amarilis 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Želja po ustvarjalnosti je res velika, zdaj rabim še znanje in sredstva . Lep ustvarjalen dan vam želim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 super, to rabim in to bom morala pocet ves dan, tako, da... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 imejte s sabo ritopucni papir.... resno pravim Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 8 MEČEV – dvom, zmeda V sebi ustvarjate »umske motnje«, ki jih ustvarjate z dvomom, zmedo, prekomirnim razčlenjevanjem in potrebo po nadzoru; gre za dve stvari, dva človeka, dve zadevi... V tem trenutku se ne odločajte, ker imate v glavi zmedo. Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 9 MEČEV V vas je izjemna samokritičnost, kar v sebi ustvarjate umsko prizadevanje ran s pomočjo misli. Trenutno je v vas izjemno strog notranji sodnik. ! Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 ja zelo sem stroga sama do sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 ja zelo sem stroga sama do sebe Preveč... Smotka moja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 XII.Obešenec Dan, ko boste razčiščevali stare ponavlajoče se vzorce in načine vedenja, ki vam ne služijo več. Smrt ega – vse kar je bilo skrito, se bo pokazalo. Stvari boste zmožni videti z drugega zornega kota. V vas bo globoka želja po spremembi. Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Dan, ko boste razčiščevali stare ponavlajoče se vzorce in načine vedenja, ki vam ne služijo več. V vas bo globoka želja po spremembi.Mhm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 V vas bo globoka želja po spremembi. Jo čutim, ker mi stari ponavljajoči se vzorci in načini vedenja ne služijo več . Lepo prežitivte dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 XII.Obešenec Dan, ko boste razčiščevali stare ponavlajoče se vzorce in načine vedenja, ki vam ne služijo več. Smrt ega – vse kar je bilo skrito, se bo pokazalo. Stvari boste zmožni videti z drugega zornega kota. V vas bo globoka želja po spremembi. očitno js prehitevam....vsaka karta, ki jo izvlečeš..je za en dan nazaj hecn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 super napoved Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 ravnokar sem ob kavi razmišljala o eni veliki spremembi...zdaj, ko tole berem je padla dokončna odločitev ...zdaj pa red in vztrajnost in ma, da mi rata x!x ma da ma! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 strinjam super napoved Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 zdaj lahko povem, da je bil vceraj eden najbolj hard dnevov letos...oz. kar dolgo prej, glede na dolocen aspekt mojega zivljenja.imela sem en tak sestanek...da tudi ce nimam nikoli v zivljenju nobenega vec hecam - bilo je res grozno, ampak istocasno sem samo gledala od zunaj nekako vse skup...zanimivo in poucno.res je bil pretres vzorca Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 5 ČAŠ - Globoko v sebi boste lahko čutili globoko razočaranje, ki je posledica tistega, kar se je zgodilo v preteklosti, a v vas še ni izgubilo svoje ostrine in globine. Razočaranje pravzaprav vodi v priložnost za preobrazbo, če se zavestno soočite in ga s tem tudi premagate. Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 o madona. Glede na to, da naj bi bil danes zaradi nekih dogodkov v preteklosti pomemben dan in ker vem da bo spregledan, bi tole znalo bit čisto resnično...hm kaj pa če je razočaranje že premagano? evo vse kaže na spremembe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Bomo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 aha1. razočarana, ker se nisem bolj pripravila na delo*2. razočarana, ker se bojim, da si delam utvarePreobrazba - poberem šila in kopita in grem naprej - mal se je treba zbrat, pa zmigat Mejte lep dan - zunaj je sonček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 zdaj lahko povem, da je bil vceraj eden najbolj hard dnevov letos...oz. kar dolgo prej, glede na dolocen aspekt mojega zivljenja.imela sem en tak sestanek...da tudi ce nimam nikoli v zivljenju nobenega vec hecam - bilo je res grozno, ampak istocasno sem samo gledala od zunaj nekako vse skup...zanimivo in poucno.res je bil pretres vzorca Tinka, drži se , pri meni je blo tut zanimivo, sam sem bil pripravljen, po mojem mailu sva se prvič srečala z uno sodelavko , še dobr da ostali niso pozorni opazovalci , jst sem z mojo luno navajen tut na kakšno ignoranco, zdej se pač ne poznava , mal mi je blo smešn vse skupaj, sem se pa nazaj držal, ker so bli še iz druge firme, pa s faksa zraven , no ko sva se srečala, mije odzdravila, sam nisem bil sam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 6 MEČEV Čas bo obarvan za logično in razumsko, skoraj znanstveno mišlenje, ki ga boste lahko uporabili. V vas bo močna sposobnost razčlenjevanja, analize in nepristranskega načina sporazumevanja, ki ga bodo vsi z lahkoto razumeli Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Super Ravno danes moram zaključit ene stvari - pa bom morala uporabit velik logičnega in razumskega mišljenja. Hvala bohu . Mejte lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 A to je to torej --- okrepljen razum všeč mi je, upam da bo še več takih Sploh pa danes laufa komunikacija 100/h, ni ga lepšega kot martinčkanje s prijatelji na sončku 2 uri in "filozofiranje" Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 10 DISKOV Izredno veliko bo sporazumevanja, organiziranja in urejanja vašega življenja, kot rezultat bo bogastvo, obilje in razcvet, s sporazumevanjem lahko dosežete ozdravitev, navdih in bogastvo; bogastvo na vseh nivojih. Na vidiku lahko dediščina. Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 hvala bogu Gremo se pogajat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.