Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

Karta XVIIII-Sonce in ciganska-Zvestoba

x;)x Zmagoslavje, uspeh in sreča bodo tem slajši, ker boste dobili kar ste že dolgo želeli z vsem srcem.

x;)x Toplota, zadovoljstvo in naklonjenost vam pomenijo največ, če prihajajo od vam drage osebe.

x;)x Pokončnost, predanost in zaupanje so temelj vašega bistva, zato se ne pustite zmotiti zunanjim dejavnikom. Izkoristite svojo umetniško nadarjenost. Priznane vam bodo majhne usluge.

Upam, da bo tale sončna napoved pregnala dež! :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Karta XVIIII-Sonce in ciganska-Zvestoba

x;)x Zmagoslavje, uspeh in sreča bodo tem slajši, ker boste dobili kar ste že dolgo želeli z vsem srcem.

x;)x Toplota, zadovoljstvo in naklonjenost vam pomenijo največ, če prihajajo od vam drage osebe.

x;)x Pokončnost, predanost in zaupanje so temelj vašega bistva, zato se ne pustite zmotiti zunanjim dejavnikom. Izkoristite svojo umetniško nadarjenost. Priznane vam bodo majhne usluge.

Upam, da bo tale sončna napoved pregnala dež! :palec:

Hvala Contesa! x:Dx x:Ix :palec: Meni je tvoja napoved že pregnala dež iz srčka! x:Xx

Scio mi nihil scire

Karta XVIII-Luna in ciganska-Obisk

x;)x Bodite previdni, saj obstaja velika nevarnost zmote, izgube iluzij in škandala. Tega pa si verjetno niti najmanj ne želite.

x;)x Slab vpliv bo na vas pustil posledice kot so potrtost in brezvoljnost. Osebo vodijo skriti motivi, zato pazite na svoje reakcije.

x;)x Prizadevanje za lastno korist lahko povzroči površnost, ta pa pripelje do neželjenih komplikacij in zmot. Pojdite nekam, kamor bi morali že pred dnevi.

Sončen petek vam želim! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

zaenkrat se tale napoved ne uresnicuje x;)x JAZ IMAM PRAV SUPER DAN x:Dx je pa res, da ga se ni konec x^x
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Karta XII-Obešenec in ciganska-Vdova

x;)x Za vsako pridobitev je potebna tudi določena žrtev in odpovedovanje, zato se odločite sami pri sebi ali se vdate ali vztrajate?

x;)x Ste na prehodu k prelomni situaciji, čeprav ste še rahlo neodločeni že veste, da potrebujete nov red, pa četudi bo potrebno premirje.

x;)x Zunanji vplivi bodo igrali veliko vlogo, saj se boste odločali za nove cilje v življenju. Le tako naprej in uspeh je zagotovljen.

Lepo soboto vam želim! xsrcx

HONORE DE BALZAC

Karta III-Vladarica in ciganska-Vdova

x;)x Akcija, razvoj in napredek so na dosegu roke, samo stegniti se morate in jih zagrabiti v pravem trenutku.

x;)x Uspeh je na današnji dan zagotovljen vsem pripadnicam ženskega spola, saj se vam karte smehljajo. Torej izkoristite jih zase.

x;)x Če ste se odločile za nakupe, jih raje prestavite na kakšen drug dan, saj je danes velika verjetnost, da boste zapravile več, kot ste nameravale.

Lep ponedeljek! :palec:

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Karta III-Vladarica in ciganska-Vdova

x;)x Akcija, razvoj in napredek so na dosegu roke, samo stegniti se morate in jih zagrabiti v pravem trenutku.

x;)x Uspeh je na današnji dan zagotovljen vsem pripadnicam ženskega spola, saj se vam karte smehljajo. Torej izkoristite jih zase.

x;)x Če ste se odločile za nakupe, jih raje prestavite na kakšen drug dan, saj je danes velika verjetnost, da boste zapravile več, kot ste nameravale.

Lep ponedeljek! :palec:

- Se že stegujem... x:Dx :palec: (glavno, da se ne stegnem x;)x )

- Se mi smehljajo, se bi mi on tudi, če grem v akcijo? x?x x:Ix x:px :2src: Eh, čisto preveč prestrašena za kaj takšnega... xrolleyesx

- Kupiti nameravam eno komodo, glede na to, da jo ima že nekaj časa nagledano, mogoče kljub napovedi grem v akcijo danes... (sam mislim, da sem prelena danes:vio: ) :palec:

Krasen ponedeljek tudi tebi contesa! xsrcx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Karta XVII-Zvezda in ciganska-Želja

x;)x Vaša želja bo potešena, saj boste zadovoljili sami sebe in svoje rožnate perspektive. Usoda bo poskrbela,da bo tako.

x;)x Ne marate negotovosti in pretvarjanja,želite si tisto, kar veste, da lahko dobite, pazite pa, da ne boste segli previsoko, kajti padec z višine je lahko zelo boleč.

x;)x Preteklost in sedanjost se prepletata in s tem postavljate temelje za lepšo prihodnost. Na vas pa je, da jo uresničite. Malo več resnosti bo potrebno.

