Mick 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 pravljični karti "ljubezen" in "harmonija" vzamite si čas in pocartajte svoje drage pozorno jim prisluhnite in ne zadovoljite se samo z bežnimi dotiki zvečer zaspite v objemu z njim (njo) in jutri boste v "moje sanje" napisali nekaj čudovitega Lepo cartljivo nedeljo vam želim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 A to je po novem dve napovedi in potem se lahko odločiš, katera ti je bolj všeč Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Sicer sta mi obedve ok ......osebno predlagam uresničitev druge. ...no dober no, lahko v kombinaciji s prvo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Karta V-Hierofant in ciganska-Potovanje Milost, prijaznost in dobrota bodo danes hodili z roko v roki, svet se vam bo zdel dober in lep. Dobili boste spodbudno inspiracijo. Skromnost, predanost in uslužnost se vam bodo obrestovali. Ne bodite pomanjkljivo dejavni zaradi strahu pred posledicami. Okolica vas ne more prepričati proti vaši volji, čeprav na določene stvari gledate nerealno in z drugačnega zornega kota. Lep ponedeljkov dan vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Karta XII-Obešenec in ciganska-Poroka Včasih je potrebna kakšna žrtev in odpovedovanje, da dosežemo takšen prehod, kot si ga želimo doseči. Prelomna situacija je lahko naš izziv, čeprav smo včasih nekoliko neodločeni, premirje pa lahko predstavlja tudi pripravo na povračilo. Zunanji vplivi bodo velikega pomena, saj nas bodo pripravili, da se bomo odločili za nove cilje v življenju. Naj se vam naredi uspešen dan! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Zakaj ni več sporočil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 jaz jih tudi pogresam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 contese ni ?..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 It's another manic monday, 6 of cup pleasure, The sun.. hja Lep Sončen dan sonček mi udarja na okno da je kar veselje in zgleda, bo res krasen dan, porabite ga za drobne stavri, prijatelje druženje, male užitke... ne se bat kam popotovat, ne predaleč, kratek oddih nastavljanje sončku, en malo športa... posvetite kako urco najdražjim in jim polepšajte par trenutkov... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Bom poizkusila nadomestiti Conteso! Karta Jeza in Otrok Težavno obdobje se bo počasi zaključilo, saj so se stvari dokončno razjasnile in tudi vam tako najbolj ustreza. Pred vami je nov izziv, lahko poslovni ali zasebni. Spremembe bodo zelo pomembne za vas same in vašo okolico. Izkoristite dan kar najbolje in naredite tisto kar veste da morate. Za druge naredite tisto, kar bi želeli da drugi naredijo za vas! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Mi je všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Karti Otrok in Nesreča Novost, ki bo vstopila v vaše življenje, vam v začetku prinesla nekaj težav, vendar se bo kasneje izkazalo, da je bila sprememba nujno potrebna. Najlažje za vas bo, če sprejmete spremembe in v njih poiščete nov izziv. Ne pustite se črnim mislim, raje se sprostite in si privoščite kaj za svojo dušo. Pustite se razvajati in tudi sami razvajajte svoje najbližje! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 wiii niagarca piše napovedi dabest Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Ta sporočila bi lahko bolj redno pisali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Conti je bila bolj pridna! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Karti Zvestoba in Sreča Najbolje za vas bo, če boste zvesti sami sebi, notranjim občutkom ter vsem vašim željam. Danes vas bo osrečilo tisto, kar ste najmanj pričakovali, na kar ste potiho upali in si želeli. Sreča vas bo spremljala povsod kamor boste šli, naredite tisto kar veste da morate in se posvetite tistim, ki jih imate radi. Dobra volja je najbolja, čeprav dežuje! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Zakaj več ne pišete sporočil? Kaj pa če bi prvi, ki pride sem, napisal sporočilo (tisti, ki to znate)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 jp...res bi lahko kdo prevzel..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
banana 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 se strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delfinka 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Brez ljubezni mi živeti ni.......a še kdo sameva na najdaljšo noč v letu? Citiraj Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 halozdaj pa lahko skupaj samevava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Brez ljubezni mi živeti ni.......a še kdo sameva na najdaljšo noč v letu? Verjetno jih je še kar veliko, samo na netu niso Myrjam Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 a tole pa ne laufa več? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Kaj naj ne bi laufal?? Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Karta za danes - 21.2.07 PRINCESA MEČEV Opazovali boste dejanja in besede drugih – preverjali jih boste, če se skladajo. Čas bo učinkovit le, če se ubranite svojega slabega razpoloženja in razpoloženja drugih z uporabo zdrave pameti, praktičnega razmišljanja in pomoči. Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.