Melodie 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Behi faca Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi <{POST_SNAPBACK}>Behi faca Hvala. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Hm, kje je Conti? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, kje je Conti?šla je Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>šla je Kam? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Stran.xyesy Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Fuck. Zakaj? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 jah, saj pa mora met počitnice a ne? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zato,ker so eni preveč pametni in se vtikajo tja kamor ni treba!! Jebemti folk! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jebemti folk! ma na dopustu je. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Evo za danes... Knigth of Wands, The Emperor hja danes je res krasen dan... kot iz sanj lalalalala, zihr bo vreme prečudovito, lepo in sončno tako da se je pametno it mal sprehodit ali pa ukvarjat s kakim športom, mrbit za začeti dopust, torej akcija do konca, gremo ven vsi! pa mal razgrajat po vesolju.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 he he he...razgrajat po vesolju.... ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he he...razgrajat po vesolju.... ... hehe da nebo kak astronavt reku da on pa ne more... sem mal razmislil tud za biznis zna bit zelo dobro za sklenit kako pogodobo, torej če je kaj za narest kar... energije bo ogromno.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 a zato se men ne spi tako strašno...glede na to, da mam že kakšen teden premal spanja, se mi zdi, da to več kot odlično prenašam danes.... ....thx nino Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 tenkju nino Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Death, Prince of Wands... Hja dan bo na skrajnih mejah... prav prelomen;)... nekatere stvari se bodo uredile nekatere bodo pač odpadle.... če bi radi končali kako stvar ki vas že dolgo muči, potem je danes pravi čas za "odstrel" razmislite malo potem pa kt na svojo pot... pozorno tudi na cesti malo lažjo nogo pa mal počasnejše ovinke... sicer pa najbrž spet veliko akcije... le malo bolj resno kot včeraj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 "odstrelske vaje"...hi hi hi...ful dobra ideja.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmiška 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Hmm da nekaj končas in začneš na novo - ma ni ti to slabo. Hvala bogu, da je nekoliko vpliv vremena lažji komaj sem se naspala ... Lep sončen dan vsem ki ste na foromu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> če bi radi končali kako stvar ki vas že dolgo muči, potem je danes pravi čas za "odstrel" razmislite malo potem pa kt na svojo pot...... Hey, Primorc ... hvala za vzpodbudo a se je treba tud ozirat na druge dotične (čustva) al pa pičit čist zase .... saj veš, če si v neki stavri, pol ponavadi nisi sam in ko nardiš "odstrel" ni nujno, da je samo eden "mrtev" Imej se lepo:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 ooo, priden elnino Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 The Empress in ciganska karta Sreča Danes je izjemno ploden dan, čeprav je petek, bi se vam izplačalo, da se malo potrudite pri delu, uspeh ne bo izostal! Spremljala nas bo sreča, morda dobimo kakšen denar ali pa bomo na splošno zadovoljni. Močan vpliv imajo ženske, poizkusite se ne spričkati z njimi ali kaj podobnega, da boste optimalno izkoristili srečo! Lep dan, pa še lepši vikend, ki mu sledi, vam želim! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 hihi napoved ne zaostaja za lepoto dneva pridna Katja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmiška 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Katja super napoved tudi jaz želim vsem lep vikend Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> hihi napoved ne zaostaja za lepoto dneva pridna Katja meni gre pa en... ne hvali dneva pred nocjo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 pridna katja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.