El Nino 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica Katja, hvala za tole A vidva to malo tekmujeta? Lahko pa vsak za eno karto povesta, da najdeta sredino Da se ne bosta še stapla tu gori Melodie, midva sam sodelujeva... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 in to dobr Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 mmmmmmmmm tud men danes diši na vse lepo,že tole jutro uhhh kolk energije mi je dalo jupieeeeeeee Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 danes bo pa spet pestro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Ribica Katja in Nino, hvala za vajine napovedi jutri že lahko prevzamem vajeti! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Contesa, no problem Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Karta V-Hierofant in ciganska-Veselje Milost,prijaznost in dobrota se vedno obrestujejo, čeprav imate včasih občutek, da morate kar malo počakati. Pa vendar se izplača. Vaša inspiracija bo dobila krila, ker imate pred seboj nekaj, kar si želite realizirati. Skromnost,predanost in uslužnost vam bodo samo v pomoč. Vaša pomanjkljiva dejavnost in neprepričljivost sta posledica strahu pred resnico in nerealnega gledanja na okoliščine. Lep začetek delovnega tedna vam želim! P.s. Ribica, všeč mi je tvoja muca v ikonci! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Hmmmm.... pismu.... tale napoved mi kar da malo mislit... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/Oogle_anim.gif ....mucek pa je bil od mojega.... pa sva ga mogla v soboto peljat uspavat... ....drugače pa thanks.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Karta VI-Ljubimca in ciganska-Sreča Ljubezen, privlačnost, popolnost in harmonija, vas bodo povsem prevzeli,opravljeni preizkusi bodo temelj za zanesljivost in zaupanje. Zapeljivost, romanca in strast, bodo poskrbeli,da se bo ves čas nekaj dogajalo in to tisto, kar si želite. Želite si svobode čustev in ste popolnoma ravnodušni do posledic, zanima vas samo sreča in dobro počutje. Naredite nekaj zase. Preživite lepo sredo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Like it... Like it a lot... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 NICE!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Karta XVIIII-Sonce in ciganska-Hiša Zmagoslavje, uspeh, sreča in izpolnitev, bodo prišli ravno ob pravem času,da vam bodo povrnili elan in željo po nadaljevanju.Priznane vam bodo majne usluge, na katere ste že skoraj pozabili. Prevevala vas bo toplota, zadovoljstvo in naklonjenost, saj se že dolgo niste počutili tako prijetno in sproščeno.Nov prijatelj ali prijateljica, bo dala vsemu drugačen pomen. Pokončnost, predanost in zaupanje vam bodo pomagali, da boste ravnali v skladu s svojimi prepričanji in hotenji. Osvobodili se boste spon, ki vas vežejo. Oblaki ne morejo pregnati dobre napovedi. Uživajte! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Jupiiii....lepa napoved contesa... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pokončnost, predanost in zaupanje vam bodo pomagali, da boste ravnali v skladu s svojimi prepričanji in hotenji. Osvobodili se boste spon, ki vas vežejo. Uh,to ne bi bilo slabo... (glede spon).Thnx Conti,za lepo napoved. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 super. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Kje je ta dobra napoved. Jest mam cist katastrofalen dan. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Karta XVIIII-Sonce in ciganska-Hiša Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Pozdrav obema!Vidim,da zdaj spet oba delata in nas razveseljujeta z napovedmi,najlepšimi tistimi,ki so pozitivne.Draga ribica Katja,si imela kr prav,da se bo glede denarja zavleklo in to zaredi ene same štampiljke.Še vedno je vse u zraku,pa me zanima,kako je reagiral moj nadrejeni,ko sem ga za nekaj prosila.Zanima me predvsem njegov odziv in kakšen bo njegov odgovor na vse to.Lahko odgovorita oba.Hvala že vnaprejželim vama čim lepši dan. BYY xrosex GAEL xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Karta III-Vladarica in ciganska-Ljubimec Akcija, razvoj in napredek bo v ženskih rokah, kar bo vsaka znala dobro izkoristiti. Uspeh zagotovljen, če boste znali ravnati prav v pravem trenutku. Vaše ravnanje bo v veliki meri odvisno od vas samih, saj lahko samo vi naredite določene spremembe in zasuke v življenju in karieri. Pazite se zapravljanja,ženske zvitosti in solz, ki lahko izzovejo drugačno reakcijo pri vas samih, kot ste želeli. Lep petek vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Karta XX-Sodba in ciganska-Potovanje Odločnost in vaša odločitev, bo pripeljala do razvoja in boljšega zaključka kot bi si lahko želeli. Poskušali boste dokazati svojo upravičenost, saj niste oseba, ki bi se kesala svojih dejanj, če veste, da ste bili predani in storili vse, kar je bilo v vaši moči. Pokazala se bo dobra priložnost, za novo rojstvo in nov red, od vas pa je odvisno kaj boste naredili s ponujenim! Lepo sončno soboto vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 super napoved. Hvala conty Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 ...jaz pa čakala na napoved.... ...kaj bo finega... Page of disks, ciganska Ljubica Čeprav je nedelja, se potrudite in naredite kaj koristnega na področju dela/študija, pripravite se za naslednji teden. Sami ste krivi, če ne znate oceniti svojih sposobnosti in si naložite preveč. Ne ugriznite v več, kot lahko prežvečite. x!x Dan bodo zaznamovale ženske... potrudite se za svoje in jim izkažite pozornost. Lepo in sončno nedeljo vsem! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 tnx fiši Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 o katja super Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Karta IIII-Vladar in ciganska.Denar Uresničilo in izpolnilo se bo tisto, kar ste si želeli že nekaj časa, bogastvo in avtoriteta bosta igrala ključno vlogo. Vaš neupogljiv značaj, sposobnost vodenja in vaša vztrajnost vam bodo končno pomagali do željenih rezultatov. Moški vpliv bo danes viden na vseh področjih, obvladovanje in neposreden pritisk od kompatentne osebe. Uspešen začetek novega delovnega tedna vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.