Skoči na vsebino

Napoved za 5. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=5"][b]Napoved za 5. teden[/b][/url] - [b]26. januar - 1. februar 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

[quote]Marsa: Pomembno podrocje v tem tednu bo sport.
Kdor se zanj tezko odloci oz. nekako ne najde in ne izbere pravega trenutka in ne potrebne zagonske energije, naj to stori zdaj; v tem tednu je namrec zelo koristno zaceti s sportnimi dejavnosti in se tudi sicer cimvec ukvarjati s sportom; vsekakor nas bo najbrz gnalo k taksnim dejavnostim.[/quote]
[b][i][color="orange"]Marsa! x:)x

[color="gray"]Tale lunca v ovnu mi kar dobro dene in ravno ta teden
nameravam začeti z jogo. Prepričana sem, da mi bo vadba prišla v navado.
Napoved tvoja mi je na kožo pisana x^x

To mi deli x;)x xokx

[/color][/color][/i][/b]

Helena

Hecno Helena - ravno prejle sem se nate spomnila... x:Xx
Ja, jaz sem tudi ze bila na fitnesu in danes mi je ful sedlo telovadit in se lazje sem in tezje vaje sem delala. x:)x :palec:

Saj se mi je vceraj nekaj pobrkalo, nisem mogla shranjevat, potem pa se mi je izbrisalo, a sem v glavnem potem se vsega spomnila in napisala, tako da sem vceraj tik pred polnocjo se uspela gor fliknit. :)

Me veseli!! x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Meni je bilo tudi cisto OK, sem se pa kot nalasc ful doma drzala danes.... Nisem tako sponala okoli kot ponavadi...
Tudi za jutri naj se kar velja; se lahko pricakuje se kak val zoprnij... :o|o: ... tako da umirjenost in previdnost sta se vedno priporocljivi. x:)x
Timov sosolec pa si je baje zlomil prst. :sori: Ubogi...
Meni je pa ful sedlo sportat x;)x danes...
Upam, da tudi Heleni... x;)x x;)x :vragec:

x:Xx x:)x

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...