Mick 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 2 ciganski karti....misel in obisk veliko boste premišljevali o svojih občutkih, razmišljali o preteklosti in prihodnosti in delali analize svojih preteklih dejanj. delo, ki ga imate že dolgo v načrtu bo končno dobilo pravi smisel za realizacijo. srečali se boste z nekom, ki ga že dolgo niste videli in ponovno bodo v vas oživeli pretekli spomini. Izkoristite sončno soboto in počnite tisto kar si najbolj želite. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 o Mick, a si karte vrgu tista tretja točka mi je všečna lep vikend tebi in... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 oo Mick, tudi šlogar Jutri pa sem jaz na vrsti, no naj bi bil, samo me bo nekdo nadomešal, gremo na dolenjsko Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 2 of disks, 2 of cups poiscite eno prijetno mesto v tejle nedelji se udobno zleknite in malo postavite stvari v pravo smer... kak romatnicen vecer v dvvoje bi bil idealen za danasnji dan... tako da naj vam to ne uide... lahko pa seveda opravite tudi kaj dela, malo pospravite po hisi pa tako naprej... spremenite stvari na lepse... eno cudovito nedeljo vsem skupaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 jst bom likala ElNino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 romantičen večer, ja.... a nej si ga narišem? Pospravlala pa tud nom....hočm drugo napoved! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>romantičen večer, ja.... a nej si ga narišem? Pospravlala pa tud nom....hočm drugo napoved! hehe Pikica, tvoj vecer bo res bolj zurersko obarvan pojdi kaj ven... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 eh, ne vem, če bo. Sm bla včer na pikniku, na roj. dnevu, tko da ne vem, če se mi da dons žurat. Mogoče grem rolat, pa pofarbat me morjo...pa še delam jutr. Kšn film z Banetom mogoče, v mesto se mi ne da....mogoče me bo prepriču, sam ne vem....ene dve me zdej žicata, da grem v city park z njima, v šoping, pa se mi tooooooooooooooooook ne da. :xx!: Kej druzga mi napovej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Madona Mick, ti si pa totalno zadel včerajšnjo napoved pa sem mislila da je Contesa profič Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 No, dans jo že imate, pa da se ne trudim ............... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 mogoče bi bilo pa zanimivo še tvojo napoved prebrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Ok, pol pa ena še za preostanek dneva...... 2 ciganski karti......oficir in sreča izkoristite svoje razpoloženje in počnite tisto kar vam bo razveselilo dušo in srce, pregnalo malodušje in vas napolnilo z radostjo in veseljem. pri tem naj vam pomaga vaša boljša polovica, saj je prijetno preživljanje prostega časa odvisno od obeh. ne hitite, prepustite se in uživajte v trenutkih, ki vas obhajajo ter jih zadržite čim dlje. Nedelja je še dolga. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Mick, teb pa tole laufa! Skrit talent? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Za vse, ki ste pogrešali moje napovedi! Ciganski karti Sreča in Otrok Otroci znajo biti srečni, ker na vse gledajo iz zelo preproste perspektive, ali jim je lepo ali pa ne. Odrasli znamo te stvari veliko bolj zakomplicirati. Naredimo si lep dan, saj je potrebno tako malo, da se lepo in dobro počuitimo, da se je vredno za to vsaj malo potruditi. Lepi trenutki nam bogatijo življenje in nas spremljajo v naših slabših dneh, zato si jih naredimo čim več. Lep dan vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 WB, Contesa. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Wuwuwuhuuhuuu contesa welcome back, pa hvala za precudovito napoved.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 contesa hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 o kul, tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Contesa, lepo da si nazaj! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bunnyJ 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 napoved ravno prava za današnji dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Hvala vsem za dobrodošlico! Ciganski karti Hiša in Izguba. Vaša stabilnost vam velikokrat pomaga, da stvari vidite s pravega zornega kota in ne takšne kot se zdijo na prvi pogled. Včasih mislite, da je določena izguba strah in poraz, a kmalu ugotovite, da le korak, ki ga je potrebno opraviti, če želite dobiti tisto kar si želite. Zaupajte svojim instinktom, saj vas nikoli ne razočarajo in vam dajejo smer po kateri se ravnate. Potrebno jih je znati samo pravilno interpretirati. Kljub oblačnosti naj vam dan mine bliskovito in uspešno! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala vsem za dobrodošlico! Ciganski karti Hiša in Izguba. Včasih mislite, da je določena izguba strah in poraz, a kmalu ugotovite, da le korak, ki ga je potrebno opraviti, če želite dobiti tisto kar si želite. Zaupajte svojim instinktom, saj vas nikoli ne razočarajo in vam dajejo smer po kateri se ravnate. Potrebno jih je znati samo pravilno interpretirati.Kljub oblačnosti naj vam dan mine bliskovito in uspešno! Contesa.... spet pozdravljena med nami Jp, včasih je potrebno veliko strahu in izgub, da pridemo do stavri, katere si močno želimo ... ko pa bi v vseh situacijah znali dobro interpretirati instinkt, bi res vedno hodili po "idelalni" smeri Lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Tak to contesa a ... hm nice Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.