Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

x;)x Pogum, moč,trdna odločnost in prepričanje vas bodo pripeljali do tega, da boste želeli voditi igro do konca, ne glede na izzid.

ti ne vem js sem bil pa na tem da obupam nad zadevšno,... hm hm,

ti more it sam ena stvar skoz po glav... zakaj pa se ne bi to nanašalo na kaj drugega za spremembo? x?x

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

Karta III-Vladarica in ciganska-Izguba

x;)x Današnji dan bo potekal v duhu akcije, razvoja in napredka, kar zagotavlja nedvomen uspeh pri vseh akcijah.

x;)x Pazite se samo vaše prevelike zagnanosti,saj lahko pride do trenutne izčpanosti in nehote naredite napako.

x;)x Ker je vladarica danes na oblasti,bodo vse akcije in uspehi v veliki meri dodeljeni ženskam, seveda so možne tudi svetle izjeme.

Lep zaključek tedna in nekaterim tudi zadnji delovni dan želim! x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

x:Dx  x:Dx  x:Dx  :palec: pri meni vse drži! moja akcija je bla uspešno izpeljana in sedaj lahko brum brum po cesti grem. x;)x

sej res ja brum brum po cesti grem :D haha tole si morem v avto napisat, za tiste dni ko se pripeljem dol k vrhniki pa me pričaka megla....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Karta XIIII-Zmernost in ciganska-Vdova

x;)x Imejte potrpljenje, saj vam bo ukvarjanje z danimi okoliščinami prineslo dober rezultat,veliko razmišljate in ste v bistvu zadovoljni.

x;)x Bodite zmerni,saj prijateljstvo na vas dobro vpliva,le vsake toliko časa se morate spomniti in ga utrjevati.

x;)x Sprejemanje realnosti vam daje tudi dobro sprejemanje kompromisov, kar marsikomu ni ravno dano,potrudite se, ne bo vam žal!

Lepo,uspešno soboto vam želim! x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Karta III-Vladarica in ciganska-Hiša

x;)x Vse za akcijo, razvoj in napredek, to je vaše geslo in uspeva vam še bolje, kot ste si predstavljali.

x;)x Danes bo spet povdarjen ženski vpliv,mati,sestra,prijateljica,žena,zato pazite, da ne naredite ali rečete kaj, kar vam bo kasneje žal.

x;)x Nekateri(e) so za dosego cilja pripravljeni skoraj na vse,zato previdno pri ljudeh,ki grejo tudi z glavo skozi zid, ne glede na posledice.

Želim vam lep prazničen ponedeljek! xsrcx

HONORE DE BALZAC

[

x;)x Pazite se samo vaše prevelike zagnanosti,saj lahko pride do trenutne izčpanosti in nehote naredite napako.

x;)x Ker je vladarica danes na oblasti,bodo vse akcije in uspehi v veliki meri dodeljeni ženskam, seveda so možne tudi svetle izjeme.

Lep zaključek tedna in nekaterim tudi zadnji delovni dan želim! x:Xx

no ja...sem ga že la zalomila.malo prepozno ,tole,pogledala.

Lep dan (bo skor noč :vragec: )

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Karta XV-Hudič in ciganska-Božje oko

x;)x Nasilje in opustošenje ne bo tako hudo,kot ste najprej mislili, vendar vseeno dovolj,da se boste podredili in vdano padli na kolena.

x;)x Nekdo vam bo svetoval nekaj, kar se ne bo izkazalo za ravno dobro investicijo in samo pozitivnost druge karte bo pomagala,da stvar ne bo šla čisto po zlu.

x;)x Bodite previdni komu zaupate, saj bi se lahko ta oseba okoristila z danimi informacijami in jih izkoristila v svoj prid.

Današnji dan bo malce napet,vendar ga boste z razumom in pravilnimi odločitvami dobro prestali! x:)x

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...