Naredite si sončen dan! x;)x x:Dx

HONORE DE BALZAC

Joj, manjka napoved... :sori: Me je zanimalo, kaj bo kej danes.... bom pa jaz napisala...

2 Wands, ciganska karta Tat

:inocent: Čas je že, da izberete pot, po kateri boste šli naprej. x^x

x:)x Ne odklonite pomoči prijateljev, če vam jo ponudijo. Če pa jo potrebujete, ne oklevajte in sami prosite zanjo. x;)x

:inocent: Pred kakršno koli odločitvijo se vprašajte, ali mogoče ne slepite sami sebe? Previdno, da ne boste sam sebi največji sovražnik. :o|o: xrolleyesx

Lep dan vam želim, izkoristite sonček! x:)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Karta XIII-Smrt in ciganska-Zvestoba

x;)x Zgodila se bo nenadna sprememba, nepričakovan preobrat,presenetljivi dogodki si bodo sledili eden za drugim.

x;)x Sami boste krivi izgube,uničenja in konca, če ne boste odreagirali na pravi način. Vaše nezaupanje in maščevalnost bosta udarec v prazno.

x;)x Dokončne spremembe in vplivi na globoki ravni lahko pomenijo globoke rane ali pa srečo v nesreči. Interpretacija je popolnoma vaša. Ostanite zvesti sebi.

Lep četrtkov dan vam želim! xsrcx

HONORE DE BALZAC

Karta III-Vladarica in ciganska-Ljubica

x;)x Akcija, razvoj in napredek bodo hodili z vami v korak, pa saj kako tudi ne bi,če ste si zamislili, da boste dosegli kar hočete.

x;)x Ženske bodo imele danes močan vpliv na vseh področjih, pa če to želite ali ne, nihče vas nikoli nič ne vpraša.

x;)x Pazite, da ne stopite komu ali še bolje kateri na žulj, ker ste potem lahko pripravljeni na nerganje, nagajanje in celo manipulacijo,tam,kjer je ne želite.

Lep petek vam želim in lepe praznike! xsrcx Napoved bom spet napisala v torek! x;)x

HONORE DE BALZAC

4 Swords in ciganska Tat

x:)x Danes je primeren dan za razmišljanje, za poglobitev vase. Vzamite si toliko časa zase, kolikor ga potrebujete! xscratchx

:inocent: Tudi vaša dejanja naj ne bodo izvršena v afektu, počakajte, premislite, da vam ne bo kasneje žal za izgubljenimi priložnostmi. :vio:

xOOx Bodite previdni v odnosih z ljudmi, saj vam nekateri iz koristoljubja ne kažejo pravega obraza. :o|o:

Uživajte v sončni soboti, zvečer pa na kresu! x:Xx xsrcx

Prince of Cups, Fortune

:P Dan dan ko tak, vodenat in ploden, veliko modrosti imate na razpolago...

:D sreče je več kot dovolj, če le počakate nanjo pridete na vrsto,...

:) dost posrečen dan... velik stvari se bo premaknilo, pa tko... ;)

Dobro jutro!

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino, tole je pa bilo rano jutro :eek:

Bomo pa čakali na srečo, če karte tako pravijo. x:Dx

Včeraj je bil čudn dan. Sodeč po novicah, je bilo veliko tragičnih dogodkov. Današnji mora biti bolj posrečen :palec:

Thanks Nino, da si mi pomagal... x:Xx xsrcx ...jutri me očitno tudi še ne bo na internet zgodaj, tako da vam pišem jutrišnje sporočilo že danes...

KARTI ZA JUTRI - 7 Coins, ciganska Nepričakovana sreča

xDDx Kar je bilo v vaši moči, ste naredili. Zdaj lahko čakate na sadove svojega dela. x^x

x:)x Kljub temu, da bodo rezultati vaših prizadevanj zanesljivo prišli, vam svetujem malo več potrpežljivosti. Uživajte v drobnih radostih življenja, dokler prepuščate usodi, da dokonča vaše delo! x;)x

x:)x Obeta se vam nepričakovano prijetno presenečenje! x8Dx

Lep večer in lep dan jutri!! x:Xx xsrcx

Hmmhm :P hja ja :D so napovedi zgodnje zadnje čase... js sem eno zjutraj.. še preden sem šel spat... ti eno zvečer še preden je dan :D ...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

jz pa si rečem da grem pogledat če so karte kej zadele.. pa vidm da mamo že za današnji dan napovedan...wow :wOOt: noro... ja nč pol grem pa kr uživat.... x;)x kjulska napoved x:o)x
spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...