Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

Aha, 4 palice in 4 čaše :D

x;)x danes boste brez težav opravljali svoje delo, imeli boste občutek polnosti xokx

x;)x S5 boste obujali spomine, in se spomnili vseh lepih dogodkov, ki ste jih doživeli v preteklosti x:Dx

x;)x Ognjena znamenja pozor! Zelo je možno da danes ne boste prepričani ali čutite/delate prav, ampak naj vas to ne zmede, jutri bo s5 vse po starem :D

Lep dan, še naprej x:Xx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

Wow Behi, ti pa si danes dbest zadel, čist v nulo :2src:

Jaz sem Petra in sem eno ognjeno znamenje x:Dx

Zdaj se mi pa še tak po *oink*oink* smeji...zihr mi je kava v glavo udarla...SPET x:Dx Stever Urkel/Nanny Fran style smeh x:Dx x:Dx x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>

x;)x Ognjena znamenja pozor! Zelo je možno da danes ne boste prepričani ali čutite/delate prav, ampak naj vas to ne zmede, jutri bo s5 vse po starem :D

Lep dan, še naprej x:Xx

Hja dones zjutrej sem bil ornk zmeden, al je blo kej dobr al ne, al dolgčas al zabavno al.... hja :P :inocent:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>a si se spomnil  x;)x

saj nisem bil jaz na vrsti :wOOt: :D

<{POST_SNAPBACK}>Wow Behi, ti pa si danes dbest zadel, čist v nulo :2src:

Jaz sem Petra in sem eno ognjeno znamenje x:Dx

Zdaj se mi pa še tak po *oink*oink* smeji...zihr mi je kava v glavo udarla...SPET x:Dx Stever Urkel/Nanny Fran style smeh x:Dx  x:Dx  x:Dx

Emm, čist v nulo? To je mogoče dobro ali slabo :blink: da pri nam to pomeni da si čist sfulal ;)

Kaj pa si za znamenje :?: :blink:

Firbec matra x:px x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Hja dones zjutrej sem bil ornk zmeden, al je blo kej dobr al ne, al dolgčas al zabavno al.... hja :P  :inocent:

hehe, ognjeno znamenje si? :huh: kaj pa :?: :D

;) Behi Oven sem... as ognjeno as it gets...

;) in ko smo lih pri ovnih, karta za dane The Emperor, ovnova karta, in še Prince of Disks,

:) Prijetno delo vam želim vsem, naporen dan veliko bo narejenega, zelo bomo pridni...

:P če je treba malo energije stisnit, pa mal pomislit kak bi blo kaj boljš pa tk, danes je pravi dan...

:D hjaja ;) tud kak šport delo na sebi mrbit, ane ;) ampak danes bo all work... ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja sej, the emperor je meni zlo tramsta karta, pri meni sedi vladar na stoli, ki ima tam ko ma glavo, gor špice na njih pa 2 ovna, in se mi pač zdi da je trmasta :D Kar je včasih zlo dobro xokx

Ja nino, saj jaz sem tudi zelooo ognjeno znamenje :D Enostavno ne prenesem vode, nima je rad, predvsem pa ne mrzle, tako da rabiš nekaj časa da me v bazen zvlečeš ali pa v morje :P

sej res sporočilo za danes .... :P

3 of disks- work, Knigth of wands...

:D danes bo all work, veliko se bo postrolio pa tako, naprej ogromno produktivne energije...

:P ker ste že tako pridni, lahko greste popoldne malo na sprehod, in zvečer na kak vroč žur...

:) hja zabavat se lepo, nove ideje bodo kar padale iz vas, tako da ponucajte ta zagon ki ga imate...

<{POST_SNAPBACK}>a je teb tud današnja napoved všeč  x:Dx  x:o)x

Ja, zdej mi je! x;)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>sej res sporočilo za danes .... :P

3 of disks- work, Knigth of wands...

:D danes bo all work, veliko se bo postrolio pa tako, naprej ogromno produktivne energije...

:P ker ste že tako pridni, lahko greste popoldne malo na sprehod, in zvečer na kak vroč žur...

:) hja zabavat se lepo, nove ideje bodo kar padale iz vas, tako da ponucajte ta zagon ki ga imate...

:palec: x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

:D ;) evo danes bom "early" še pred večerom ;) hihi :D

The Chariot, The Sun...

