polona.t 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 9 ČAŠ Čutili boste izpolnitev na vseh področjih v življenju, otipljivo srečo, ki bo lahko povezana tudi z denarjem ali razmerji. Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 o super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 9 ČAŠ Čutili boste izpolnitev na vseh področjih v življenju, otipljivo srečo, ki bo lahko povezana tudi z denarjem ali razmerji. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 0 – NOREC Izražena bo želja po ustvarjalnosti, približati se boste želeli celosti in ponovno pridobiti pogum. Lahko kaže tudi na to, da ste v dani situaciji nezreli ali da ne prevzemate odgovornosti. Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 2 PALIC V vas je mogočna duhovna sila, ki želi ustvariti nekaj novega. Dejavna energija in izražanje voditeljskih sposobnosti bo izraženo kot uravnoteženo prevzemanje lastne moči od znotraj in premik v nove smeri. Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 sonce in štirica diskov močno ustvarjalni bomo Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 VITEZ DISKOV Poskrbite za telo in zdravje! Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 10 PALIC Sami sebe zatirate v sporazumevanju zaradi strahu, kako bodo vaša sporočila sprejeta. Ta vzorec vlečete že dolgo in čas je, da ga opustite. Zatirata vas dve zadevi, možnosti, človeka ali pa želite sporočiti dve zadevi. Dobro vam gre, zaupajte si! Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 10 PALIC Sami sebe zatirate v sporazumevanju zaradi strahu, kako bodo vaša sporočila sprejeta. Ta vzorec vlečete že dolgo in čas je, da ga opustite. Zatirata vas dve zadevi, možnosti, človeka ali pa želite sporočiti dve zadevi. Dobro vam gre, zaupajte si! Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 10 PALIC Sami sebe zatirate v sporazumevanju zaradi strahu, kako bodo vaša sporočila sprejeta. Ta vzorec vlečete že dolgo in čas je, da ga opustite. Zatirata vas dve zadevi, možnosti, človeka ali pa želite sporočiti dve zadevi. Dobro vam gre, zaupajte si! tole pa čist zame trenutno velja Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 V – SVEČENIK Ugoden čas za učenje in poučevanje, lahko tudi samopoučevanje. Primeren čas za otipljivo uresničitev zamisli v obliko, za razrešitev družinskih zadev, za zaposlitev v zastopništvu, poučevanju, za svetovanja. Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Za svečenika nisem nikol točno vedela, kaj pomen ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 4 MEČEV Premirje skozi konflikte ali pogajalski um, da pa bi bila pogajanja uspešna je potrebna prožnost, odprtost in predanost k ravnotežju. Za svečenika nisem nikol točno vedela, kaj pomen ... Svečenik - z eno besedo družina. Če imaš karte tarot je zelo vazno kako jih čutiš in kaj vidiš na sliki. Ko se ukvarjaš s tarotom, moraš svoji intuiciji dati prosto pot. Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 2 DISKOV Pred vami je večji življenjski prehod, ki bo v vaše življenje prinesel ravnotežje in razširitev. Nasvet se glasi: »Ne upiraj se spremembi, ampak potuj z njo, kjti spremembe se bodo dogajale, to hočete ali ne!« Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MISR TAJA 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Polona dobrodošla nazaj upam, da si se imela na potovanju krasno! Lp, Tea Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Polona dobrodošla nazaj upam, da si se imela na potovanju krasno! Lp, Tea hvala...bilo je cudovito Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 2 DISKOV Pred vami je večji življenjski prehod, ki bo v vaše življenje prinesel ravnotežje in razširitev. Nasvet se glasi: »Ne upiraj se spremembi, ampak potuj z njo, kjti spremembe se bodo dogajale, to hočete ali ne!« hecn..sem tuhtala le kaj bo to pa sem bila od ene osebe, prav prijetno razsvetljena polona dobrodošla nazaj xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 5 ČAŠ Globoko v sebi boste lahko čutili globoko razočaranje, ki je posledica tistega, kar se je zgodilo v preteklosti, a v vas še ni izgubilo svoje ostrine in globine. Razočaranje pravzaprav vodi v priložnost za preobrazbo, če se zavestno soočite in ga s tem tudi premagate. Ostane izkustvo, ki vam omogoči nekaj lepega, kot rezultat na koncu. Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 PRINC PALIC V vas bo globoka ustvarjalna strast. Lahko bo tudi srečanje s pomembno osebo med potovanjem ali selitvijo ali z nekom, ki podžiga vašo ustvarjalnost. Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estelle 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Tud z moje strani lep pozdrav...ko te ni bilo, sem našla novo ljubezen, ki se mi zdi res usodna, v glavnem vse tako, kot sem si želela. Me pa vseeno zanima, kako kažejo karte za naju...v sebi imam tako vedno kanček dvoma, ki mi tu in tam pride na plano in postavlja vprašanje, kaj pa če sem se preveč zagnala in bom razočarana. Moj roj dan 27.2.83, njegov 12.6.81! Najlešsa hvala Polonca, lep večer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 X – KOLO SREČE Odločili ste se, da obrnete svoj tok življenja v bolj pozitivno smer; kar pomeni, da se lahko pokažejo nove nepričakovane priložnosti, zapuščina, nov začetek... Velike priložnosti in uspeh na področju denarja ter ustvarjalnosti. Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 X – KOLO SREČE Odločili ste se, da obrnete svoj tok življenja v bolj pozitivno smer; kar pomeni, da se lahko pokažejo nove nepričakovane priložnosti, zapuščina, nov začetek... Velike priložnosti in uspeh na področju denarja ter ustvarjalnosti. Skoraj nikdar ne pogledam sem.Ravno danes pa sem se odločila spremeniti svoj tok življenja. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 X – KOLO SREČE Odločili ste se, da obrnete svoj tok življenja v bolj pozitivno smer; kar pomeni, da se lahko pokažejo nove nepričakovane priložnosti, zapuščina, nov začetek... Velike priložnosti in uspeh na področju denarja ter ustvarjalnosti. zanimivo..dans še nisem sem kukala...in glih dans sem se odločla, da grem jutr na lnf piknik Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 X – KOLO SREČE Odločili ste se, da obrnete svoj tok življenja v bolj pozitivno smer; kar pomeni, da se lahko pokažejo nove nepričakovane priložnosti, zapuščina, nov začetek... Velike priložnosti in uspeh na področju denarja ter ustvarjalnosti. zanimivo....in ravno o teh stvareh razmišljam že cel dan...določene spremembe si želim... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 VI – LJUBIMCA V ospredju bodo brazmerja, nakatera se bodo lahko poglobila, spet druga se lahko končajo in razdrejo. Čas, ki lahko kaže na poroko ali ločitev, čas trikotniških razmerij. Dan za delo z ljudmi in po potrebi, lahko kaže tudi po spremembah v razmerju. Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.