El Nino 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 evo nisem bil zihr al bo contesa danes pisala napoved al ne sam zgleda da bom zdej js nadomeščal do torka zihr pol pa mrbit še kdo vskoči če se kdo javi za kake 3 dni? hihi ... evo vam napoved dneva! Ace of Cups, 10 of disks - Wealth lep deževen dan, v katerem ste s srcem v oblakih in z nogami trdno na tleh... oblaki se bodo razjasnili, sonček bo posvetil v vašega srčka, danes bo lep umirjen dan, napolnjen z lepimi stvarmi, le zgrabiti jih je treba... morda se lahko predate tudi kakemu zapravljanju, danes vas bo vodila srečna roka pri nakupih, morda pa celo kaj zaslužite po poti, čeprav najbrž predvsem privarčujete... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> morda se lahko predate tudi kakemu zapravljanju, danes vas bo vodila srečna roka pri nakupih, morda pa celo kaj zaslužite po poti, čeprav najbrž predvsem privarčujete... Torej sem se včeraj prav odločila, ko sem preložila shopping na danes Hvala El Nino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 vau nino, saj če boš rabil lahko jaz vskočim noter :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Princess of wands, the empress danes bo res lep dan, vse nam bo šlo dobro od rok pa tudi od nog... čas za uresničevanje svojih idej, morda čudovit dan za skuhat kako odlično kosilo, in kake druge podobne opravke... tak lep ženski dan, ko se da veliko narediti in postoriti, ne zapravljajte ga za lenobo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 hehe Nino Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Pogrešam sporočila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 uu sory .čist pozabil No ok, danes izbral:Vladar in 2 časi Danes je dan za moške, tako da se ne čudite če bo kakšen tipčke prišel do vas in vam ponudil pijačko Ženske!Pazite da ne užalite moškega ponosa :!: Zelo romantičen dan, pojdite s partnejem ven na zmenek, če pa ste samski, pa pojdite sami s sabo ali pa s prijateljem Danes bo vlažen dan, ampak naj vas vlaga v zraku ne ustavi pred vašimi načrti Lep in krasen dan vam želim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 res je dan za moške..men še ni nehal telefon brnet... sam kaj ,ko ne vem s kom na pijačko..k so vsi tako fajn.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ženske!Pazite da ne užalite moškega ponosa :!:Že spet? Saj to je treba ves čas pazit Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> res je dan za moške..men še ni nehal telefon brnet... sam kaj ,ko ne vem s kom na pijačko..k so vsi tako fajn.... hehe, enega pa boš ja izbrala <{POST_SNAPBACK}>Že spet? Saj to je treba ves čas pazit Hvala.Sam danes še bolj Zgleda da so nekateri zlo občutljivi danes Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam danes še bolj Zgleda da so nekateri zlo občutljivi danes Bom poskusla bit tiho Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ne sam moški, ženske tud aja <{POST_SNAPBACK}>Bom poskusla bit tiho hehe, saj če ti kdo gre fejst na živce je danes fajn dan da ga prizadeneš, ker vlada ima znak ovna, in ovni so bolj občutljivi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Sodni dan in kralj čas Danes boste kar prekipevali od energije, počutili se boste prerojenege, in z užitkom opravljali vaša opravila. Danes bodo ljudje bolj prijazno do vas kot ponavadi, in tudi radodarni bojo Danes je super iti na sprehod v dežu, energija vode vas bo napolnila z vežimi zamislimi Lep dan, in uživajte Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Danes bodo ljudje bolj prijazno do vas kot ponavadi, in tudi radodarni bojoA daj? Da to vidim... Včeraj sem bila ves dan lepo tiho, ampak zvečer me je pa en moški napadel z besedami. Vrnila seveda :xx!: Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>A daj? Da to vidim... Včeraj sem bila ves dan lepo tiho, ampak zvečer me je pa en moški napadel z besedami. Vrnila seveda :xx!: Hvala kot sem rekel, da so bli mal tečni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Karti:Hudić & Moč Če se boste danes napotili reševanja težav, vam bo spodletela, raje počakajte na pravi trentek. Danes se boste počutili ujetega v začaranem krogu, ampak stvari niso tako hude kot se zdijo. Danes boste pri svojih opravili se super izkazali Poskrbite da bo vaš šef to videl ;D Lep dan Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Sory da zamujam 7 Palc. Danes bodo vas ljudlje nekaj napadali in vam očitali stvari, ne jemljite si tega k srcu Pogumno proti vašim ciljem Danes je super dan da jih uresničite. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 The Empress, The Emperor Danes, sta oba spola lepo enakovredna, v harmoniji vladata svetu... Dosežemo lahko praktično karkoli kjerkoli v čemerkoli pozitiven dan, lepa nedelja... Naredite vse kar želite... vladajte prevzemite, pobudo, hja... bodite kdor ste... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Jah zdej je pa počas že konec dneva..... Pa men je za dons žal, da sem "prevzela pobudo".... Bolš bi blo, da bi bla tih.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Dajmo današnji, na videz turoben, dan olepšat z eno bistro napovedjo Ciganski karti SODNIK in DARILO Morda se boste danes soočili z ali morali sprejeti kakšno odločitev - premislite/storite, ne odlagajte tega na "jutri" ... Dan bo pozitivno prežet, pogled na svet okoli vas bo optimistično naravnan - znajte to pravilno izkoristiti! Skratka odprite srce, zaupajte si - v vas je tisto, ki vam daje moč, da se boste po današnjem dnevu polni zadovoljstva zazibali v sanje. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 uu super, jooj a veste da sem čist pozabil na to Upam da mi ne zamerite Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 behi saj si bil čist dost priden v soboto sem bolj js pozabil na to hihi no gremo... Victory (6 of wands), pa Dominion (2 of wands) Lep ognjevit dan, pazite da ne bo ogenj v strehi,... ukvarjajte se s športom veliko energije je v vas, pripravljeni ste na nove zmage... hja danes lepo vodit ovčke naokrog, naj se ve da ste vi šef... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 super Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 behi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.