;) Danes je res krasen dan, kot iz sanj lala, vreme bo najbrž malo lepše od napovedi, odpravite se na obisk k kakemu prijatelju, morda...

:P premaknite stvari v višjo prestavo, uživajte v sreči, ki vam jo namenja sonček...

:D in ne pozabite izkoristiti mobilnosti kočjaža, ki vas vozi naokrog... pojdite na lepše...

Karta IIII-Vladar in ciganska-Ljubezen

x;)x Uresničili in izpolnili se bodo vsi vaši zastavljeni projekti, pomagala vam bo avtoriteta in neupogljiv značaj.

x;)x Vaša vztrajnost in sposobnost vodenja bosta prinesla željene rezultate, danes je vaš dan, saj lahko sežete do tja kamor hočete.

x;)x Obvladovali boste svojo okolico in podrejene, neposreden pritisk vas bo naredil še močnejše. Zadovoljni boste sami s seboj in s svojo okolico.

Uspešen ponedeljek vam želim! :palec:

P.s. Hvala Ninkotu, Behiju in 5trci za nadomeščanje pri napovedih! xsrcx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Karta I-Čarovnik in ciganska-Nekaj denarja

x;)x Samozaupanje, volja in spretnost so atributi, ki vam pomagajo uresničiti vaše želje in so ključ do uspeha.

x;)x Potrebujete samo malo pobude in vaša ustvarjalnost in izvirnost ter smisel za umetnost bodo prišli do pravega izraza.

x;)x Prilagodljivost in znanje boste izkoristili za dodaten zaslužek, prav tako pa boste spregledali trike s katerimi vas bo nekdo želel pridobiti za svojo stvar.

Lep dan sredi tedna vam želim! x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Karta XIIII-Zmernost in ciganska-Vdova

x;)x Potrpljenje in ukvarjanje z danimi okoliščinami vam bo vzelo veliko časa, samo je to edina pametna stvar, ki jo lahko trenutno naredite.

x;)x Vaša zmernost in razmišljanje vas bosta pripeljala do zadovoljstva, saj na vas dobro vpliva prijateljstvo, ki se ga splača negovati.

x;)x Sposobnost za kompromise in sprejemanje realnosti vam bo pomagalo skozi vse zastavljene ovire, ki pa za vas ne predstavljajo prehudega napora.

Uživajte v četrtkovem sončku! x:)x

HONORE DE BALZAC

Karta XVIIII-Sonce in ciganska- Denar

x;)x Doživljali boste zmagoslavje, ker vam bo uspelo tisto kar ste si želeli, srečni boste, saj bo uresničitev planov tudi za vas nekoliko presenetljiva.

x;)x Toplota, zadovoljstvo in naklonjenost vas bodo spremljali v današnjem dnevu in razpoloženju.

x;)x Pokončnost in predanost vas bosta pripeljala do manjših zaslug pri nekem dogodku. Izkoristite današnjo umetniško nadarjenost.

Lep zaključek tedna vam želim. x;)x

HONORE DE BALZAC

Karta XVII-Zvezda in ciganska- Veselje

x;)x Vaše upanje bo izpolnjeno, zadovoljene bodo vse vaše današnje želje, rožnate perspektive se realizirajo, saj tako hoče usoda.

x;)x Pred vami je pohod k novim obalam. V poslu se tega sicer nekoliko bojite, po drugi strani pa že nestrpno čakate.

x;)x Preteklost in sedanjost se tesno prepletata in pripravljata tla za prihodnost. Dober znak, le tako naprej.

Lepo soboto vsem! xsrcx

HONORE DE BALZAC

Karta VIII-Pravica in ciganska-Otrok

x;)x Pravičnost, razumnost in ravnotežje moči vam bodo pomagali, da boste ukrepali pravilno in ne v skladu s prepričanjem.

x;)x Harmonija vas bo spremljala, ker je čast vaša vrlina, nedolžnost v nekaterih stvareh pa vam prinese več, kot če to ne bi bili.

x;)x Ker imate poštene želje, so to dobri obeti, poslušali boste nasvet in naredili nekaj dobrega, čeprav dobrodelnost, ni ravno vaša vsakdanja vrlina.

Sončno nedeljo vam želim. :palec:

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...