ker se tampon hitro napihne od jogurtove vlage). Postopek ponoviš 2-3 dnevno 2-3 dni. Če ni boljše, greš h ginekologu po Canesten vaginalete in kremo (lahko je Canesten krema, v hujših primerkih predpiše Lotriderm kremo). Zdej če se to(vnetja) ponavlja vsake 2-3 mesece dobiš Diflucan zase in za partnerja (2 tab vsak) in si good za pol leta (ker se sestavine diflucana vgradijo v roževino (nohti, lasje, koža). Kura z jogurtom sem osebno preverila in deluje le v blažjih primerih vnetij. Dober je tut Hipermangan (k je v bistvu kalijev permaganat) za mal namakat se v lavorju. Ga je treba dat pa res čist mal, raztopina mora bit svetlo (res svetlo) roza barve, drgač maš rjavo rit in roke (obarva kožo rjasto rjavo).Kamilice pa nič uporabljat v tistem času, ker deluje na sluznico preveč bazično (torej omogoiča glivicam bolj ugodno klimo).Aja, pa v tistih dneh čimmanj sladkega jest, pa oglijkovih hidtratov tut ni dobro preveč jest. Zmer se zdravita oba partnerja! Nekdo zgoraj je podal primere, kako se "faše" vnetje. Je kar popolno, dodala bi le, da je včasih to čist stresnega izvora. Torej, če si kar naprej v stresu, glih tko fašeš vnetje iz čistega mira. Jst npr, kadar sem preobremenjena v službi, zmer fašem vnetje. eni fašejo herpes, drugi vnetje. Sm pa slišala od ene frendice, k je tut mela kar naprej vnetja, da odkr pije 1 skodelico čaja po požirkih na dan iz: ščep brezovih listov+ščep peteršilja+ščep koruznih laskov (daš v krop in pustiš 10min), nima več vnetij.Jst zdej to pijem že dva meseca in še nism mela nobenga vnetja.Drgač pa ta čaj ful odvaja vodo iz telesa (baje so vnetja v zvezi s preveliko vlažnostjo v telesu - tko sm slišala, kaj točno naj bi to pomenilo pa nimam pojma).Ne vem, men zaenkat ful pomaga, okus pa tut ni tok nagravžen, da človk ne bi mogu zdržat. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Pridna cookie, dbest da si podala tole, imas prav - cesto se da ozdravit, vendar le ce v zacetni fazi zacnes zdravit, ko je kronicno, s cajcki pa jogurtki navadno vec ne pomaga, fajn ko si podala za kamilico tistle tud - bazicnost! x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.