Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

Karta VIIII-Puščavnik in ciganska-Ljubica

x;)x Dovolj boste bistri, da se boste pravočasno umaknili in preprečili izbruh jeze nadrejenega.Čeprav obzirnost ni ravno vaša lastnost, boste v tem primeru izredno previdni!

x;)x Ne skrbi vas vaše napačno ravnanje, saj vam vsake toliko časa prija samotarstvo.

Nikoli ne zanikate dejstev in niste zaskrbljeni ali pa tega ne pokažete.

x;)x Malo vas bo strah samega sebe, ko se boste spopadli z resničnimi čustvi, ki jih gojite do določene osebe.Naj vas ne bo, ker če je oseba prava jih čuti, tako kot vi.

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Si ugotovil, kako se imenuje lokal,ali ne Nino! Aja, Nimpheya te je videla včeraj ali predvčerajšnjim na Čopovi, kako si jedel sladoled! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Je mogla videt narobe k nisem jedu sladoleda še letos...., hehe, ehja sem ugotovil ja na privat sem ti poslal, hm, zdaj sem pa že pozabil kako je aha Fanel, al Fenel,...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Karta XI-Moč in ciganska-duhovnik

x;)x Danes boste pokazali iz kakšnega testa ste. Pogum, trdnost in moč bojo hodili z vami z roko v roki.Ker je vaša vnema in zanesljivost vedno prisotna se ne ustrašite ničesar!

x;)x Postavljeni boste pred preizkušnjo, ki jo boste s svojo duševno močjo zlahka prestali,čeprav se vam na začetku ne bo zdelo tako.

x;)x Kadar ste postavljeni pred tveganje, se spopadete z njim, ne glede na to kako nevarno je, saj veste, da bo prineslo vašo osvoboditev!

HONORE DE BALZAC

nekoč davno tega sem prenehal pisat v tole temo... hm xnckrivx... ampak zdaj pa vidim da bo tole moj dan.. ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Karta XVII-Zvezda in ciganska-izguba

x;)x Malce se bojite, da bi se usoda poigrala za vami in da bi izgubili tisto, kar si zelo želite.Strah je popolnoma neutemeljen,rožnate perspektive se uresničujejo.

x;)x Upanje na zadovoljitev vaših potreb bo izpolnjena,saj ste na pohodu k novim obalam.

x;)x Pretekolost in sedanjost se močno prepletata, da pripravita tla za prihodnost.Zelo dobro znamenje za vas.

Kljub dežju, je danes vaš dan,izkoristite ga! :flower:

HONORE DE BALZAC

Karta VIIII-Puščavnik in ciganska-poroka

x;)x Vaša previdnost je na višku, ne zaupate nikomur,še samemu sebi komaj.Dovolj ste bistri in obzirni, da veste, kdaj je čas za umik.

x;)x Bojite se, da ste slabo precenili določeno situacijo, zanikate dejstva, ki se vam ponujajo sama od sebe.

x;)x Poglobite se vase in odkrijte česa vas je strah, ne zanikajte čustev, ki se vam porajajo, saj vsak potrebuje nežnost.

HONORE DE BALZAC

Huhu, Contes ;) Ne zaupaj nikomur, hehe, a bi bilo to že uresničitev prerokbe če danes nebi zaupal temu ,.... .hehe oziroma neuresničitev če bi zaupal....

Če boš zaupal instinktu, bo najbolje! ;) Pri meni to vedno velja! x:Dx

HONORE DE BALZAC

Huhu, Contes ;) Ne zaupaj nikomur, hehe, a bi bilo to že uresničitev prerokbe če danes nebi zaupal temu ,.... .hehe oziroma neuresničitev če bi zaupal....

Janezek z ocetom....na igriscu.

Spleza na vrh tobogana...oce mu rece:"Skoci dol Janezek, te bom ujel".

Janezek:"Saj bi oci, samo kaj pa ce me ne ujames?"

Oce:"Nic bat, kr skoci, zagotovo te ujamem..."

Janezek skoci...pada...pada...oce se pa umakne stran.

Janezek cel polomljen v prahu...pristopi oce in rece:"Evo, to ti je prva zivljenska lekcija...nikoli nikomur ne zaupaj."

x:Dx

Malo crn...ampak tudi vreme je danes taksno.... x;)x

x:Dx xokkx xsmx

HONORE DE BALZAC

Uh je resničen ! x:Dx

Ni, ni, kje pa...optimizma vam manjka, optimizma.

Ko smo ze pri tem:

Kaksna je razlika med optimistom in pesimistom ?

Pesimist rece: Nemoze biti gore kao sto je.

Optimist : Eeee, moze, moze.

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...