Marsa 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Kot ste opazili, so na LN ze od vceraj (nedelja, 25. januar) tezave z odpiranjem strani; odpira se zelo pocasi in vcasih strani sploh ne odpre...Tezave so se pojavile na nasem strezniku in bodo odpravljene, cim bo to mogoce. Hvala za potrpezljivost in razumevanje. ... ce se vam bo tole seveda sploh odprlo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Uh kakih 10 - 15 minut ... ampak je šlo http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 hehetina...lahko bi podala link na temo POTRPEZHLJIVOST 666 minut...pa odpre tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2004 Ja, sem glih postnila v potrpezljivost in tocno tole sem prejle sama pomislila, mislim ali kaj - a cisto nic je nimam ali kaj (namrec potrpezljivosti)...Najhujse je cakanje, kar nekaj v prazno cas... No, ampak zdajle lepo in tekoce dela, morda je ze vse zrihtano... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 to zato, k sm se jst gor prjavu... 666 Kbps...... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2004 Sevedke... Tu pa Vodnarji stopate v akcijo. Malo hororskopa zate specialno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts