Marsa 24. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2012 Ful ti hvala, Tarot, da delaš to za nas in napišeš tale sporočila. *mi je bilo pa bolj všeč, ko si tudi napisala, zakaj je tvoje sporočilo tako oz. si napisala *sporočilo tarota*, ne svoje. Ker pol lohk karkoli napišeš, kar se tebi zdi in je v bistvu tvoje sporočilo... zanima me, zakaj se naj recimo ne jemljemo preveč resno. Katera karta ali kombinacija ti je dala pomislit na to, da si nam sporočila to? Morda karta Norec? Paličin paž morda v kombinaciji? ... sem tudi sama že nekajkrat hotela napisat tole sporočilo, recimo ko ga ti nisi, pa nekako se nisem lotila - tudi zato, ker dolgo časa nisem gledala v karte, do zdajle, ko me je pa zanimalo, kakšno bi bilo pa moje sporočilo. In je prišel vitez mečev, kar pomeni, da sicer on tebe res ne jemlje preveč resno, jemlje pa zelo resno sebe in pogosto prinaša kaj zelo resnega, kot npr. stik z uniformiranimi ljudmi ali kaj podobnega, sicer pa je ta karta bojevniška, koristi in služi pa predvsem njemu samemu. Ni prav nič čustvena ta karta, to je lahko mlad moški, zelo inteligenten, ki pa morda ne želite zobati češenj z njim in če podpisujete z njim kakšno pogodbo, je danes raje ne (poleg tega je pa še merkur retro). Potem sem si pa mislila, a res, po vsem tem cajtu ravno ta karta in da bi to bilo sporočilo dneva? pa sem šla zaradi orisa oz. razlage te prve odpreti še eno karto in je prišel Hudič. 15. Pomen je pravzaprav podoben, le da je precej bolj konkreten, že z globljo noto. Mogoče je pa to samo sporočilo za danes zame. Bom pa vseeno upoštevala tvoje sporočilo in ne samo sebe, pač pa tudi drugih danes ne bom jemala preveč resno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 25. julij 2012 Prijavi Deli 25. julij 2012 veseli se življenju 1 Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 26. julij 2012 Prijavi Deli 26. julij 2012 zavrzi, kar te teži 1 Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 27. julij 2012 Prijavi Deli 27. julij 2012 daruj iz svojega neizmernega notranjega bogastva Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2012 Danes se uči od modrejših in starejših, skušaj spoštovati starost in izkušnje, ne da bi se počutil manjvrednega. (paž novcev) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 30. julij 2012 Prijavi Deli 30. julij 2012 bodi zadovoljen z vsem, kar si dosegel 2 Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 31. julij 2012 Prijavi Deli 31. julij 2012 počakaj, vse ob svojem času 2 Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 1. avgust 2012 Prijavi Deli 1. avgust 2012 zaščiten si 1 Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 2. avgust 2012 Prijavi Deli 2. avgust 2012 ohrani zaupanje 2 Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 3. avgust 2012 Prijavi Deli 3. avgust 2012 ohrani ravnovesje 1 Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 6. avgust 2012 Prijavi Deli 6. avgust 2012 bodi prijazen 3 Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 7. avgust 2012 Prijavi Deli 7. avgust 2012 prisluhni sočloveku 2 Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 8. avgust 2012 Prijavi Deli 8. avgust 2012 besede so odveč 1 Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 10. avgust 2012 Prijavi Deli 10. avgust 2012 odpusti sebi in drugim 2 Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 27. avgust 2012 Prijavi Deli 27. avgust 2012 bodi sočuten 2 Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 24. september 2012 Prijavi Deli 24. september 2012 kakšna dnevna sporočila so vam všeč ?http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. september 2012 Prijavi Deli 24. september 2012 Vsa.Če mi kaj povejo oz. si znam z njimi kaj pomagati 2 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 25. september 2012 Prijavi Deli 25. september 2012 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif kratka, dolga, ljubezenska, poučna, samo dobra misel ? Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 26. september 2012 Prijavi Deli 26. september 2012 kakšna dnevna sporočila so vam všeč ?http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif Vsa. Majhna sporočila, kratek stavek, a velik pomen. Vedno so dobra, z dobrimi nameni. Dajo misliti in za tisti trenutek malo obstanem in si rečem, kaj lahko danes v skladu s tem sporočilom storimhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 27. september 2012 Prijavi Deli 27. september 2012 hvala.... eno za danes: obrni se...nekod te opazuje 1 Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 1. oktober 2012 Prijavi Deli 1. oktober 2012 današnje odločitve , bodo pomembne v prihodnosti 1 Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 9. oktober 2012 Prijavi Deli 9. oktober 2012 danes je dan za počitek 2 Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 11. oktober 2012 Prijavi Deli 11. oktober 2012 Prihaja čas napredka, zato se lahko prepustimo življenju inuživamo. 3 Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tarot 13. oktober 2012 Prijavi Deli 13. oktober 2012 objemi in poljubi...romantika 1 Citiraj Lepo te je videt. Hvala, ker si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 13. oktober 2012 Prijavi Deli 13. oktober 2012 Kakor sam misliš da je vredu. Je pa fajn da si vprašu, ker če mi kej ne bo všeč, ti bom lažje povedal Na zadevo lahko gledaš iz več vidikov... če podajaš kratka sporočilca, si lahko sami ustvarjamo dodatne razlage, kar pomeni da se morda ukvarjamo bolj kot bi se sicer, hkrati pa smo še kreativni. Ker pa to ni nujno, se lahko to zgodi tudi, če podajaš daljša sporočilca, ha ha. Torej odvisno je, kako kdo sprejme določeno sporočilo.Meni so fajn kratka, da se ne ukvarjam. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif kratka, dolga, ljubezenska, poučna, samo dobra misel ? Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.