Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

Evo za danes...

Knigth of Wands, The Emperor

;) hja danes je res krasen dan... kot iz sanj lalalalala, zihr bo vreme prečudovito, lepo in sončno

:) tako da se je pametno it mal sprehodit ali pa ukvarjat s kakim športom, mrbit za začeti dopust,

:P torej akcija do konca, gremo ven vsi! pa mal razgrajat po vesolju....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>he he he...razgrajat po vesolju.... x:Dx  x:Dx  x:Dx ... :palec:

hehe da nebo kak astronavt reku da on pa ne more... ;) :D sem mal razmislil tud za biznis zna bit zelo dobro za sklenit kako pogodobo, torej če je kaj za narest kar... energije bo ogromno....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

a zato se men ne spi tako strašno...glede na to, da mam že kakšen teden premal spanja, se mi zdi, da to več kot odlično prenašam danes.... x:px ....thx nino

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Death, Prince of Wands...

:( Hja dan bo na skrajnih mejah... prav prelomen;)... nekatere stvari se bodo uredile nekatere bodo pač odpadle....

:) če bi radi končali kako stvar ki vas že dolgo muči, potem je danes pravi čas za "odstrel" razmislite malo potem pa kt na svojo pot...

:P pozorno tudi na cesti malo lažjo nogo pa mal počasnejše ovinke... sicer pa najbrž spet veliko akcije... le malo bolj resno kot včeraj...

<{POST_SNAPBACK}>

:) če bi radi končali kako stvar ki vas že dolgo muči, potem je danes pravi čas za "odstrel" razmislite malo potem pa kt na svojo pot......

Hey, Primorc xsrcx ... hvala za vzpodbudo :palec: a se je treba tud ozirat na druge dotične (čustva) al pa pičit čist zase x?x .... saj veš, če si v neki stavri, pol ponavadi nisi sam in ko nardiš "odstrel" ni nujno, da je samo eden "mrtev" x;)x

Imej se lepo:)

The Empress in ciganska karta Sreča

:flower: Danes je izjemno ploden dan, čeprav je petek, bi se vam izplačalo, da se malo potrudite pri delu, uspeh ne bo izostal! xDDx

xrainbowx Spremljala nas bo sreča, morda dobimo kakšen denar ali pa bomo na splošno zadovoljni. x^x

x:px Močan vpliv imajo ženske, poizkusite se ne spričkati z njimi ali kaj podobnega, da boste optimalno izkoristili srečo! x8Dx

Lep dan, pa še lepši vikend, ki mu sledi, vam želim! x:Xx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...